2020.11.10.@ 08.11

Ez a 3 csillagjegy fojtja el magában a legtöbb érzelmet

Érzékenyek, sérülékenyek, és hajlamosak falakat emelni mások előtt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy fojtja el magában a legtöbb érzelmet

Halak

Nem mindig látszik kívülről, ha ideges vagy, de belülről hosszan tudsz rugózni, igazi csendben dühöngő típus vagy. Ez talán még a tányértörő kategóriánál is rosszabb, hiszen, mivel minden negatív érzést elnyomsz magadban, azok váratlanul, még számodra is kellemetlen meglepetést okozva törnek felszínre. Ha megengedsz egy baráti tanácsot: válaszd a középutat, és bár tudjuk, hogy nem a te műfajod, kezdj el bátran beszélni az érzéseidről, még akkor is, ha ezzel másokat talán megbántasz – így elkerülheted, hogy időzített bombaként ketyegj a saját életedben.

Mérleg

Alapvetően arra törekszel, hogy a közvetlen környezeted boldog és kiegyensúlyozott legyen, ami szuper. Akkor hol a gond? Hát ott, hogy hajlamos vagy átbillenni arra az oldalra, ahol a konfliktust inkább elfojtod magadban ahelyett, hogy a nagyobb jó érdekében visszajelezz másoknak. Észre sem veszed, de inkább választod a rövid távú „a másik nyugodt, tehát minden rendben” megoldást, mint azt, hogy esetleg konfliktust vállalsz, és hosszú távon számodra is kényelmes helyzeteket idézz elő. Hidd el, akkor is szerethető leszel, ha vállalod az érzéseidet és a véleményedet a szeretteid előtt.

Ikrek

Közel kerülni hozzád érzelmileg igazi türelemjáték. Pedig vannak kifejezetten nyitott pillanataid, ez azonban csak egy adott szitunak szól, aztán újra felhúzod a falakat. Minden egyes érzelem tompítva jelenik meg benned, szinte semmit nem engedsz a felszínre törni, így lassan önmagad számára is kész feladvány leszel. Pedig imádod uralni a helyzetet és fontos, hogy nálad legyen az irányítás, de a rengeteg elfojtással csak önmagadtól kerülsz egyre távolabb és távolabb.

Címkék: csillagjegy elfojtás érzelmek ezotéria halak horoszkóp ikrek konfliktus mérleg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?