2020.11.12.@ 05.11

4 csillagjegy, aki nagyon megerősödik mentálisan a következő hetekben

Most ez minden, amire szükségünk van, egyetértesz vagy egyetértesz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki nagyon megerősödik mentálisan a következő hetekben

Kos

Neked senki nem mondhatja meg, mit csinálj, a makacsságod pedig verhetetlen, ez viszont abban az esetben is igaz, amikor a padlón vagy. Ilyenkor ugyanis szó szerint senki, még Chris Hemsworth sem tudna meggyőzni arról, hogy nincs nagy gáz és legyen jobb kedved. Épp ezért a pozitív vibe-ot csak és kizárólag magadban kell eldöntened, mert amíg negatívan gondolkozol, nem jöhetnek a szuper lehetőségek, amik pedig közelebb vannak, mint gondolnád!

Oroszlán

Nálad csak nagyon fent és nagyon lent van, a középút távolról sem rémlik neked. Az érzelmeket épp ezért 100%-osan megéled, de valld be, az utóbbi időben inkább a #foreveralone érzése emelkedett felül rajtad, ahelyett, hogy változtattál volna a dolgokon. A következő időszakban ennek végre vége lesz, mert rájössz, hogy erősebb vagy bárkinél, a téli depi helyett pedig a fejlődést és a megújulást választod!

Mérleg

Folyamatosan meg akarsz felelni mindenkinek, ráadásul mindennél jobban vágysz arra, hogy elismerjék, megbecsüljék a munkádat. Ez viszont extra nehéz, főleg ha az ember annyira lelkis, mint te, a következő hetekben viszont valami mégis megváltozik. Az eddig a szőnyeg alá söpört álmoddal kapcsolatban úgy döntesz, hogy badass módon megvalósítod, NEM MÁSÉRT, csak és kizárólag magadért. Ennek köszönhetően pedig motiváltabb és eltökéltebb leszel, mint valaha, ami az életed minden területére ki fog hatni! #GirlPower

Vízöntő

Az aggodalmaskodás minimum 14 órát elvesz az életedből naponta, és azért csak ennyit, mert a maradék pár órát alvással töltöd. Épp ezért igazi újjászületésként fogod megélni, hogy a következő időszakban elkezded lazábban kezelni a dolgokat. Miután pedig eláraszt téged a #nemidegeskedek energia, az életedbe megérkeznek a régen várt pozitív dolgok. Szóval… Just relax!

Címkék: asztrológia csillagjegy erős horoszkóp mentális november pozitív

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

Mindjárt vége az évnek, de nekik még extra izgalmat tartogat 2020.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Horoszkóp: December 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Horoszkóp: December 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 2-án is!

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.