Ez a 3 csillagjegy fojtja el magában a legtöbb érzelmet

Érzékenyek, sérülékenyek, és hajlamosak falakat emelni mások előtt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy fojtja el magában a legtöbb érzelmet

Halak

Nem mindig látszik kívülről, ha ideges vagy, de belülről hosszan tudsz rugózni, igazi csendben dühöngő típus vagy. Ez talán még a tányértörő kategóriánál is rosszabb, hiszen, mivel minden negatív érzést elnyomsz magadban, azok váratlanul, még számodra is kellemetlen meglepetést okozva törnek felszínre. Ha megengedsz egy baráti tanácsot: válaszd a középutat, és bár tudjuk, hogy nem a te műfajod, kezdj el bátran beszélni az érzéseidről, még akkor is, ha ezzel másokat talán megbántasz – így elkerülheted, hogy időzített bombaként ketyegj a saját életedben.

Mérleg

Alapvetően arra törekszel, hogy a közvetlen környezeted boldog és kiegyensúlyozott legyen, ami szuper. Akkor hol a gond? Hát ott, hogy hajlamos vagy átbillenni arra az oldalra, ahol a konfliktust inkább elfojtod magadban ahelyett, hogy a nagyobb jó érdekében visszajelezz másoknak. Észre sem veszed, de inkább választod a rövid távú „a másik nyugodt, tehát minden rendben” megoldást, mint azt, hogy esetleg konfliktust vállalsz, és hosszú távon számodra is kényelmes helyzeteket idézz elő. Hidd el, akkor is szerethető leszel, ha vállalod az érzéseidet és a véleményedet a szeretteid előtt.

Ikrek

Közel kerülni hozzád érzelmileg igazi türelemjáték. Pedig vannak kifejezetten nyitott pillanataid, ez azonban csak egy adott szitunak szól, aztán újra felhúzod a falakat. Minden egyes érzelem tompítva jelenik meg benned, szinte semmit nem engedsz a felszínre törni, így lassan önmagad számára is kész feladvány leszel. Pedig imádod uralni a helyzetet és fontos, hogy nálad legyen az irányítás, de a rengeteg elfojtással csak önmagadtól kerülsz egyre távolabb és távolabb.

Címkék: csillagjegy elfojtás érzelmek ezotéria halak horoszkóp ikrek konfliktus mérleg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!