4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

Mindjárt vége az évnek, de nekik még extra izgalmat tartogat 2020.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek változást hoz a december

Bika

Hajlamos vagy mindenen stresszelni, és nagyon nehezen engeded el magad, még akkor is, ha semmi dolgod nem lenne csak pihenni. Ha te nem is vagy hajlandó lassítani, egy régóta várt jó hír annyira feldob, hogy végre egyszer teljesen megfeledkezel a pörgésről. Annyira boldog leszel, hogy az újévig képtelenség lesz mosoly nélkül látni téged.

Ikrek

Már teljesen lemondtál róla, hogy találkozz egy olyan sráccal, akivel el tudod képzelni hosszú távon is az életed. Viszont hiába a bezártság és a kinti rossz idő, a szerelem nem ismeri ezeket az akadályokat és erre te is rájössz, amikor egy régi ismerősödtől váratlan üzeneted érkezik. Pont a legjobbkor. Így máris másként nézed meg karácsony este az Igazából szerelmet.

Mérleg

Nagyon megvisel, amiért az idei karácsonyt nem tudod a szeretteiddel tölteni és már le is mondtál az ünnepi hangulatról. Mielőtt teljesen grincs üzemmódba kapcsolsz, van egy jó hírünk: a szeretteid elintézik, hogy ne maradj 2020-ban sem meghittség és családi szeretet nélkül. Neked nincs más dolgod, mint örömmel fogadni az újító ötleteiket.

Nyilas

Egész évben keményen hajtottál és szinte nem volt olyan nap, hogy ne hullafáradtan zuhantál volna az ágyba. Eddig úgy néz ki, hogy az év végéd sem lesz sokkal lightosabb, viszont december végén egy olyan ember segít be neked, hogy ne rád szakadjon minden feladat, akitől nem is számítottál volna rá. Fogadd el nyugodtan, őszintén teszi és meg is érdemelsz egy kiadós pihenést.

Címkék: bika december év vége ezotéria horoszkóp ikrek mérleg nyilas újdonság változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!