Ez a 3 csillagjegy hajlamos leginkább a depresszióra

A Víz jegyűek hamarabb kerülnek mélypontra, mint a többiek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy hajlamos leginkább a depresszióra

Skorpió

A Skorpiók nagyon nehezen engednek közel magukhoz bárkit, bizalmatlanok és nem szívesen árulnak el magukról olyan infókat, amivel véleményük szerint vissza lehet élni. Épp ezért arról sem beszélnek szinte soha, ha bántja őket valami, inkább magukban örlődnek, ami csak ront a helyzeten. Pedig az egyik legszenvedélyesebb és legérzelmesebb jegyről van szó, akit különösen megviselnek a viták, a szakítás vagy a kudarcok a melóban. Plusz a Skorpiók extra könnyen átveszik mások hangulatát, érzéseit, így a negatív munkatársak, rokonok is gyorsan padlóra küldik őket lelkileg.

Rák

A Rákok a legérzelmesebbek az összes jegy közül, akik rengeteg szeretetet adnak a környezetüknek, magukra viszont szinte egyáltalán nem figyelnek. Pedig ha ez lehetséges, még több odaadásra és figyelemre lenne szükségük. Emellett extra érzékenyek és sértődékenyek, a legapróbb kudarcokat vagy nézeteltéréseket is szörnyű tragédiaként képesek megélni, hajlamosak apróságok miatt is hetekig rágódni, kínlódni, egy komolyabb szakítás pedig akár hónapokra is kikészítheti őket. Brutál ingadozó a hangulatuk, vagy nagyon-nagyon boldogok, vagy nagyon-nagyon mély depresszióba zuhannak.

Halak

A Halakra jellemző leginkább a depresszió, mivel komplett álomvilágban élnek! Folyamatosan ábrándoznak és rózsaszín ködben lebegnek, amikor viszont szembesülnek a valósággal, teljesen kiborulnak. Ráadásul ha mélypontra kerülnek, nagyon nehezen szedik össze magukat, egyedül szinte képtelenek rá, főleg, hogy hajlamosak magukra húzni az áldozatszerepet, amit nem kevés önpusztítás is kísér. A legkedvesebb és legszerethetőbb jegyek egyike, akit viszont könnyű befolyásolni, kihasználni, átverni.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek depresszió ezotéria halak hangulat horoszkóp mentális egészség rák skorpió személyiség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!