2020.11.28.@ 07.11

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Bika

Sokan makacsnak és földhöz ragadtnak tartják, miközben annyiról van szó, hogy nem hajlandó lemondani az elveiről. Az egyik ilyen elve pedig az, hogy soha nem csalja meg a szerelmét és a végsőkig küzd egy kapcsolatért. Ha olyan szerencsés vagy, hogy egy Bikával hoz össze a sors, akkor biztos lehetsz benne, hogy sosem fordít hátat a szerelmeteknek, még akkor sem, ha kőkemény nehézségek jönnek.

Rák

Már gyerekkora óta megvan a pontos kép a fejében, milyen egy tökéletes kapcsolat. Gyakorlatilag filmjelenetekből összevágott forgatókönyvet tartogat a párja számára és mindent megtesz, hogy valóra váltsa álmai moziját. Szerencsére ezt nem önző módon teszi és nem csak arra vágyik, hogy ő legyen a boldog főszereplő, hanem téged is bevon a fantáziába és hagyja, hogy közösen alakítsátok ki a rózsaszín romkomos mindennapokat.

Szűz

Néha hajlamos helyetted megoldani a problémáidat, de nem azért, mert azt gondolja, hogy alkalmatlan vagy az önálló létezésre, hanem mert mindentől meg akar óvni. Ott van melletted akkor is, ha ledönt a lábadról a nátha és akkor is, ha éppen előléptetnek. Egyszerre a legjobb barátod és a szerelmed, aki megérti azt is, ha megkéred, kicsit vegyen vissza a lelkesedéséből.

Skorpió

Sokszor tűnhet úgy, hogy nem könnyű vele egy hullámhosszon lenni és kiesik a kapcsolat a flow-ból, pedig a Skorpió ilyenkor csak visszavonulót fúj, hogy átgondolja, hogyan is tudna javítani a közös dolgaitokon, hogy ismét visszatérhessetek a boldogság szigetére. Keményen küzd nem csak a saját céljaiért, hanem kettőtökért is és gyakorlatilag minden cselekedete mögött egyetlen motiváció áll: hogy boldognak lássa élete szerelmét, mert csak akkor lehet ő is igazán boldog.

Halak

Annyi érzelem van ebben az egyetlen csillagjegyben sokszor, mind másik háromban együttvéve. Folyamatosan monitorozza, hogy vagy, miket érzel és igyekszik felvidítani téged, hogy aztán ketten lehessetek jókedvűek. Ha néha azt is látod rajta, hogy befelé fordul és mintha távolságtartó lenne, azt is csak azért teszi, hogy kicsit leszakadjon a zajról és magára figyelhessen, hogy utána újult erővel térhessen vissza hozzád.

Címkék: bika csillagjegy csillagjegyek halak horoszkóp kapcsolat odaadó rák skorpió szerelem szerelmes szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.