4 csillagjegy, aki képtelen titkot tartani

Nem akarnak rosszat, egyszerűen csak nem megy nekik…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki képtelen titkot tartani

Ikrek

Az Ikrek imád beszélni, történetet mesélni, olyan nincs, hogy ők csöndben üljenek. Csak fecsegnek és fecsegnek, és tényleg nem rossz szándékból, de előbb-utóbb biztos, hogy kikotyogják a titkodat. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy elképesztően hangulatemberek, szóval ha épp olyanjuk van, megtartják a rájuk bízott infót, de azért erre nem érdemes fogadnod!

Mérleg

A Mérlegek legnagyobb hibája, hogy extra kíváncsiak és egyben feledékenyek is! Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden sztori érdekli őket, ami a barátaikkal, ismerőseikkel, ismerőseik ismerőseivel történik meg, egyszóval tényleg minden. Ezeket az izgalmas történeteket pedig nagyon szívesen mesélik is tovább, néhány fontos részletet viszont gyakran elfelejtenek, például, hogy épp arra kérted őket, ez maradjon kettőtök között… Upsz!

Nyilas

A Nyilasok szuper barátok, és alapból nagyon is jól tudnak titkot tartani. Viszont, ha elragadja őket a hév, jól érzik magukat a társaságban, belelendülnek egy sztoriba, hajlamosak kikotyogni dolgokat. Főleg, ha mindehhez némi alkohol is társul, úgy megered a nyelvük, hogy képtelenség leállítani őket, csak mondják és mondják, még azt is, amit nagyon nem kéne!

Vízöntő

Az előző három csillagjegy nagyrészt véletlenül szólja el magát, ha titkokról van szó, a Vízöntők viszont igazi plegykafészkek. Imádnak pletykálni, akkor érzik elemükben magukat, ha ők oszthatnak meg egy infót elsőként valakivel (vagy több valakivel). Rosszul hangzik, de sajnos ők tényleg bármit beáldoznak egy jó pletyiért vagy vicces sztoriért.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp ikrek megbízható mérleg nyilas pletyka pletykás titkot tartani titok vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.