2020.11.13.@ 09.11

4 csillagjegy, aki képtelen titkot tartani

Nem akarnak rosszat, egyszerűen csak nem megy nekik…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki képtelen titkot tartani

Ikrek

Az Ikrek imád beszélni, történetet mesélni, olyan nincs, hogy ők csöndben üljenek. Csak fecsegnek és fecsegnek, és tényleg nem rossz szándékból, de előbb-utóbb biztos, hogy kikotyogják a titkodat. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy elképesztően hangulatemberek, szóval ha épp olyanjuk van, megtartják a rájuk bízott infót, de azért erre nem érdemes fogadnod!

Mérleg

A Mérlegek legnagyobb hibája, hogy extra kíváncsiak és egyben feledékenyek is! Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden sztori érdekli őket, ami a barátaikkal, ismerőseikkel, ismerőseik ismerőseivel történik meg, egyszóval tényleg minden. Ezeket az izgalmas történeteket pedig nagyon szívesen mesélik is tovább, néhány fontos részletet viszont gyakran elfelejtenek, például, hogy épp arra kérted őket, ez maradjon kettőtök között… Upsz!

Nyilas

A Nyilasok szuper barátok, és alapból nagyon is jól tudnak titkot tartani. Viszont, ha elragadja őket a hév, jól érzik magukat a társaságban, belelendülnek egy sztoriba, hajlamosak kikotyogni dolgokat. Főleg, ha mindehhez némi alkohol is társul, úgy megered a nyelvük, hogy képtelenség leállítani őket, csak mondják és mondják, még azt is, amit nagyon nem kéne!

Vízöntő

Az előző három csillagjegy nagyrészt véletlenül szólja el magát, ha titkokról van szó, a Vízöntők viszont igazi plegykafészkek. Imádnak pletykálni, akkor érzik elemükben magukat, ha ők oszthatnak meg egy infót elsőként valakivel (vagy több valakivel). Rosszul hangzik, de sajnos ők tényleg bármit beáldoznak egy jó pletyiért vagy vicces sztoriért.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp ikrek megbízható mérleg nyilas pletyka pletykás titkot tartani titok vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

Mindjárt vége az évnek, de nekik még extra izgalmat tartogat 2020.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Horoszkóp: December 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Horoszkóp: December 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 2-án is!

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.