2020.10.30.@ 11.10

Így hat rád, ha két csillagjegy határán születtél

Te is jegyváltó napokban érkeztél? Mutatjuk, mit is jelent ez pontosan.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így hat rád, ha két csillagjegy határán születtél

Halak – Kos (március 19-25.)

Egyszerre vagy maximalista és törtető, mint a Kosok, mellette érzékeny és álmodozó, mint a Halak. Ennek a kombónak köszönhetően mersz nagyokat álmodni,  de képes is vagy őket megvalósítani. Racionális és érzelmes is vagy, ezért tűpontosak a megérzéseid, szinte belelátsz a jövőbe.

Kos – Bika (április 18-22.)

Mindkét jegy extra makacs, konok, önfejű, így benned duplán érvényesülnek ezek a tulajdonságok. Nehéz téged meggyőzni bármiről, vagy irányítani, cserébe elképesztően kitartó vagy. A Kos énednek köszönhetően tele vagy jó ötletekkel, lelkesedsz minden újdonságért, a Bika éned viszont mindig óvatosságra int, így általában mégis megfontoltan döntesz.

Bika – Ikrek (május 18-22.)

Ez az egyik legérdekesebb párosítás, ugyanis teljesen ellentétes csillagjegyekről van szó. A Bika földhözragadt, a szokások embere, az Ikrek viszont nyughatatlan, folyamatosan változik és az újdonságokat keresi. Ez okozhat benned egy állandó belső feszültséget. Viszont két nagyon intelligens jegyről van szó, ami benned hatványozódik.

Ikrek – Rák (június 17-23.)

Az Ikrek éned inkább egyedül fedezné fel a világot, a Rák oldalad viszont szerelemre, családra, nyugalomra vágyik. Ezért lehetséges, hogy a legtöbb párkapcsolatodban nem találod a helyed. Érdekesség, hogy a nyári napforduló környékén születtél, amitől hatalmas energiatöblettel rendelkezel, plusz nagyon erős a művészi hajlam benned.

Rák  – Oroszlán (július 19- 24.)

Ez egy különösen szerencsés kombináció, aminek következtében kiegyensúlyozott, kedves, elbűvölő és végtelenül pozitív az egyéniséged. A Rákok bizonytalanságát ellensúlyozza benned az Oroszlán magabiztossága és ereje, viszont a vízjegy érzelmessége háttérbe szorítja a tűzjegy hiúságát és egoizmusát.

Oroszlán – Szűz (augusztus 20-24.)

Az Oroszlánok igazi vezetők, de sajnos a hiúságuk és lustaságuk gyakran megakadályozza őket, hogy előre lépjenek. A Szüzek kitartása, szorgalma és akaratereje viszont csak úgy előre repít téged a ranglétrán. Arra azonban különösen figyelned kell, hogy mindkét jegy extra kritikus, ami rád is erősen jellemző.

Szűz – Mérleg (szeptember 19-25.)

Egyedi, lehengerlő, végtelenül vonzó a személyiséged, ezért a pasik totál odavannak érted. Kedves és szeretetteljes vagy szinte mindenkivel, ezért a környezeted is imád. Kicsit bizonytalan vagy, nehezen hozol meg döntéseket, főleg, hogy már-már rögeszmésen törekszel a tökéletességre.

Mérleg – Skorpió (október 21-24.)

Igazi lázadó vagy, aki folyton az igazságot keresi, a Mérleg kíváncsisága és a Skorpió hatalmas igazságérzete keveredik ugyanis benned. A Mérleg nem kifejezetten egy erős személyiség, amit remekül kiegészít a Skorpió karizmatikussága és ereje.

Skorpió – Nyilas (november 20-23.)

Mindkét jegy brutál erős személyiség, szóval az tuti, hogy nem vagy egyszerű eset! Magabiztos vagy, céltudatos és kiegyensúlyozott, a Skorpió távolságtartó és realista látásmódja pedig remekül kiegészül a Nyilas közvetlen, szabadságszerető és végtelenül optimista énjével.

Nyilas – Bak (december 19-25.)

A Nyilasok mernek nagyot álmodni, sőt, egyenesen világmegváltó terveik vannak, de sajnos nem elég kitartóak ahhoz, hogy ezeket véghez is vigyék. A Bakok céltudatossága, állhatatossága és végtelen akaratereje segít téged abban, hogy ezeket a nagyszabású ötleteket megvalósítsd. Emellett képes vagy az emberekre hatni, de nem csak az eszükre, a szívükre is!

Bak – Vízöntő (január 18-21.)

Egyik feled kifejezetten szereti a magányt, és folyton elvonulna, a másik viszont a nyüzsire és pörgésre vágyik, aki folyton meg akarja mutatni, mennyire jó mindenben. Ennek eredménye, hogy aktív és tettre kész vagy, akit, ha szuperül motiválnak, bármit képes megoldani! Különleges személyiségedet kissé furának gondolhatják elsőre.

Vízöntő – Halak (február 17-20.)

Különleges, már-már misztikus a személyiséged, vonzódsz a természetfeletti dolgokhoz, ezotériához és a művészetekhez. Rendkívül érzékeny és együttérző vagy, a Halaktól ugyanis az érzelmességet kapod, a Vízöntőtől pedig bölcsességet, intelligenciát és tájékozottságot.

Címkék: asztrológia csillagjegy csillagjegyek határán ezotéria horoszkóp két csillagjegy között zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!