2020.12.05.@ 05.12

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

Mindjárt vége az évnek, de nekik még extra izgalmat tartogat 2020.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

Bika

Hajlamos vagy mindenen stresszelni, és nagyon nehezen engeded el magad, még akkor is, ha semmi dolgod nem lenne csak pihenni. Ha te nem is vagy hajlandó lassítani, egy régóta várt jó hír annyira feldob, hogy végre egyszer teljesen megfeledkezel a pörgésről. Annyira boldog leszel, hogy az újévig képtelenség lesz mosoly nélkül látni téged.

Ikrek

Már teljesen lemondtál róla, hogy találkozz egy olyan sráccal, akivel el tudod képzelni hosszú távon is az életed. Viszont hiába a bezártság és a kinti rossz idő, a szerelem nem ismeri ezeket az akadályokat és erre te is rájössz, amikor egy régi ismerősödtől váratlan üzeneted érkezik. Pont a legjobbkor. Így máris másként nézed meg karácsony este az Igazából szerelmet.

Mérleg

Nagyon megvisel, amiért az idei karácsonyt nem tudod a szeretteiddel tölteni és már le is mondtál az ünnepi hangulatról. Mielőtt teljesen grincs üzemmódba kapcsolsz, van egy jó hírünk: a szeretteid elintézik, hogy ne maradj 2020-ban sem meghittség és családi szeretet nélkül. Neked nincs más dolgod, mint örömmel fogadni az újító ötleteiket.

Nyilas

Egész évben keményen hajtottál és szinte nem volt olyan nap, hogy ne hullafáradtan zuhantál volna az ágyba. Eddig úgy néz ki, hogy az év végéd sem lesz sokkal lightosabb, viszont december végén egy olyan ember segít be neked, hogy ne rád szakadjon minden feladat, akitől nem is számítottál volna rá. Fogadd el nyugodtan, őszintén teszi és meg is érdemelsz egy kiadós pihenést.

Címkék: bika december év vége ezotéria horoszkóp ikrek mérleg nyilas újdonság változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!