2020.12.09.@ 10.12

Ennek a 4 csillagjegynek a legnehezebb ajándékot vásárolni

Szóval ne is görcsölj rá különösebben…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennek a 4 csillagjegynek a legnehezebb ajándékot vásárolni

Halak

A Halaknak tűpontos elképzelése van arról, mit is szeretne karácsonyra, és ha megkérdezed, nem fogja vissza magát, simán bedob neked egy halom ötletet. Ekkor azt érezheted, nyert ügyed van, de sajnos ez nagyon nem igaz! Ez a csillagjegy ugyanis elképesztően hangulatember, akár egy órán belül is tud változni a kedve. Ez pedig azt jelenti, hogy ha épp rossz passzban van, még egy olyan meglepinek sem fog örülni, amit ő maga kért tőled korábban. Sőt, akár meg is sértődhet rajta…

Ikrek

Az Ikrek folyamatos pörgése, vibrálása karácsonykor sem hagy alább, az ünnepeket is végig zsizsegik, képtelenek akár egy-két órára lenyugodni, meghitten ünnepelni. Ilyenkor is azt érzik, lemaradnak valamiről, menniük kell. Épp ezért egyáltalán nem törődnek a hagyományokkal, finom vacsorával, és az ajándékokkal pedig szinte képtelenség lekötni őket. Nagyon-nagyon ritka, hogy valaminek úgy igazán örüljenek! De fordítva is igaz, nem sok energiát fordítanak arra, hogy igazán jó meglepetésekkel rukkoljanak elő másoknak.

Bak

A Bakok legalább annyira vágynak a luxusra, mint amennyire erősen dolgozik bennük a spórolási vágy. Karácsonykor mindent meg akarnak adni a szeretteiknek, de közben nem is szeretnének sokat költeni. Így az utolsó percig azon aggódnak, jó ajándékokat vásároltak-e. Ugyanakkor ők is vágynak a luxusra, a fényűző, drága ajándékokra, viszont ha ilyesmit kapnak, rögtön azon sopánkodnak, minek költöttél rájuk ennyit. Egy olcsóbb ajándéknak viszont nem örülnek annyira. Fogadd el, nem tudsz jól dönteni!

Vízöntő

A Vízöntők már-már görcsösen igyekeznek kitűnni a tömegből, nem bírják a konvenciókat, az átlagos dolgokat. Így kifejezetten kiborulnak egy semmitmondó zoknitól, bögrétől vagy parfümtől. Csakis egy egyedi, különleges, extra kreatív ajándéknak tudnak örülni, ami biztos, hogy másnak nincsen, és látszik rajta a sok energia, ötletelés, amit belefektettél. Sok sikert kívánunk hozzá!

Címkék: advent ajándék asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karácsony meglepetés zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

A horoszkópod szerint ez lesz a legjobb hónapod 2021-ben

Összpontosítsd az összes pozitív energiád erre az időszakra.