2020.12.13.@ 06.12

4 csillagjegy, akivel varázslatos dolgok fognak történni a közeljövőben

A többieknek lesz mire irigykedni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akivel varázslatos dolgok fognak történni a közeljövőben

Oroszlán 

Kétségkívül az Oroszlánok a csillagjegyek igazi sztárjai! Az Oroszlánok erőfeszítés nélkül képesek a figyelem középpontjába kerülni, köszönhetően annak, hogy az elképesztően vonzó személyiségük és jellemük egyszerűen odavonz minden tekintetet. Ráadásul az Oroszlánok a szerencsés csillagjegyek közé is tartoznak, amiben nagy szerepet játszik a mindig győztes hozzáállásuk. Ez a győztes hozzáállás fog abban is segíteni, hogy elérd a céljaidat – akár hamarabb, mint gondolnád! Légy hű önmagadhoz és meglátod, hogy 2021 végre mesés változásokat hoz majd magával.

Nyilas

A Nyilasok imádnak kalandozni, és persze feszegetni a határaikat. Gondolkodásuk kreatív és szabad, úgy érzik, hogy nincs olyan akadály, ami meg tudná őket állítani. A határokat pedig szó szerint is imádják átlépni: ha utazásról van szó, szinte megállíthatatlanok. Ez után a furcsa, nem túl vidám év után hamarosan újra eljön a Nyilasok ideje. Készülj, ha idén nem is lehetett annyi kalandban részed, nemsokára ismét belevetheted magad a végtelenbe.

Skorpió 

„Love is in the air” – énekelhetnék a Skorpiók! És tényleg: a jegy szülötteinek jó esélyük van rá, hogy a közeljövőben végre megtalálják azt a valakit, akivel tökéletes harmóniában tudnak létezni. Lehet, hogy egy régi szerelem jön vissza az életedbe, de az is benne van a pakliban, hogy egy szexi idegen bolondít majd teljesen magába. A lényeg, hogy varázslatos dolgokat fogtok megélni együtt!

Szűz

Amihez egy Szűz hozzáér, szinte biztosan arannyá változik – persze sajnos csak átvitt értelemben! Olyan, mintha az egész univerzum a Szüzek pártját fogná, a jegy szülötteinek nagyon sokszor van szerencséje és hajlamosak a sikereket is bevonzani. Amikor a többieknek keményen küzdeni kell, egy Szűz fáradtság nélkül is a csúcsra jut. Ennek a tehetségednek, vagy inkább adottságodnak pedig hamarosan nagy hasznát fogod venni. Bízz magadban és a képességeidben, ne futamodj meg a közeljövőben rád váró kihívásoktól! Ha elég bátor leszel, igazán csodálatos élményekben lehet részed.

Címkék: 2021 asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jövő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!