2020.11.20.@ 14.11

3 csillagjegy, akire még novemberben rámosolyog a szerencse

Nézd meg, köztük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akire még novemberben rámosolyog a szerencse

Ikrek

Az utóbbi időben hullámokban tör rád a rosszkedv, ami teljesen érthető, a mostani helyzet senkinek sem könnyű. Ikrekként most a személyiséged sötét oldala veheti át az irányítást, emiatt hanyagolod a barátaidat és senkihez nem szólsz. Pedig jobban tennéd, ha megerőltetnéd magad és elfogadnád, hogy most ez a szitu, mert a november még tartogathat szuper meglepetéseket. Ha elkezdesz újra pozitívan gondolkodni és nyitott szemmel jársz, olyan munkalehetőséggel találhatnak meg, amire már nagyon régóta vágytál. Ugye, jó lenne, ha végre megkapnád az álommelót?

Oroszlán

Bár nyáron még tele voltál energiával, valahogy az ősz folyamán fokozatosan veszítettél az erődből. Magad sem érted, mi bajod, hiszen ez rád egyáltalán nem jellemző, te mindig ezer fokon égsz. Ne aggódj, nem fog már sokáig tartani ez az állapot, a hónap utolsó napjaiban visszaadják a szárnyaidat a csillagok, így újra elkezdhetsz robogni a céljaid felé. Ráadásul könnyen lehet, hogy belép az életedbe egy segítő személy, aki – ha hagyod neki – nagyon sokat tehet érted és a boldogságodért. Most ne legyél büszke, kapaszkodj a segítő kézbe!

Skorpió

Ez a szülinap lehetne jobb is? Nem csoda, hogy így érzed, téged is eléggé megtépázott 2020… Ráadásul idén a buli is elmarad… Fókuszálj most magadra, hallgasd meg, mit üzen a belső hangod. Nagyon itt az ideje, hogy figyelj rá, hidd el, meg fogja súgni, mi az, amivel igazán boldoggá és kiegyensúlyozottá teheted magad. A december felé közeledve pedig egyre inkább azt érzed majd, hogy az univerzum is boldog születésnapot kíván, meglepő, talán misztikus eseményekben lehet részed.

Címkék: asztrológia horoszkóp ikrek november oroszlán skorpió szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?

Horoszkóp: November 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!