Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Mérleg

A Mérlegeknek nagyon kifinomult a stílusérzékük, extra jó ízlésük van, ami az ételek terén is megmutatkoznik. Jól párosítják a hozzávalókat és fűszereket, ráadásul nem csak ízekben erősek, gyönyörűen is tálalnak. Mivel az élet minden területén a magas minőséget keresik, az alapanyagokat is csakis a legjobbak közül választják ki. Szeretnek kísérletezni, új ízeket, extrém kombókat kipróbálni, és ezek általában jól is sülnek el!

Bika

A Bikákat az teszi zseniális szakáccsá, hogy imádnak jókat enni. Igazi hedonisták, akik a nap bármely szakában, akár éjszaka is képesek nekállni főzni vagy sütni valami finomat. Nem annyira kísérletező típusok, inkább a hagyományos ízekre szavaznak, viszont ezket a recepteket kivétel nélkül tökéletesen készítik el. Mivel maximalisták, nem fordulhat elő velük, hogy égett, elsózott vagy nyers ételt szolgáljanak fel.

Ikrek

Az Ikrek pontosan tudják, hogy az evés az egyik legfontosabb program, ami összehozza az embereket. Épp ezért nagy társaságnak szeretnek főzni, azt imádják a legjobban, ha sokan ülnek egy asztalnál és a finom kaják mellett jókat beszélget mindenki. Az pedig külön öröm neki, ha még be is zsebelhet néhány bókot. Extra képességük, hogy zseniálisan párosítják az ízeket és rengeteg alapanyagot ismernek. Ráadásul odavannak a különleges receptekért, a világ minden tájáról inspirálódnak, plusz otthon vannak az egészséges ételekben is!

Rák

A Rákok nem épp kísérletező típusok, és nincs is a fejükben több szakácskönyvnyi recept, viszont amit ismernek, azt hihetetlenül jól el tudják készíteni. Az nem motiválja őket, ha magukra kell főzni, viszont ha a szerelmüknek vagy az egész családnak, baráti társaságnak kell összedobniuk a menüt, szárnyallni kezdenek. Ha azt érzik, gondoskodhatnak a szeretteikről, zseniális lesz a végeredmény!

Még több

Horoszkóp