2020.11.22.@ 06.11

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Kos

Sokszor megkapod, hogy nagyon makacs vagy és, hogy egy kicsit enyhíts a hozzáállásodon. Ezeket a megszólalásokat lelkesen elengeded a füled mellett és milyen jól teszed! Most pont a rendíthetetlen makacsságoddal éred majd el, hogy végre komolyan vegyen a boss és meghallgassa az ötleteidet. A reakciója az egész jövő éved elejére hatással lesz.

Rák

Alapból szuper jókedvű vagy, mert közeleg a karácsony és ilyenkor lehetetlen lerobbantani a mosolyt az arcodról. Viszont olyan lehetőség fut be hozzád még idén, ami miatt még nagyobb lesz az örömöd: a karriered eddigi legjobb ajánlatával találnak meg és te boldogan mondasz majd rá igent. Nagyon úgy néz ki, hogy 2021-ben már az új pozidban kezdesz.

Oroszlán

Már Carrie is megmondta a Szex és New Yorkban, hogy a meló-lakás-pasi háromszögnek stimmelnie kell, hogy teljesen jól érezd magad a bőrödben. Nálad az első kettő rendben van, de valahogy szerelem fronton nem alakultak jól a dolgaid. Eddig, ugyanis idén karácsonyra teljesen összeáll benned, hogy mit is szeretnél pontosan és a csillagok segítségével úgy is fog alakulni, ahogyan eltervezted.

Vízöntő

Nem vagy mostanában a toppon és még csak az okát sem tudod, egyszerűen nincs jó kedved és kész. A barátaid és a családod is csak kikészít, ha faggatnak, hogy miben tudnak segíteni. November végén viszont összefutsz egy régi ismerőssel, akivel kicsit elmerülsz a nosztalgiázásban és azonnal a helyére billenti a fejed, hogy merre indulj tovább az életedben.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria fordulat horoszkóp november váratlan

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

Mindjárt vége az évnek, de nekik még extra izgalmat tartogat 2020.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Horoszkóp: December 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Horoszkóp: December 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 2-án is!

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!