2020.11.21.@ 05.11

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Vízöntő

Körülvesznek téged a pasik, ez pedig a hihetetlen magabiztosságodnak köszönhető. Az önbizalom ugyanis szupervonzó a férfiak számára! Vízöntőként kitűnsz a tömegből az eredetiségeddel, de ezt mondanunk sem kell, mert tisztában vagy vele, igaz? Amint észreveszi egy srác az energikus, különleges személyiséged,  az elkerülhetetlenül megfogja őt, és azonnal beáll a lovagok sorába.

Nyilas

Spontán vagy és kalandvágyó – két olyan tulajdonság, ami a legtöbb srác szemében ellenállhatatlanná tesz, mivel ebből rögtön tudják, hogy melletted sosem lesz unalmas az élet. Utálod a monotonitást (mind érzelmileg, mind az hétköznapokban), a változatosságot viszont annál jobban szereted. A pasik pedig bármit megtennének, hogy olyan izgalmas barátnőjük legyen, mint te.

Skorpió

Mindenki szeret a társaságodban lenni, de különösen azok a férfiak, akik élveznek új dolgokat kipróbálni. Barátnőként igazi főnyeremény vagy, és nemcsak azért mert szinte sosem mondasz nemet az ágyban, hanem mert ezerrel pörögsz, amivel mindig feldobod a hangulatot. Az pedig extra plusz pont a pasik szemében, hogy kifejezetten szívesen kísérletezel a hálószobában IS.

Címkék: 3 csillagjegy asztro csillagjegy ezotéria horoszkóp legvonzóbb csillagjegyek nyilas skorpió csillagjegy vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!