Ennek a 4 csillagjegynek a legnehezebb ajándékot vásárolni

Szóval ne is görcsölj rá különösebben…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennek a 4 csillagjegynek a legnehezebb ajándékot vásárolni

Halak

A Halaknak tűpontos elképzelése van arról, mit is szeretne karácsonyra, és ha megkérdezed, nem fogja vissza magát, simán bedob neked egy halom ötletet. Ekkor azt érezheted, nyert ügyed van, de sajnos ez nagyon nem igaz! Ez a csillagjegy ugyanis elképesztően hangulatember, akár egy órán belül is tud változni a kedve. Ez pedig azt jelenti, hogy ha épp rossz passzban van, még egy olyan meglepinek sem fog örülni, amit ő maga kért tőled korábban. Sőt, akár meg is sértődhet rajta…

Ikrek

Az Ikrek folyamatos pörgése, vibrálása karácsonykor sem hagy alább, az ünnepeket is végig zsizsegik, képtelenek akár egy-két órára lenyugodni, meghitten ünnepelni. Ilyenkor is azt érzik, lemaradnak valamiről, menniük kell. Épp ezért egyáltalán nem törődnek a hagyományokkal, finom vacsorával, és az ajándékokkal pedig szinte képtelenség lekötni őket. Nagyon-nagyon ritka, hogy valaminek úgy igazán örüljenek! De fordítva is igaz, nem sok energiát fordítanak arra, hogy igazán jó meglepetésekkel rukkoljanak elő másoknak.

Bak

A Bakok legalább annyira vágynak a luxusra, mint amennyire erősen dolgozik bennük a spórolási vágy. Karácsonykor mindent meg akarnak adni a szeretteiknek, de közben nem is szeretnének sokat költeni. Így az utolsó percig azon aggódnak, jó ajándékokat vásároltak-e. Ugyanakkor ők is vágynak a luxusra, a fényűző, drága ajándékokra, viszont ha ilyesmit kapnak, rögtön azon sopánkodnak, minek költöttél rájuk ennyit. Egy olcsóbb ajándéknak viszont nem örülnek annyira. Fogadd el, nem tudsz jól dönteni!

Vízöntő

A Vízöntők már-már görcsösen igyekeznek kitűnni a tömegből, nem bírják a konvenciókat, az átlagos dolgokat. Így kifejezetten kiborulnak egy semmitmondó zoknitól, bögrétől vagy parfümtől. Csakis egy egyedi, különleges, extra kreatív ajándéknak tudnak örülni, ami biztos, hogy másnak nincsen, és látszik rajta a sok energia, ötletelés, amit belefektettél. Sok sikert kívánunk hozzá!

Címkék: advent ajándék asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karácsony meglepetés zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.