2020.11.09.@ 12.11

4 csillagjegy, aki bárkit boldoggá tesz

Mellettük biztosan jól érzed magadat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki bárkit boldoggá tesz

Kos

A Kosok szinte mindig pozitívak és vidámak, plusz annyira energikusak és lehengerlőek, hogy a hangulatuk azonnal átragad a környezetükre. Bátrak és kalandvágyóak, folyamatosan mozgásban vannak és mindig történik velük valami izgalmas, és mivel nehéz ellenállni a vonzerejüknek, bármikor képesek bárkit magukkal sodorni, kirángatni a szürke hétköznapokból, a depiből.

Ikrek

Az Ikrek mellett ugyancsak képtelenség unatkozni, hiszen nem létezik olyan a társaságukban, hogy kínos csend! Bármikor bármiről képesek beszélni, akár napokig, mert tele vannak izgalmas történetekkel (ha kifogytak a valós sztorikból, kitalálnak egyet). Szórakoztatóak, pozitívak, jó kedélyűek, ráadásul mindig tudják, mit kell mondani ahhoz, hogy eltereljék a gondolataidat a problémákról és felvidítsanak. Mindezt úgy, hogy nem helyezik saját magukat előtérbe veled szemben!

Rák

A Rákok személyiségében van valami megnyugtató, ami miatt az emberek ösztönösen keresik a társaságukat. Gondoskodóak, figyelmesek, odaadóak, megbízhatóak, tele vannak szeretettel. Plusz sosem ítélkeznek mások felett, elfogadóak, így mellettük mindenki biztonságban érzi magát érzelmileg, és fesztelenül önmaga lehet.

Nyilas

Ez a legeslegpozitívabb jegy az összes közül! A Nyilasok mindenben csakis a jót veszik észre, még a leghúzósabb szitukból is ki tudják hozni a legjobbat, ehhez ráadásul társul, hogy zseniálisan átlátják mások helyzetét és szuper tanácsokat adnak. Velük igazán jól lehet lelkizni, de a bulikban, utazásban, kalandokban is mindig benne vannak!

Címkék: asztrológia boldog csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés pozitív személyiség zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 25., Szerda

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?

Horoszkóp: November 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!