4 csillagjegy, akivel jobb, ha vigyázol a munkában

Csekkold le, köztük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akivel jobb, ha vigyázol a munkában

Halak

A Halak jegyűek híresek érzékenységükről és empátiájukról, arról azonban szeretünk megfeledkezni velük kapcsolatban, hogy éppen érzelmességük miatt nagyon hullámzóak. Ha például Halak csillagjegyű a főnököd, gyakran tapasztalhatod, hogy míg egyik nap kenyérre lehet kenni, másnap olyan rossz a kedve, hogy talán hozzá sem mersz szólni. Durva kirohanásai után persze nem győz bocsánatot kérni, ilyenkor fűt-fát ígérget, csak azt érezze, már nem haragszol rá. Nem könnyű vele, igaz? Próbáld megérteni őt, legyél vele extra türelmes, ha így teszel, meghálálja!

Oroszlán

Az Oroszlánok született vezetők, de legalábbis nagyon szeretnek így gondolni magukra. Mégsem minden Oroszlán szülött dolgozik vezető beosztásban, bizony sokan vannak, akiknek csapatban kell együttműködniük a többiekkel. Ez azonban elképesztően kemény feladat a számukra, nagyon nehezen viselik, ha nem az ő ötletük érvényesül vagy, ha nem nekik van igazuk valamiben. Mivel örökké ki akarnak tűnni a többiek közül, az is simán elképzelhető, hogy céljaik érdekében lazán átgázolnak rajtad. Ne hagyd, hogy elhappolja előled az előléptetésed!

Szűz

A Szűz csillagjeggyel csak az érti meg magát a munkahelyen, aki legalább olyan tökéletességmániás és pontos, mint ők. Mindent 110 százalékosra szeretnének elkészíteni, ami miatt a kollegák sokszor érezhetik azt, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futják velük. A legkisebb részletre is extrán odafigyelnek, mindent ezerszer leellenőriznek. Ráadásul ugyanezt várják el a csapat többi tagjától, illetve a beosztottjaiktól. Ha egy Szűzzel kell együtt dolgoznod, legyél türelmes, fogadd el, hogy számára minden apróság egyformán fontos.

Skorpió

A Skorpió munkabírása hatalmas, ráadásul empatikus, jól rá tud hangolódni a munkatársai és/vagy beosztottjai érzéseire és gondolataira. Emiatt alapvetően jó vele együtt dolgozni, energikusságával másokat is többre és jobbra motivál. Nem szabad azonban csalódást okozni neki, mert ezen egyszerűen nem tudja túltenni magát. Ilyenkor hajlamos elfordulni a másiktól, a bizalmát pedig valaki másnak adja. Ha azonban képes vagy újra bizonyítani neki, még visszanyerheted a támogatását, ami bizony nem kicsit segíthet, hogy megvalósítsd az álmaidat karrierfronton.

Címkék: beosztott csillagjegy főnök halak horoszkóp karrier kolléga munka munkatárs oroszlán skorpió szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.