Így hat rád, ha két csillagjegy határán születtél

Te is jegyváltó napokban érkeztél? Mutatjuk, mit is jelent ez pontosan.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így hat rád, ha két csillagjegy határán születtél

Halak – Kos (március 19-25.)

Egyszerre vagy maximalista és törtető, mint a Kosok, mellette érzékeny és álmodozó, mint a Halak. Ennek a kombónak köszönhetően mersz nagyokat álmodni,  de képes is vagy őket megvalósítani. Racionális és érzelmes is vagy, ezért tűpontosak a megérzéseid, szinte belelátsz a jövőbe.

Kos – Bika (április 18-22.)

Mindkét jegy extra makacs, konok, önfejű, így benned duplán érvényesülnek ezek a tulajdonságok. Nehéz téged meggyőzni bármiről, vagy irányítani, cserébe elképesztően kitartó vagy. A Kos énednek köszönhetően tele vagy jó ötletekkel, lelkesedsz minden újdonságért, a Bika éned viszont mindig óvatosságra int, így általában mégis megfontoltan döntesz.

Bika – Ikrek (május 18-22.)

Ez az egyik legérdekesebb párosítás, ugyanis teljesen ellentétes csillagjegyekről van szó. A Bika földhözragadt, a szokások embere, az Ikrek viszont nyughatatlan, folyamatosan változik és az újdonságokat keresi. Ez okozhat benned egy állandó belső feszültséget. Viszont két nagyon intelligens jegyről van szó, ami benned hatványozódik.

Ikrek – Rák (június 17-23.)

Az Ikrek éned inkább egyedül fedezné fel a világot, a Rák oldalad viszont szerelemre, családra, nyugalomra vágyik. Ezért lehetséges, hogy a legtöbb párkapcsolatodban nem találod a helyed. Érdekesség, hogy a nyári napforduló környékén születtél, amitől hatalmas energiatöblettel rendelkezel, plusz nagyon erős a művészi hajlam benned.

Rák  – Oroszlán (július 19- 24.)

Ez egy különösen szerencsés kombináció, aminek következtében kiegyensúlyozott, kedves, elbűvölő és végtelenül pozitív az egyéniséged. A Rákok bizonytalanságát ellensúlyozza benned az Oroszlán magabiztossága és ereje, viszont a vízjegy érzelmessége háttérbe szorítja a tűzjegy hiúságát és egoizmusát.

Oroszlán – Szűz (augusztus 20-24.)

Az Oroszlánok igazi vezetők, de sajnos a hiúságuk és lustaságuk gyakran megakadályozza őket, hogy előre lépjenek. A Szüzek kitartása, szorgalma és akaratereje viszont csak úgy előre repít téged a ranglétrán. Arra azonban különösen figyelned kell, hogy mindkét jegy extra kritikus, ami rád is erősen jellemző.

Szűz – Mérleg (szeptember 19-25.)

Egyedi, lehengerlő, végtelenül vonzó a személyiséged, ezért a pasik totál odavannak érted. Kedves és szeretetteljes vagy szinte mindenkivel, ezért a környezeted is imád. Kicsit bizonytalan vagy, nehezen hozol meg döntéseket, főleg, hogy már-már rögeszmésen törekszel a tökéletességre.

Mérleg – Skorpió (október 21-24.)

Igazi lázadó vagy, aki folyton az igazságot keresi, a Mérleg kíváncsisága és a Skorpió hatalmas igazságérzete keveredik ugyanis benned. A Mérleg nem kifejezetten egy erős személyiség, amit remekül kiegészít a Skorpió karizmatikussága és ereje.

Skorpió – Nyilas (november 20-23.)

Mindkét jegy brutál erős személyiség, szóval az tuti, hogy nem vagy egyszerű eset! Magabiztos vagy, céltudatos és kiegyensúlyozott, a Skorpió távolságtartó és realista látásmódja pedig remekül kiegészül a Nyilas közvetlen, szabadságszerető és végtelenül optimista énjével.

Nyilas – Bak (december 19-25.)

A Nyilasok mernek nagyot álmodni, sőt, egyenesen világmegváltó terveik vannak, de sajnos nem elég kitartóak ahhoz, hogy ezeket véghez is vigyék. A Bakok céltudatossága, állhatatossága és végtelen akaratereje segít téged abban, hogy ezeket a nagyszabású ötleteket megvalósítsd. Emellett képes vagy az emberekre hatni, de nem csak az eszükre, a szívükre is!

Bak – Vízöntő (január 18-21.)

Egyik feled kifejezetten szereti a magányt, és folyton elvonulna, a másik viszont a nyüzsire és pörgésre vágyik, aki folyton meg akarja mutatni, mennyire jó mindenben. Ennek eredménye, hogy aktív és tettre kész vagy, akit, ha szuperül motiválnak, bármit képes megoldani! Különleges személyiségedet kissé furának gondolhatják elsőre.

Vízöntő – Halak (február 17-20.)

Különleges, már-már misztikus a személyiséged, vonzódsz a természetfeletti dolgokhoz, ezotériához és a művészetekhez. Rendkívül érzékeny és együttérző vagy, a Halaktól ugyanis az érzelmességet kapod, a Vízöntőtől pedig bölcsességet, intelligenciát és tájékozottságot.

Címkék: asztrológia csillagjegy csillagjegyek határán ezotéria horoszkóp két csillagjegy között zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.