2020.12.10.@ 12.12

4 csillagjegy, akivel jobb, ha vigyázol a munkában

Csekkold le, köztük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akivel jobb, ha vigyázol a munkában

Halak

A Halak jegyűek híresek érzékenységükről és empátiájukról, arról azonban szeretünk megfeledkezni velük kapcsolatban, hogy éppen érzelmességük miatt nagyon hullámzóak. Ha például Halak csillagjegyű a főnököd, gyakran tapasztalhatod, hogy míg egyik nap kenyérre lehet kenni, másnap olyan rossz a kedve, hogy talán hozzá sem mersz szólni. Durva kirohanásai után persze nem győz bocsánatot kérni, ilyenkor fűt-fát ígérget, csak azt érezze, már nem haragszol rá. Nem könnyű vele, igaz? Próbáld megérteni őt, legyél vele extra türelmes, ha így teszel, meghálálja!

Oroszlán

Az Oroszlánok született vezetők, de legalábbis nagyon szeretnek így gondolni magukra. Mégsem minden Oroszlán szülött dolgozik vezető beosztásban, bizony sokan vannak, akiknek csapatban kell együttműködniük a többiekkel. Ez azonban elképesztően kemény feladat a számukra, nagyon nehezen viselik, ha nem az ő ötletük érvényesül vagy, ha nem nekik van igazuk valamiben. Mivel örökké ki akarnak tűnni a többiek közül, az is simán elképzelhető, hogy céljaik érdekében lazán átgázolnak rajtad. Ne hagyd, hogy elhappolja előled az előléptetésed!

Szűz

A Szűz csillagjeggyel csak az érti meg magát a munkahelyen, aki legalább olyan tökéletességmániás és pontos, mint ők. Mindent 110 százalékosra szeretnének elkészíteni, ami miatt a kollegák sokszor érezhetik azt, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futják velük. A legkisebb részletre is extrán odafigyelnek, mindent ezerszer leellenőriznek. Ráadásul ugyanezt várják el a csapat többi tagjától, illetve a beosztottjaiktól. Ha egy Szűzzel kell együtt dolgoznod, legyél türelmes, fogadd el, hogy számára minden apróság egyformán fontos.

Skorpió

A Skorpió munkabírása hatalmas, ráadásul empatikus, jól rá tud hangolódni a munkatársai és/vagy beosztottjai érzéseire és gondolataira. Emiatt alapvetően jó vele együtt dolgozni, energikusságával másokat is többre és jobbra motivál. Nem szabad azonban csalódást okozni neki, mert ezen egyszerűen nem tudja túltenni magát. Ilyenkor hajlamos elfordulni a másiktól, a bizalmát pedig valaki másnak adja. Ha azonban képes vagy újra bizonyítani neki, még visszanyerheted a támogatását, ami bizony nem kicsit segíthet, hogy megvalósítsd az álmaidat karrierfronton.

Címkék: beosztott csillagjegy főnök halak horoszkóp karrier kolléga munka munkatárs oroszlán skorpió szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

A horoszkópod szerint ez lesz a legjobb hónapod 2021-ben

Összpontosítsd az összes pozitív energiád erre az időszakra.