2020.11.16.@ 11.11

Ez a 3 csillagjegy küzd a legtöbbet a kilókkal

Ők aztán imádnak nassolni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy küzd a legtöbbet a kilókkal

Bika

A Bikák igazi hedonisták, akik mindennél jobban szeretnek enni, odavannak a finom ételekért, italokért. Lényegében folyamatosan kóstolgatnak, nassolnak, rágcsálnak, de főzöcskézni és sütögetni is szeretnek. Viszont a sportokért nem különösebben rajonganak, pedig zavarja őket, ha felszednek néhány plusz kilót, épp ezért képesek vérig sértődni, ha valaki megjegyzést tesz az alakjukra, de tenni ellene nagyon nehezükre esik.

Nyilas

A Nyilasok a végletek emberei, mindenben szeretik átlépni a határokat, ez pedig igaz az edzésre és a kajálásra is. Van, hogy a sportolás megszállottjai, ilyenkor folyamatosan edzenek és őrült módjára diétáznak. Aztán elengedik magukat, és annyit esznek, ami csak beléjük fér, főleg, hogy ők is imádják a hasukat, ráadásul kísérletezős típusok, szívesen kóstolnak meg újdonságokat is.

Halak

A Halak az előző két csillagjeggyel szemben nem örömükben, hanem bánatukban esznek. És mivel kifejezetten hajlamosak a depresszióra, a szomorkodásra, ez gyakran elő is fordul velük. Ilyenkor az ételekben lelik örömüket, szinte menekülnek a finom kaják, édességek ölelésébe. Ez viszont igazi ördögi kör, ugyanis, ha felszednek pár kilót, nem érzik jól magukat a bőrükben, akkor is depibe esnek és újra csokiért nyúlnak.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria fogyás fogyókúra hízás horoszkóp kilók zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 25., Szerda

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?

Horoszkóp: November 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!