Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Halak

A Halak igazán nyugodt és türelmes csillagjegy, extra nehéz kihozni a sodrából. Még maga Buddha is megirigyelné a nyugalmát! Mivel álmodozó típus, gyakran menekül a saját kis álomvilágába a gondok elől. Ha pedig durván összecsapnak a hullámok a feje felett, valamilyen művészet segítségével, például festéssel, zenével, írással és saját kitalált történetekkel nyugtatja magát.

Bika

A Bikák két lábbal állnak a földön, nyugodtak, megfontoltak és racionálisak. Szinte lehetetlen kizökkenteni őket ebből az állapotból, főleg, mert tudatosan törekszenek a nyugalomra, a békére. Megoldásorientáltak, és pontosan tudják, hogy ha idegeskednek, sokkal nehezebben oldják meg a problémákat. Szóval akár még fát is vághatsz a hátukon, de azt is hozzá kell tenni, ha egyszer mégis felhúzzák magukat, akkor hatalmasat robbannak!

Nyilas

A Nyilasok a legkevésbé földhöz ragadtak, így a hétköznapi problémák egy kicsit sem tudják meghatni őket. Pont nem érdekli őket a rendetlenség, néhány befizetetlen számla, határidők, ha a világ megmentésén is agyalhatnak épp, vagy azt tervezgethetik, hogyan járják be a világot…

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jól tűri a stresszt stressz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!