3 csillagjegy-pár, aki tökéletesen összeillik

Őket egymásnak rendelték a csillagok.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy-pár, aki tökéletesen összeillik

Kos-Mérleg

A Kos makacs énjét gyakorlatilag csak egy csillagjegy képes nyugodtan kezelni, sőt rajongani érte és ez a Mérleg. A békés, kiegyensúlyozott hozzáállása azonnal megnyugtatja a másikat, ha egy kicsit túlpörögné a jelentéktelen dolgokat, a Kos pedig cserébe a legrosszabb napján is képes megnevettetni a Mérleget. Igazi társai egymásnak, akik simán lehozzák a jóban-rosszban részt is.

Rák-Skorpió

Mindketten tele vannak érzelmekkel, a különbség annyi, hogy míg a Rák boldogan kimutatja a szerelmét, addig a Skorpió csak sok türelem és idő után bízik meg annyira a másikban, hogy megmutassa a sebezhető énjét. A Rákok viszont imádják, ha kicsit küzdeniük kell a másik szeretetéért a Skorpiók pedig biztonságban érzik magukat a sok törődéstől, ezért ha ők ketten összejönnek, soha nem múlik el közöttük a szerelem.

Vízöntő-Oroszlán

Két szabad szellem, akik pontosan tudják, mennyire fontos, hogy ne korlátozzák le a másikat, hiszen ők maguk sem lennének képesek elviselni a szabályokat. Az Oroszlán szereplésmániáját a Vízöntő kedvesen eltűri, mert tudja, hogy erre épül az önbizalma, ő pedig extra figyelmet és támogatást kap a legőrültebb céljai megvalósításában is.

Címkék: csillajegy-párok ezotéria horoszkóp szerelem tökéletesen összeillenek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.