Ezek a csillagjegyek mindig bízhatnak a megérzéseikben

Nálad sosem visz tévútra a belső hangod.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek mindig bízhatnak a megérzéseikben

Rák

Azonnal átlátsz bárkin, teljesen mindegy, hogy milyen kamu szöveggel próbálja előadni, hogy jól van. Automatikusan ráérzel, hogy milyen a másik hangulata és ehhez igazítod a beszélgetés irányát. Fontos viszont, hogy a nagy másokra figyelésben ne feledkezz meg saját magadról és ha érzed, hogy túlterhelted magad, akkor saját magaddal is olyan nagyvonalúan bánj, mint a szeretteiddel.

Mérleg

Még ha meg is van valamiről az alapos véleményed, akkor sem hagyod, hogy elvigyen a hirtelen alkotott ítéleted. Igyekszel fenntartások nélkül közelíteni másokhoz és ez a legjobb, amit tehetsz, mert így egy idő után magadtól jössz rá, hogy mi az igazság és mi az, amit csak annak szeretnél hinni. Éppen ezért legyőzhetetlen vagy bármilyen vitában, mert sosem visznek el az érzéseid.

Skorpió

Mondták már neked, hogy úgy tudsz nézni, mintha belelátnál a másik lelkébe? Nincs túl messze a valóságtól, mert lényegében ez a szuperképességed. Állandóan az igazat keresed és nem fogadod el soha, semmilyen körülmények között az igazságtalanságot. A legfontosabb döntéseket mindig a megérzéseidre alapozod, mert tudod, hogy a jó útra vezetnek.

Halak

Ha beleteszed az energiát és fejleszted magadban a belső hangra való figyelést, akár még álmodban is választ kaphatsz a kérdéseidre. Nálad konkrétan ilyen erősen van jelen az intuíció, amivel akár manipulálhatnád a többi embert, de sosem tennél ilyet, mert ennél sokkal érettebb az érzelmi intelligenciád.

Címkék: bátorság csillagjegy csillagjegyek halak horoszkóp megérzés mérleg ösztön rák skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?