2020.11.19.@ 10.11

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Halak

Minél nagyobb a stressz körülötted, minél nagyobbak az elvárások, te annál inkább a fikcióba és a fantáziádba menekülsz. Ismerős a szitu, amikor elborítanak a munkahelyi feladatok, te azt sem tudod, hol kezdd, ezért inkább nekiállsz sorozatozni? Egy új pozíció azonban nem csak a felelősségedre döbbent rá, hanem a kifogyhatatlan erőforrásaidra és ötlettáradra is. Eddig azért tologattad magad előtt a dolgokat, mert pontosan tudod, ha nem vágsz bele egy feladatba, nem is hibázhatsz, amitől legendásan rettegsz. De most, hogy év végén erre nem igazán lesz lehetőséged, végre megbizonyosodhatsz róla, csak az első kőkemény lépést kell megtenned, és megy minden a saját útján. Ettől olyan erős forgatókönyvet kapsz majd, amivel bármit sikerülhet megugranod!

Mérleg

Van benned valami nagyon kényelmes, amit sokan egyszerű lustaságként értelmeznek. Idén azonban egy extra szoros és inspiráló barátság végre segít ráébreszteni, miből is fakad mindez (nem, nem a lustaságból!). Inkább abból, hogy megtanultad nem szeretni és várni a kihívásokat, mert nem bízol magadban és a teljesítményedben eléggé, ezért inkább folyamatosan tologatod magad előtt azokat a dolgokat, amik szerinted meghaladják a képességeidet. Szándékosan beállítottál egy tempót, hogy minél lassabban kelljen szembe nézned a rád váró kihívásokkal. Csakhogy pont ezért rengeteg feladat torlódott fel, ami egyre nyomasztóbban hat rád. A jövőben viszont bátrabban mersz majd szembenézni a saját hozzáállásoddal, így ne parázz, a segítség is megtalál. Hiszen ki mondta, hogy mindent egyedül kell megvalósítanod?

Ikrek

Valamiért hajlamos vagy úgy érezni, hogy minden, ami feladat és kötelesség, legyen szó takarításról, munkáról vagy a mindennapjaiddal járó adminisztratív feladatokról, csakis rossz lehet, ezért időben nagyon behatárolod, mikor látsz hozzá. Csakhogy ez odáig fajul, hogy kifejezetten derogál számodra a munka és a kötelességeid ellátása. Emiatt veszélybe kerül az állásod, vagy a szerelmeddel/lakótársaddal kaptok össze. Azonban pont ez az elsőre kilátástalannak tűnő helyzet hozza majd az igazi happy endet, ugyanis sikerül átkeretezned magadban, mit is jelentenek ezek a dolgok. December közepén csúcsosodik ki a halogató hozzáállásod, és ezután villámgyorsan el is tudsz majd tőle köszönni.

Címkék: 20%+20% csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak halogatás halogató horoszkóp ikrek kézben tart leszokás leszokik rendszer szűz új kezdet új szokás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 25., Szerda

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?

Horoszkóp: November 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!