2020.11.17.@ 11.11

3 csillagjegy, aki mindenkinél könnyebben fogadtatja el magát másokkal

Tőlük aztán lehet tanulni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki mindenkinél könnyebben fogadtatja el magát másokkal

Vízöntő

Kevés olyan, hozzád hasonlóan szuper képességekkel rendelkező csillagjegy van, aki nem lesz rögtön versenytárs mondjuk egy mindig versengő Halak vagy Oroszlán szemében, még akkor sem, ha a tehetségeddel amúgy simán felül kerekednél mondjuk egy munkahelyi szituban. Viszont sokkal erősebb benned, hogy ösztönösen megkedveltesd magad másokkal, ez pedig lazán és természetesen árad belőled, szóval nincs olyan helyzet, amiben ne állítanál mindenkit a saját oldaladra.

Erre figyelj: Ne fogd vissza a képességeidet csak azért, hogy ne találjon meg a konkurencia. Vannak annyira kifinomultak a soft skilljeid, hogy az ebből adódó meredekebbnek tűnő helyzetet simán a helyén kezeld.

Rák

Tipikusan olyan lány vagy, aki nem jelent veszélyt mások számára, és nem is célod, hogy legyűrj másokat. Sokkal fontosabbak számodra az olyan értékek, mint a hűség, a lojalitás, a barátság és a csapatszellem. Pont ezért nem volt, és soha nem is lesz részed abban, milyen érzés, amikor úgy igazán, egy emberként utál téged egy adott közeg.

Erre figyelj: Szuper, ha mindenkivel jól kijössz, de fontos, hogy mind a melóban, mind pedig a baráti társaságodban legyenek olyanok, akikkel hatványozottan erős a kapcsolatod.

Mérleg

Olyan vagy, mint egy hatalmas szeretet-mágnes – hozzád nem lehet nem ragaszkodni. Épp ezért messziről taszítod a versengést, az erőfitogtatást, egyáltalán nem érdekel a hatalom, szóval a munkahelyeden inkább az motivál, hogy jól érezd magad az adott feladatban, és nem az, hogy folyamatosan újabb és újabb karrierállomásokat pipálhass ki. Szövetséges típus vagy, és nem célpont, viszont az sem hajt, hogy mások kárán jobb színben tűnj fel. Igazi mázli egy olyan ember környezetében élni és mozogni, mint te.

Erre figyelj: Jól gondold meg, kiért állsz ki, és szállsz szembe a barátaiddal, ugyanis sokak szemében naivnak tűnhetsz a kedvességeddel. Ideje rácáfolni erre!

Címkék: barátság csillagjegy csillagjegyek elfogad elfogadtatja magát ezotéria horoszkóp mérleg rák társaság versengés vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 25., Szerda

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?

Horoszkóp: November 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!