Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Bika

Sokan makacsnak és földhöz ragadtnak tartják, miközben annyiról van szó, hogy nem hajlandó lemondani az elveiről. Az egyik ilyen elve pedig az, hogy soha nem csalja meg a szerelmét és a végsőkig küzd egy kapcsolatért. Ha olyan szerencsés vagy, hogy egy Bikával hoz össze a sors, akkor biztos lehetsz benne, hogy sosem fordít hátat a szerelmeteknek, még akkor sem, ha kőkemény nehézségek jönnek.

Rák

Már gyerekkora óta megvan a pontos kép a fejében, milyen egy tökéletes kapcsolat. Gyakorlatilag filmjelenetekből összevágott forgatókönyvet tartogat a párja számára és mindent megtesz, hogy valóra váltsa álmai moziját. Szerencsére ezt nem önző módon teszi és nem csak arra vágyik, hogy ő legyen a boldog főszereplő, hanem téged is bevon a fantáziába és hagyja, hogy közösen alakítsátok ki a rózsaszín romkomos mindennapokat.

Szűz

Néha hajlamos helyetted megoldani a problémáidat, de nem azért, mert azt gondolja, hogy alkalmatlan vagy az önálló létezésre, hanem mert mindentől meg akar óvni. Ott van melletted akkor is, ha ledönt a lábadról a nátha és akkor is, ha éppen előléptetnek. Egyszerre a legjobb barátod és a szerelmed, aki megérti azt is, ha megkéred, kicsit vegyen vissza a lelkesedéséből.

Skorpió

Sokszor tűnhet úgy, hogy nem könnyű vele egy hullámhosszon lenni és kiesik a kapcsolat a flow-ból, pedig a Skorpió ilyenkor csak visszavonulót fúj, hogy átgondolja, hogyan is tudna javítani a közös dolgaitokon, hogy ismét visszatérhessetek a boldogság szigetére. Keményen küzd nem csak a saját céljaiért, hanem kettőtökért is és gyakorlatilag minden cselekedete mögött egyetlen motiváció áll: hogy boldognak lássa élete szerelmét, mert csak akkor lehet ő is igazán boldog.

Halak

Annyi érzelem van ebben az egyetlen csillagjegyben sokszor, mind másik háromban együttvéve. Folyamatosan monitorozza, hogy vagy, miket érzel és igyekszik felvidítani téged, hogy aztán ketten lehessetek jókedvűek. Ha néha azt is látod rajta, hogy befelé fordul és mintha távolságtartó lenne, azt is csak azért teszi, hogy kicsit leszakadjon a zajról és magára figyelhessen, hogy utána újult erővel térhessen vissza hozzád.

Címkék: bika csillagjegy csillagjegyek halak horoszkóp kapcsolat odaadó rák skorpió szerelem szerelmes szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.