Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Vízöntő

Körülvesznek téged a pasik, ez pedig a hihetetlen magabiztosságodnak köszönhető. Az önbizalom ugyanis szupervonzó a férfiak számára! Vízöntőként kitűnsz a tömegből az eredetiségeddel, de ezt mondanunk sem kell, mert tisztában vagy vele, igaz? Amint észreveszi egy srác az energikus, különleges személyiséged,  az elkerülhetetlenül megfogja őt, és azonnal beáll a lovagok sorába.

Nyilas

Spontán vagy és kalandvágyó – két olyan tulajdonság, ami a legtöbb srác szemében ellenállhatatlanná tesz, mivel ebből rögtön tudják, hogy melletted sosem lesz unalmas az élet. Utálod a monotonitást (mind érzelmileg, mind az hétköznapokban), a változatosságot viszont annál jobban szereted. A pasik pedig bármit megtennének, hogy olyan izgalmas barátnőjük legyen, mint te.

Skorpió

Mindenki szeret a társaságodban lenni, de különösen azok a férfiak, akik élveznek új dolgokat kipróbálni. Barátnőként igazi főnyeremény vagy, és nemcsak azért mert szinte sosem mondasz nemet az ágyban, hanem mert ezerrel pörögsz, amivel mindig feldobod a hangulatot. Az pedig extra plusz pont a pasik szemében, hogy kifejezetten szívesen kísérletezel a hálószobában IS.

Címkék: 3 csillagjegy asztro csillagjegy ezotéria horoszkóp legvonzóbb csillagjegyek nyilas skorpió csillagjegy vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!