Ebből a csillagjegyből van a legtöbb a világon

Na, te kitalálod, melyikről van szó?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ebből a csillagjegyből van a legtöbb a világon

Képzeld, a statisztikák szerint vannak időszakok az évben, amikor jóval kevesebb, vagy pont, hogy sokkal több kisbaba jön a világra, mint máskor. Azt már korábban elárultuk neked, hogy a Vízöntőkből van a legkevesebb, ugyanis januárban a legalacsonyabb a születések száma, a február pedig a legrövidebb hónap, és szintén nem túl erős születésekben.

Cserébe ebben az időszakban sokkal több baba fogan, mint máskor, amit valószínűleg a Valentin-nap is megdob kicsit, ugyanis október 23.  és november 21. közöttt ünneplik a legtöbben a születésnapjukat. Ebből pedig már ki is találhattad, hogy a leggyakoribb csillagjegy a SKORPIÓ. 

A legérdekesebb az egészben, hogy ez a legmegosztóbb csillagjegy is egyben! Hiszen a Skorpiók borzasztóan összetett személyiségek, titokzatosak, izgalmasak, szenvedélyesek, extra intelligensek, és legalább annyira vagy mázlista, ha a barátodnak tudhatsz egyet, mint amennyire parázhatsz, ha magadra haragítod egyikőjüket.

A Skorpiók után egyébként a Szüzek következnek, utánuk pedig az Ikrek. Szóval úgy tűnik, hogy az ünnepek előtt és alatt is sokan rákapcsolnak a babaprojektre.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp ikrek leggyakoribb skorpió szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!