2020.12.08.@ 10.12

5 csillagjegy, akinek fontos döntést kell meghoznia év végén

Komoly dilemmák, kőkemény helyzetek, kreatív megoldások – ezek a csillagjegyek nem számíthatnak túl sok nyugira 2020 decemberében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 csillagjegy, akinek fontos döntést kell meghoznia év végén

Halak

Ha minden egyes nap ugyanúgy élsz és ugyanazokat a döntéseket hozod meg, semmi sem fog változni, ez biztos. Ahogy az is, hogy a jelenlegi helyzetben – legyen szó melóról, szerelemről vagy baráti kapcsolatokról – nem vagy maradéktalanul boldog. A stratégiád eddig az volt, hogy homokba dugod a fejed, de ahogy közeledik 2021 és ezzel együtt egy új kezdet, egyre kevésbé szívesen csapod be magad. Végre összegyűjtöd a bátorságot, hogy megfogalmazd magadban, mi az, ami egyáltalán nem tesz boldoggá, és teszel is saját magadért. Nem lesz könnyű, áldozatokkal jár majd, de hosszú távon fellélegezhetsz!

Vízöntő

Jogosan érezheted úgy, hogy a karriered építése a magánéleted rovására ment. Olyan szinten pattantál fel a siker-szörfdeszkára, hogy minden másról megfeledkeztél. Most viszont kőkeményen megérzed egy szerető pasi és a hűséges barátnők hiányát. Nem kell attól tartanod, hogy a feletteseid szemében kevesebbnek tűnsz majd azzal, ha visszaveszel a pluszmelóból, hiszen a munkádra továbbra is maximálisan figyelsz majd – egyszerűen nem te leszel az első, a második és a harmadik, aki bejelentkezik az extrákért.

Skorpió

Mikor is tanultál utoljára valami újat? Már te sem emlékszel rá, és ez jelent valamit. Ahogy az is, hogy napok óta foglalkoztat a kérdés. Úgy érzed, picit megrekedtél az önfejlesztésedben, és hiába kutatsz megoldásokért, nem igazán látod, merre haladj tovább, pedig nagyon egyszerű. Kezdd kicsiben, néhány új jógamozdulattal, napi néhány idegen szóval – a lényeg, hogy újra megérezd: az, ha minden egyes nap több vagy picit, azzal bebizonyítod magadnak, hogy hosszú távon is fejlődőképes vagy. Ugye tudod, hogy határ a csillagos ég?

Bak

Egy szakítás rávilágít arra, hogy nagyon sok dolog nem stimmel az életedben, ami az arányokat illeti. Legyen szó munka-magánélet, szerelem-barátok, sorozatozás-aktív hobbi felállásról. Fájdalmas hír, de a srácot talán nem kapod vissza, ami viszont fontos, hogy nagyon lényeges tanulságokat tudsz majd kivenni ebből az évből, ami a szokásaidat illeti – és hidd el, ebből csak kamatozni fogsz majd!

Szűz

Nem szívesen hozol meg nagy döntéseket, és az elköteleződéstől is fázol, viszont most először megfogalmazódik benned: maradhatsz spontán és szabad akkor is, ha hosszú távú befektetést igénylő döntéseket hozol. Elhatározod, hogy bele akarsz vágni egy saját otthonba/autóba, ami akkora motivációval tölt fel, ami hosszú hónapokra előre biztosítja a lendületedet. A többit pedig majd a folyamatosan érkező sikerélményeidtől kapod.

Címkék: bak csillagjegy csillagjegyek ezotéria fontos döntés halak horoszkóp skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!