3 csillagjegy, akire még novemberben rámosolyog a szerencse

Nézd meg, köztük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akire még novemberben rámosolyog a szerencse

Ikrek

Az utóbbi időben hullámokban tör rád a rosszkedv, ami teljesen érthető, a mostani helyzet senkinek sem könnyű. Ikrekként most a személyiséged sötét oldala veheti át az irányítást, emiatt hanyagolod a barátaidat és senkihez nem szólsz. Pedig jobban tennéd, ha megerőltetnéd magad és elfogadnád, hogy most ez a szitu, mert a november még tartogathat szuper meglepetéseket. Ha elkezdesz újra pozitívan gondolkodni és nyitott szemmel jársz, olyan munkalehetőséggel találhatnak meg, amire már nagyon régóta vágytál. Ugye, jó lenne, ha végre megkapnád az álommelót?

Oroszlán

Bár nyáron még tele voltál energiával, valahogy az ősz folyamán fokozatosan veszítettél az erődből. Magad sem érted, mi bajod, hiszen ez rád egyáltalán nem jellemző, te mindig ezer fokon égsz. Ne aggódj, nem fog már sokáig tartani ez az állapot, a hónap utolsó napjaiban visszaadják a szárnyaidat a csillagok, így újra elkezdhetsz robogni a céljaid felé. Ráadásul könnyen lehet, hogy belép az életedbe egy segítő személy, aki – ha hagyod neki – nagyon sokat tehet érted és a boldogságodért. Most ne legyél büszke, kapaszkodj a segítő kézbe!

Skorpió

Ez a szülinap lehetne jobb is? Nem csoda, hogy így érzed, téged is eléggé megtépázott 2020… Ráadásul idén a buli is elmarad… Fókuszálj most magadra, hallgasd meg, mit üzen a belső hangod. Nagyon itt az ideje, hogy figyelj rá, hidd el, meg fogja súgni, mi az, amivel igazán boldoggá és kiegyensúlyozottá teheted magad. A december felé közeledve pedig egyre inkább azt érzed majd, hogy az univerzum is boldog születésnapot kíván, meglepő, talán misztikus eseményekben lehet részed.

Címkék: asztrológia horoszkóp ikrek november oroszlán skorpió szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!

4 csillagjegy, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla

Ők a legszabadabbak és a legöntörvényűbbek az összes csillagjegy közül, akiket tökéletesen hidegen hagy mások véleménye!

Horoszkóp: Május 3., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 30-án is!