2020.11.06.@ 10.11

Ez a 3 csillagjegy hajlamos leginkább a depresszióra

A Víz jegyűek hamarabb kerülnek mélypontra, mint a többiek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy hajlamos leginkább a depresszióra

Skorpió

A Skorpiók nagyon nehezen engednek közel magukhoz bárkit, bizalmatlanok és nem szívesen árulnak el magukról olyan infókat, amivel véleményük szerint vissza lehet élni. Épp ezért arról sem beszélnek szinte soha, ha bántja őket valami, inkább magukban örlődnek, ami csak ront a helyzeten. Pedig az egyik legszenvedélyesebb és legérzelmesebb jegyről van szó, akit különösen megviselnek a viták, a szakítás vagy a kudarcok a melóban. Plusz a Skorpiók extra könnyen átveszik mások hangulatát, érzéseit, így a negatív munkatársak, rokonok is gyorsan padlóra küldik őket lelkileg.

Rák

A Rákok a legérzelmesebbek az összes jegy közül, akik rengeteg szeretetet adnak a környezetüknek, magukra viszont szinte egyáltalán nem figyelnek. Pedig ha ez lehetséges, még több odaadásra és figyelemre lenne szükségük. Emellett extra érzékenyek és sértődékenyek, a legapróbb kudarcokat vagy nézeteltéréseket is szörnyű tragédiaként képesek megélni, hajlamosak apróságok miatt is hetekig rágódni, kínlódni, egy komolyabb szakítás pedig akár hónapokra is kikészítheti őket. Brutál ingadozó a hangulatuk, vagy nagyon-nagyon boldogok, vagy nagyon-nagyon mély depresszióba zuhannak.

Halak

A Halakra jellemző leginkább a depresszió, mivel komplett álomvilágban élnek! Folyamatosan ábrándoznak és rózsaszín ködben lebegnek, amikor viszont szembesülnek a valósággal, teljesen kiborulnak. Ráadásul ha mélypontra kerülnek, nagyon nehezen szedik össze magukat, egyedül szinte képtelenek rá, főleg, hogy hajlamosak magukra húzni az áldozatszerepet, amit nem kevés önpusztítás is kísér. A legkedvesebb és legszerethetőbb jegyek egyike, akit viszont könnyű befolyásolni, kihasználni, átverni.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek depresszió ezotéria halak hangulat horoszkóp mentális egészség rák skorpió személyiség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 1., Kedd

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!