4 csillagjegy, aki bárkit boldoggá tesz

Mellettük biztosan jól érzed magadat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki bárkit boldoggá tesz

Kos

A Kosok szinte mindig pozitívak és vidámak, plusz annyira energikusak és lehengerlőek, hogy a hangulatuk azonnal átragad a környezetükre. Bátrak és kalandvágyóak, folyamatosan mozgásban vannak és mindig történik velük valami izgalmas, és mivel nehéz ellenállni a vonzerejüknek, bármikor képesek bárkit magukkal sodorni, kirángatni a szürke hétköznapokból, a depiből.

Ikrek

Az Ikrek mellett ugyancsak képtelenség unatkozni, hiszen nem létezik olyan a társaságukban, hogy kínos csend! Bármikor bármiről képesek beszélni, akár napokig, mert tele vannak izgalmas történetekkel (ha kifogytak a valós sztorikból, kitalálnak egyet). Szórakoztatóak, pozitívak, jó kedélyűek, ráadásul mindig tudják, mit kell mondani ahhoz, hogy eltereljék a gondolataidat a problémákról és felvidítsanak. Mindezt úgy, hogy nem helyezik saját magukat előtérbe veled szemben!

Rák

A Rákok személyiségében van valami megnyugtató, ami miatt az emberek ösztönösen keresik a társaságukat. Gondoskodóak, figyelmesek, odaadóak, megbízhatóak, tele vannak szeretettel. Plusz sosem ítélkeznek mások felett, elfogadóak, így mellettük mindenki biztonságban érzi magát érzelmileg, és fesztelenül önmaga lehet.

Nyilas

Ez a legeslegpozitívabb jegy az összes közül! A Nyilasok mindenben csakis a jót veszik észre, még a leghúzósabb szitukból is ki tudják hozni a legjobbat, ehhez ráadásul társul, hogy zseniálisan átlátják mások helyzetét és szuper tanácsokat adnak. Velük igazán jól lehet lelkizni, de a bulikban, utazásban, kalandokban is mindig benne vannak!

Címkék: asztrológia boldog csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés pozitív személyiség zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos Szingli: Akkor se mondd le a randidat, ha úgy érzed, semmi energiád nem maradt, mert örökre bánni fogod, ha elszalasztod az esélyt. Párban:

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!

4 csillagjegy, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla

Ők a legszabadabbak és a legöntörvényűbbek az összes csillagjegy közül, akiket tökéletesen hidegen hagy mások véleménye!

Horoszkóp: Május 3., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!