2020.11.12.@ 12.11

A csillagjegyed elárulja, miért szeretsz ki a másikból

Nálad mikor fordul át a szerelmes tündérmese egy olyan sztoriba, ahonnan inkább már csak menekülnél? A horoszkópodból most ez is kiderül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagjegyed elárulja, miért szeretsz ki a másikból

Kos

A szenvedélyesség beléd van kódolva, így ha egy kapcsolatban boldog vagy, akkor az odaadást rendesen kimaxolod. Akkor pukkadhat ki a szerelmi buborékod, ha már egyáltalán nem érzel kihívást a kapcsolatban, emiatt ugyanis elveszítheted az érdeklődésedet, ami nálad egyet jelent a szakítással.

Bika

Mivel te a megbízhatóság mintaképe vagy, nincs számodra annál kiábrándítóbb, ha nem számíthatsz 100%-osan a szerelmedre. Egy Bika tiszteletét ráadásul nagyon nehéz elnyerni, ha viszont ezt egyszer elveszíti az ember, onnan már nincs visszaút…

Ikrek

Egy dolog mindennél jobban kiborít egy kapcsolatban, ez pedig nem más, mint az unalom. Ha ez az érzés masszívan kezdi átvenni feletted a hatalmat, szinte biztos, hogy hamarosan kiadod a pasid útját.

Rák

Mondhatni az összes döntésedet az érzelmeid irányítják, így nem is érted, mikor valaki azon filózik, hogy az eszére vagy szívére hallgasson, hiszen ez neked soha nem kérdés. Ha viszont a párod elveszíti a bizalmadat, azt már fejen állva se tudja visszaszerezni.

Oroszlán

A szerelemben tüzes és kicsit kiszámíthatatlan vagy, egy dolog viszont azonnal véget tud vetni a rózsaszín ködnek; ha nem értékelnek úgy, ahogy azt te elvárnád. Ezt pedig úgy kell érteni, hogy egy Oroszlánt jobb, ha dicsér az ember 24/7, különben hamar parkolópályára kerülhet

Szűz

A Szűz igazi anyáskodó típus, így számodra egyáltalán nem megerőltető az, ha a szerelmednek örömet okozhatsz, sőt, ez az, ami igazán boldoggá teszi téged. Ha viszont a pasi természetesnek veszi ezeket a dolgokat, az fél perc alatt megölheti a kapcsolatot. Az addig gondoskodó tündérke helyét pedig Demóna fogja átvenni, aki nem ad második esélyt.

Mérleg

Egyszerűen utálod, ha valaki nem ért meg téged, főleg, ha ráadásul mindenben a konfliktust keresi. Épp ezért abból tudod 100%-osan, hogy már nem vagy szerelmes, ha a problémáitok megoldása helyett inkább új hobbival vagy a barátokkal töltöd az időd nagy részét.

Skorpió

Bár te magad kifejezetten féltékeny típus vagy, visszafelé ezt mégsem tűröd el sokáig a pasidtól. Elvárod, hogy maximálisan megbízzon benned, és ne szekáljon folyamatosan, ha nélküle akarod jól érezni magad. Ha ezt nem érti meg a srác, akkor tuti, hogy nem maradhat sokáig melletted…

Nyilas

Hihetetlenül kalandvágyó vagy, így elvárod a párodtól, hogy ő is legalább annyira bevállalós legyen, mint te. Ha viszont a párod egyáltalán nem akar új élményeket szerezni, ráadásul azt akarja, hogy te is otthon ülj vele, abból gyorsan deal breaker lehet, ha ugyanis csapdában érzed magad, azonnal továbblépsz.

Bak

Kevés dolog van, ami kizökkent a nyugalmadból, ha viszont elmúlik a szerelem, akkor hirtelen sok dolog elkezd idegesíteni a másikban. Egy ezek közül viszont végleg ráébreszt, hogy ideje lelépni a kapcsolatból, ez pedig az, ha a pasid a karriered útjába akar járni. Ez ugyanis főbenjáró bűnnek számít a Bakoknál.

Vízöntő

Ha a pasid a legkisebb dolgokon is fennakad, ráadásul megzavarja a mindennél fontosabb nyugalmadat, az egy idő után hatalmas okot adhat neked a szakításra. Egy ideig ezt diplomatikusan megpróbálod vele megbeszélni, de ha nem vagytok ezzel kapcsolatban egy hullámhosszon, akkor egy percig nem fogod sajnálni, hogy kiadod az útját.

Halak

Egy kapcsolatban igazán odaadó vagy, a jó lelkedet viszont ki is használhatják. Ezt már szerencsére te is tudod, így ha a legkisebb szikráját is látod annak, hogy a pasid visszaél a szereteteddel, azonnal lelépsz, nem foglalkozva a srác magyarázkodásával.

Címkék: asztrológia csilalgjegy ezotéria horoszkóp kapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

Mindjárt vége az évnek, de nekik még extra izgalmat tartogat 2020.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Horoszkóp: December 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Horoszkóp: December 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 2-án is!

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.