2020.12.18.@ 00.12

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 18-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Ha valami évforduló közeledik, akkor nagyon nosztalgikus hangulatba kerülsz tőle, sok jó, és kevésbé kellemes emlék jut eszedbe, de összességében szeretsz ezekre visszagondolni, és inkább feldobnak.

Párban: Ha már nagyon régóta vagytok együtt, olyan hétvégétek lesz, amitől újra lángolni fog a szerelem köztetek. Kell ennél szuperebb karácsonyi ajándék?!

Bika

Szingli: Mivel elég sok kapcsolati probléma van körülötted, talán örülsz is, hogy most nincs pasid. Ha elengeded a görcsös párkeresést, sokkal könnyebben ismerkedsz majd most hétvégén is…

Párban:  A barátod megint azt az oldalát mutatja, mint amikor megismerted. Kényeztet, figyel rád és hihetetlenül aranyos. Ha volt is mostanában gondotok, most tuti elfeledteti feled mindet.

Ikrek

Szingli: Egy munkatársad elkezd félreérthetetlen jeleked adni neked. Te sem gondoltad volna, de tényleg sok mindenben hasonlóan gondolkodtok. Lehet, hogy félénk és neked kell kezdeményezni, de megéri!

Párban: Ha hosszú kapcsolatban vagy, előfordulhat, hogy egy pasi megingat, de az is lehet, hogy csak jól esik, hogy tetszel másnak is. Élvezed a kis flörtölést, de azért ne ess túlzásba!

Rák

Szingli: Végre összeszedted magadat az előző szakításodból, és akkor az exed megint bekavar, de abból is látszik, hogy már nem szereted, hogy egyáltalán nem érdekel, mit tesz vagy mond.

Párban: Épp olyan dolgok foglalkoztatnak, amiket legjobban a barátnőiddel tudsz megbeszélni. Ne is fuss felesleges köröket a pasiddal, mert ő nem valószínű, hogy megértene most, akárhogy is próbálkozna.

Oroszlán

Szingli: Még mindig nem érted, miért nem jön össze semmi komoly mostanában, de ne aggódj, ez csak átmeneti. Inkább nézd úgy, hogy legalább idejében megszabadulsz a nem hozzád illő pasiktól!

Párban: Sokat veszekedtetek mostanában? Akkor ez most a békülés hétvégéje lesz, mert rengeteg időtök adódik megbeszélni a dolgokat. Az ünnepek miatt pedig mindketten engedékenyebb hangulatban vagytok.

Szűz

Szingli: Nem tudod, mi történhetett, de megtetszik egy fiú, akit már tényleg ezer éve ismersz, és akivel egyre többet találkozgattok – persze teljesen véletenül… Izgi!

Párban: Adsz a barátod véleményére, és most is nagy szükséged lesz arra, hogy kiöntsd a szíved. Nem tudsz egyedül megoldani egy helyzetet és szeretnéd, ha a támaszod lenne, szerencsére érzi a bajt és segíteni fog.

Mérleg

Szingli: Mire megszoknád a szingliséget, már feltűnik egy fiú, aki nagyon-nagyon érdekel. Azért ne kapkodd el a dolgot, várd meg, hogy ő tegye meg az első lépéseket.

Párban: Szervezz igazi lustálkodó hétvégét, mert mindkettőtökre ráfér egy alapos pihenés az ünnepek előtt. Filmezzetek, rendeljetek kaját, aludjatok sokáig. Szuper hatással lesz rátok, és a kapcsolatotokra!

Skorpió

Szingli: Feljönnek benned régi emlékek, az expasidra is rengeteget gondolsz, az ünnepi hangulat miatt pedig sokkal érzelmesebb vagy és rózsaszínben lász mindent. Pedig nem véletlen, hogy szakítottatok, gondolj erre!

Párban: Kivételesen minden stimmel köztetek, mégsem érzed teljesnek a szerelmeteket. Lehet, hogy valamit mégis a szőnyeg alá söpörtök?

Nyilas

Szingli: Nem tudsz lezárni egy viszonyt, de nem azért, mert téged hagytak el, pont ellenkezőleg, nem vagy biztos benne, valóban jó döntés volt neked kilépni. A napokban kiderül!

Párban: Extra kíváncsi vagy, és olyan régi apró dolgokról is faggatod a barátodat, aminek most már nincs is jelentősége, sőt igazán közöd sincs hozzá. Ha azt látod, nem akar ezekről beszélni, ne erőltesd, mert csúnya vita lesz a vége!

Bak

Szingli: Most valahogy nem tudsz tervezni, hagyod, hogy minden menjen a maga útján. Jól is teszed, mert ettől a lazaságtól sokkal jobban érzed majd magadat.

Párban: Egyszerűen nem tudsz kedves és megértő lenni a pasiddal, amikor veled feszült otthon a munkája vagy más miatt. Pedig hidd el, sokat javítanál a helyzeten, ha legalább te nem piszkálnád.

Vízöntő

Szingli: Tetszik egy fiú, de valahogy azt érzed, ugyanaz lenne vele a baj, mint az eddigiekkel, azaz megint ugyanazt a típust fogtad ki? Akkor sajnos el kell felejtened

Párban: Ha a barátod családjából valakivel nem jössz ki, talán végre lenyugszik, és rendezni tudjátok a dolgot. A pasid nagyon-nagyon megkönnyebbülne, ha kibékülnétek.

Halak

Szingli: Érzelmi hullámvasúton vagy, nem tudod, mi jó neked. Jól érzed magad egyedül, jobb, mint egy rossz kapcsolatban? Igen, határozattan! Nehogy elbizonytalanodj.

Párban: Lehet, hogy egy próbatételhez közeledtek, de nem kell félned, mert szuperül megoldjátok. Sőt, talán még erősebb lesz tőle a kapcsolatotok.

Címkék: advent asztrológia csillagjegy ezotéria hétvége horoszkóp karácsony szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

Náluk nem opció, hogy a földön is maradnak, ha valami padlóra küldi őket.

Horoszkóp: Január 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 28-án is!

Ez a 4 legodaadóbb férfi csillagjegy

Mellettük igazi nőnek érezheted magad!

Horoszkóp: Január 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 27-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!