Ez a 3 csillagjegy küzd a legtöbbet a kilókkal

Ők aztán imádnak nassolni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy küzd a legtöbbet a kilókkal

Bika

A Bikák igazi hedonisták, akik mindennél jobban szeretnek enni, odavannak a finom ételekért, italokért. Lényegében folyamatosan kóstolgatnak, nassolnak, rágcsálnak, de főzöcskézni és sütögetni is szeretnek. Viszont a sportokért nem különösebben rajonganak, pedig zavarja őket, ha felszednek néhány plusz kilót, épp ezért képesek vérig sértődni, ha valaki megjegyzést tesz az alakjukra, de tenni ellene nagyon nehezükre esik.

Nyilas

A Nyilasok a végletek emberei, mindenben szeretik átlépni a határokat, ez pedig igaz az edzésre és a kajálásra is. Van, hogy a sportolás megszállottjai, ilyenkor folyamatosan edzenek és őrült módjára diétáznak. Aztán elengedik magukat, és annyit esznek, ami csak beléjük fér, főleg, hogy ők is imádják a hasukat, ráadásul kísérletezős típusok, szívesen kóstolnak meg újdonságokat is.

Halak

A Halak az előző két csillagjeggyel szemben nem örömükben, hanem bánatukban esznek. És mivel kifejezetten hajlamosak a depresszióra, a szomorkodásra, ez gyakran elő is fordul velük. Ilyenkor az ételekben lelik örömüket, szinte menekülnek a finom kaják, édességek ölelésébe. Ez viszont igazi ördögi kör, ugyanis, ha felszednek pár kilót, nem érzik jól magukat a bőrükben, akkor is depibe esnek és újra csokiért nyúlnak.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria fogyás fogyókúra hízás horoszkóp kilók zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!

4 csillagjegy, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla

Ők a legszabadabbak és a legöntörvényűbbek az összes csillagjegy közül, akiket tökéletesen hidegen hagy mások véleménye!

Horoszkóp: Május 3., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 30-án is!