2020.11.20.@ 10.11

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Mérleg

A Mérlegeknek nagyon kifinomult a stílusérzékük, extra jó ízlésük van, ami az ételek terén is megmutatkoznik. Jól párosítják a hozzávalókat és fűszereket, ráadásul nem csak ízekben erősek, gyönyörűen is tálalnak. Mivel az élet minden területén a magas minőséget keresik, az alapanyagokat is csakis a legjobbak közül választják ki. Szeretnek kísérletezni, új ízeket, extrém kombókat kipróbálni, és ezek általában jól is sülnek el!

Bika

A Bikákat az teszi zseniális szakáccsá, hogy imádnak jókat enni. Igazi hedonisták, akik a nap bármely szakában, akár éjszaka is képesek nekállni főzni vagy sütni valami finomat. Nem annyira kísérletező típusok, inkább a hagyományos ízekre szavaznak, viszont ezket a recepteket kivétel nélkül tökéletesen készítik el. Mivel maximalisták, nem fordulhat elő velük, hogy égett, elsózott vagy nyers ételt szolgáljanak fel.

Ikrek

Az Ikrek pontosan tudják, hogy az evés az egyik legfontosabb program, ami összehozza az embereket. Épp ezért nagy társaságnak szeretnek főzni, azt imádják a legjobban, ha sokan ülnek egy asztalnál és a finom kaják mellett jókat beszélget mindenki. Az pedig külön öröm neki, ha még be is zsebelhet néhány bókot. Extra képességük, hogy zseniálisan párosítják az ízeket és rengeteg alapanyagot ismernek. Ráadásul odavannak a különleges receptekért, a világ minden tájáról inspirálódnak, plusz otthon vannak az egészséges ételekben is!

Rák

A Rákok nem épp kísérletező típusok, és nincs is a fejükben több szakácskönyvnyi recept, viszont amit ismernek, azt hihetetlenül jól el tudják készíteni. Az nem motiválja őket, ha magukra kell főzni, viszont ha a szerelmüknek vagy az egész családnak, baráti társaságnak kell összedobniuk a menüt, szárnyallni kezdenek. Ha azt érzik, gondoskodhatnak a szeretteikről, zseniális lesz a végeredmény!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria főz horoszkóp konyha szakács zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!