2020.12.07.@ 05.12

4 csillagjegy, akinek szuper hete lesz

Szurkolunk, hogy köztük legyél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek szuper hete lesz

Bika

Ugye mostanában minden nap volt valami, ami felbosszantott, és gyakran a dolgok negatív oldalát vetted csak észre. Most viszont olyasmi történik majd veled, ami teljesen megváltoztatja a gondolkodásodat. Rájössz, hogy az éremnek igenis két oldala van, és ahogy a jóra kezdesz koncentrálni, úgy vonzod be folyamatosan a szuper lehetőségeket!

Szűz

Olyan lehetőséget kapsz melófronton, ami pozitívan befolyásolhatja a jövődet, feltéve, ha élsz is vele. Ha ez új munkát jelent, most érdemes elfogadnod és váltanod. De akkor is mondj igent, ha poziváltásról van szó, ugyanis a csillagok most áldásukat adják ezekre a változásokra.

Vízöntő

Végre találkozol azokkal a barátaiddal, akiket hetek vagy hónapok óta nem láttál. Nagyon feltölt majd a velük töltött idő, és ez új lendületet ad az év végéhez. Olyan új infók is kiderülnek majd, aminek nagyon örülni fogsz: előléptetés, babavárás, eljegyzés – a barátaid csupa jó hírrel árasztanak majd el.

Halak

A héten mindent sikerül elintézned, ami eddig annyira frusztrált. Leadod az év végi jelentést melóban, megveszed az utolsó ajándékokat is a fa alá, és még arra is marad energiád, hogy megsüsd életed eddigi legfinomabb mézeskalácsát. Minden annyira gördülékenyen megy majd, ahogy eddig még soha!

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp jó hét szuper hete lesz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!