2020.11.18.@ 10.11

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Halak

A Halak igazán nyugodt és türelmes csillagjegy, extra nehéz kihozni a sodrából. Még maga Buddha is megirigyelné a nyugalmát! Mivel álmodozó típus, gyakran menekül a saját kis álomvilágába a gondok elől. Ha pedig durván összecsapnak a hullámok a feje felett, valamilyen művészet segítségével, például festéssel, zenével, írással és saját kitalált történetekkel nyugtatja magát.

Bika

A Bikák két lábbal állnak a földön, nyugodtak, megfontoltak és racionálisak. Szinte lehetetlen kizökkenteni őket ebből az állapotból, főleg, mert tudatosan törekszenek a nyugalomra, a békére. Megoldásorientáltak, és pontosan tudják, hogy ha idegeskednek, sokkal nehezebben oldják meg a problémákat. Szóval akár még fát is vághatsz a hátukon, de azt is hozzá kell tenni, ha egyszer mégis felhúzzák magukat, akkor hatalmasat robbannak!

Nyilas

A Nyilasok a legkevésbé földhöz ragadtak, így a hétköznapi problémák egy kicsit sem tudják meghatni őket. Pont nem érdekli őket a rendetlenség, néhány befizetetlen számla, határidők, ha a világ megmentésén is agyalhatnak épp, vagy azt tervezgethetik, hogyan járják be a világot…

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jól tűri a stresszt stressz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 25., Szerda

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!

Horoszkóp: November 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!