Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Mérleg

A Mérlegeknek nagyon kifinomult a stílusérzékük, extra jó ízlésük van, ami az ételek terén is megmutatkoznik. Jól párosítják a hozzávalókat és fűszereket, ráadásul nem csak ízekben erősek, gyönyörűen is tálalnak. Mivel az élet minden területén a magas minőséget keresik, az alapanyagokat is csakis a legjobbak közül választják ki. Szeretnek kísérletezni, új ízeket, extrém kombókat kipróbálni, és ezek általában jól is sülnek el!

Bika

A Bikákat az teszi zseniális szakáccsá, hogy imádnak jókat enni. Igazi hedonisták, akik a nap bármely szakában, akár éjszaka is képesek nekállni főzni vagy sütni valami finomat. Nem annyira kísérletező típusok, inkább a hagyományos ízekre szavaznak, viszont ezket a recepteket kivétel nélkül tökéletesen készítik el. Mivel maximalisták, nem fordulhat elő velük, hogy égett, elsózott vagy nyers ételt szolgáljanak fel.

Ikrek

Az Ikrek pontosan tudják, hogy az evés az egyik legfontosabb program, ami összehozza az embereket. Épp ezért nagy társaságnak szeretnek főzni, azt imádják a legjobban, ha sokan ülnek egy asztalnál és a finom kaják mellett jókat beszélget mindenki. Az pedig külön öröm neki, ha még be is zsebelhet néhány bókot. Extra képességük, hogy zseniálisan párosítják az ízeket és rengeteg alapanyagot ismernek. Ráadásul odavannak a különleges receptekért, a világ minden tájáról inspirálódnak, plusz otthon vannak az egészséges ételekben is!

Rák

A Rákok nem épp kísérletező típusok, és nincs is a fejükben több szakácskönyvnyi recept, viszont amit ismernek, azt hihetetlenül jól el tudják készíteni. Az nem motiválja őket, ha magukra kell főzni, viszont ha a szerelmüknek vagy az egész családnak, baráti társaságnak kell összedobniuk a menüt, szárnyallni kezdenek. Ha azt érzik, gondoskodhatnak a szeretteikről, zseniális lesz a végeredmény!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria főz horoszkóp konyha szakács zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!

4 csillagjegy, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla

Ők a legszabadabbak és a legöntörvényűbbek az összes csillagjegy közül, akiket tökéletesen hidegen hagy mások véleménye!

Horoszkóp: Május 3., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 30-án is!