3 csillagjegy, aki mindenkinél könnyebben fogadtatja el magát másokkal

Tőlük aztán lehet tanulni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki mindenkinél könnyebben fogadtatja el magát másokkal

Vízöntő

Kevés olyan, hozzád hasonlóan szuper képességekkel rendelkező csillagjegy van, aki nem lesz rögtön versenytárs mondjuk egy mindig versengő Halak vagy Oroszlán szemében, még akkor sem, ha a tehetségeddel amúgy simán felül kerekednél mondjuk egy munkahelyi szituban. Viszont sokkal erősebb benned, hogy ösztönösen megkedveltesd magad másokkal, ez pedig lazán és természetesen árad belőled, szóval nincs olyan helyzet, amiben ne állítanál mindenkit a saját oldaladra.

Erre figyelj: Ne fogd vissza a képességeidet csak azért, hogy ne találjon meg a konkurencia. Vannak annyira kifinomultak a soft skilljeid, hogy az ebből adódó meredekebbnek tűnő helyzetet simán a helyén kezeld.

Rák

Tipikusan olyan lány vagy, aki nem jelent veszélyt mások számára, és nem is célod, hogy legyűrj másokat. Sokkal fontosabbak számodra az olyan értékek, mint a hűség, a lojalitás, a barátság és a csapatszellem. Pont ezért nem volt, és soha nem is lesz részed abban, milyen érzés, amikor úgy igazán, egy emberként utál téged egy adott közeg.

Erre figyelj: Szuper, ha mindenkivel jól kijössz, de fontos, hogy mind a melóban, mind pedig a baráti társaságodban legyenek olyanok, akikkel hatványozottan erős a kapcsolatod.

Mérleg

Olyan vagy, mint egy hatalmas szeretet-mágnes – hozzád nem lehet nem ragaszkodni. Épp ezért messziről taszítod a versengést, az erőfitogtatást, egyáltalán nem érdekel a hatalom, szóval a munkahelyeden inkább az motivál, hogy jól érezd magad az adott feladatban, és nem az, hogy folyamatosan újabb és újabb karrierállomásokat pipálhass ki. Szövetséges típus vagy, és nem célpont, viszont az sem hajt, hogy mások kárán jobb színben tűnj fel. Igazi mázli egy olyan ember környezetében élni és mozogni, mint te.

Erre figyelj: Jól gondold meg, kiért állsz ki, és szállsz szembe a barátaiddal, ugyanis sokak szemében naivnak tűnhetsz a kedvességeddel. Ideje rácáfolni erre!

Címkék: barátság csillagjegy csillagjegyek elfogad elfogadtatja magát ezotéria horoszkóp mérleg rák társaság versengés vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!