2020.12.06.@ 05.12

3 csillagjegy-pár, aki tökéletesen összeillik

Őket egymásnak rendelték a csillagok.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy-pár, aki tökéletesen összeillik

Kos-Mérleg

A Kos makacs énjét gyakorlatilag csak egy csillagjegy képes nyugodtan kezelni, sőt rajongani érte és ez a Mérleg. A békés, kiegyensúlyozott hozzáállása azonnal megnyugtatja a másikat, ha egy kicsit túlpörögné a jelentéktelen dolgokat, a Kos pedig cserébe a legrosszabb napján is képes megnevettetni a Mérleget. Igazi társai egymásnak, akik simán lehozzák a jóban-rosszban részt is.

Rák-Skorpió

Mindketten tele vannak érzelmekkel, a különbség annyi, hogy míg a Rák boldogan kimutatja a szerelmét, addig a Skorpió csak sok türelem és idő után bízik meg annyira a másikban, hogy megmutassa a sebezhető énjét. A Rákok viszont imádják, ha kicsit küzdeniük kell a másik szeretetéért a Skorpiók pedig biztonságban érzik magukat a sok törődéstől, ezért ha ők ketten összejönnek, soha nem múlik el közöttük a szerelem.

Vízöntő-Oroszlán

Két szabad szellem, akik pontosan tudják, mennyire fontos, hogy ne korlátozzák le a másikat, hiszen ők maguk sem lennének képesek elviselni a szabályokat. Az Oroszlán szereplésmániáját a Vízöntő kedvesen eltűri, mert tudja, hogy erre épül az önbizalma, ő pedig extra figyelmet és támogatást kap a legőrültebb céljai megvalósításában is.

Címkék: csillajegy-párok ezotéria horoszkóp szerelem tökéletesen összeillenek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!