3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Halak

Minél nagyobb a stressz körülötted, minél nagyobbak az elvárások, te annál inkább a fikcióba és a fantáziádba menekülsz. Ismerős a szitu, amikor elborítanak a munkahelyi feladatok, te azt sem tudod, hol kezdd, ezért inkább nekiállsz sorozatozni? Egy új pozíció azonban nem csak a felelősségedre döbbent rá, hanem a kifogyhatatlan erőforrásaidra és ötlettáradra is. Eddig azért tologattad magad előtt a dolgokat, mert pontosan tudod, ha nem vágsz bele egy feladatba, nem is hibázhatsz, amitől legendásan rettegsz. De most, hogy év végén erre nem igazán lesz lehetőséged, végre megbizonyosodhatsz róla, csak az első kőkemény lépést kell megtenned, és megy minden a saját útján. Ettől olyan erős forgatókönyvet kapsz majd, amivel bármit sikerülhet megugranod!

Mérleg

Van benned valami nagyon kényelmes, amit sokan egyszerű lustaságként értelmeznek. Idén azonban egy extra szoros és inspiráló barátság végre segít ráébreszteni, miből is fakad mindez (nem, nem a lustaságból!). Inkább abból, hogy megtanultad nem szeretni és várni a kihívásokat, mert nem bízol magadban és a teljesítményedben eléggé, ezért inkább folyamatosan tologatod magad előtt azokat a dolgokat, amik szerinted meghaladják a képességeidet. Szándékosan beállítottál egy tempót, hogy minél lassabban kelljen szembe nézned a rád váró kihívásokkal. Csakhogy pont ezért rengeteg feladat torlódott fel, ami egyre nyomasztóbban hat rád. A jövőben viszont bátrabban mersz majd szembenézni a saját hozzáállásoddal, így ne parázz, a segítség is megtalál. Hiszen ki mondta, hogy mindent egyedül kell megvalósítanod?

Ikrek

Valamiért hajlamos vagy úgy érezni, hogy minden, ami feladat és kötelesség, legyen szó takarításról, munkáról vagy a mindennapjaiddal járó adminisztratív feladatokról, csakis rossz lehet, ezért időben nagyon behatárolod, mikor látsz hozzá. Csakhogy ez odáig fajul, hogy kifejezetten derogál számodra a munka és a kötelességeid ellátása. Emiatt veszélybe kerül az állásod, vagy a szerelmeddel/lakótársaddal kaptok össze. Azonban pont ez az elsőre kilátástalannak tűnő helyzet hozza majd az igazi happy endet, ugyanis sikerül átkeretezned magadban, mit is jelentenek ezek a dolgok. December közepén csúcsosodik ki a halogató hozzáállásod, és ezután villámgyorsan el is tudsz majd tőle köszönni.

Címkék: 20%+20% csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak halogatás halogató horoszkóp ikrek kézben tart leszokás leszokik rendszer szűz új kezdet új szokás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!