2020.11.11.@ 10.11

Ebből a csillagjegyből van a legtöbb a világon

Na, te kitalálod, melyikről van szó?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ebből a csillagjegyből van a legtöbb a világon

Képzeld, a statisztikák szerint vannak időszakok az évben, amikor jóval kevesebb, vagy pont, hogy sokkal több kisbaba jön a világra, mint máskor. Azt már korábban elárultuk neked, hogy a Vízöntőkből van a legkevesebb, ugyanis januárban a legalacsonyabb a születések száma, a február pedig a legrövidebb hónap, és szintén nem túl erős születésekben.

Cserébe ebben az időszakban sokkal több baba fogan, mint máskor, amit valószínűleg a Valentin-nap is megdob kicsit, ugyanis október 23.  és november 21. közöttt ünneplik a legtöbben a születésnapjukat. Ebből pedig már ki is találhattad, hogy a leggyakoribb csillagjegy a SKORPIÓ. 

A legérdekesebb az egészben, hogy ez a legmegosztóbb csillagjegy is egyben! Hiszen a Skorpiók borzasztóan összetett személyiségek, titokzatosak, izgalmasak, szenvedélyesek, extra intelligensek, és legalább annyira vagy mázlista, ha a barátodnak tudhatsz egyet, mint amennyire parázhatsz, ha magadra haragítod egyikőjüket.

A Skorpiók után egyébként a Szüzek következnek, utánuk pedig az Ikrek. Szóval úgy tűnik, hogy az ünnepek előtt és alatt is sokan rákapcsolnak a babaprojektre.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp ikrek leggyakoribb skorpió szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 2., Szerda

Horoszkóp: December 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 2-án is!

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?