2020.12.07.@ 14.12

3 csillagjegy, aki hajlamos a téli depresszióra

Ők totál kiborulnak a téli hónapoktól!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki hajlamos a téli depresszióra

Ikrek

Imádsz jönni-menni, folyamatosan mozgásban lenni, utazni, bulizni, és ki nem állhatod, ha a rossz idő, hideg, sötétség ebben korlátoz. Főleg, hogy ilyenkor a barátaid hajlamosabbak bekuckózni és lemondani a számodra izgis programokat. Igaz, a síelés vagy egy forraltborozós este felvillanyoz egy időre, de mégis tavasszal vagy nyáron érzed magad inkább elemedben.

Oroszlán

Igazi napimádó vagy, aki igazán a strandon érzi magát tökéletesen boldognak. Épp ezért a sötét, nyirkos téli időszak teljesen kikészít. Még az ünnepek sem tudják igazán megszerettetni veled ezt az évszakot, pedig a karácsonyt bírod, de egy egzotikus helyen szívesebben ünnepelnél. Ha tehetnéd, szíved szerint olyan helyre költöznél, ahol folyton csak nyár van!

Halak

Halakként eleve a depresszívebb csillagjegyek közé tartozol, de télen még inkább hajlamos vagy negatívan látni a dolgokat. A rövid nappalok, sötétség, hideg totál lehúz, nincs kedved semmihez, szíved szerint ezt az időszakot az ágyadban, sok párna közé elbújva vészelnéd át, miközben napsütésről, vízpartról, fincsi koktélokról álmodozol

Címkék: asztrológia csillagjegy depresszió ezotéria horoszkóp téli depresszió zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!