2020.12.23.@ 09.12

Ez a 3 csillagjegy a legnagyobb karácsony-rajongó

Nem csak imádják a karácsonyt, de mindent megtesznek azért is, hogy az ünnep tökéletes legyen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy a legnagyobb karácsony-rajongó

Kos

A Kosok imádják a családi ünnepeket, imádnak a családjukkal lenni, nem kérdés hát, hogy a karácsony az egyik kedvenc ünnepük. Ha kell az ünnepek alatt többszáz kilométer is utaznak, csak azért, hogy a szeretteikkel együtt lehessenek. Számukra a nagy karácsonyi összejövetelek egyáltalán nem terhesek, sőt. Akkor élvezik igazán, ha sok ember veszi őket körül. A Kosok hajlamosak már októberben elővenni az ünnepi dekorációt, és abban is biztosak lehetünk, hogy szentestén az ő otthonuk fog a legszebben ragyogni.

Rák

A Rákok is nagyon élvezik a családjuk körében töltött időt, az ünnepek alatt az egész új évre feltöltekeznek energiával. Ha pedig az ünnepi vacsora során két családtag összeszólalkozik, akkor szinte biztos, hogy a Rák lesz az, aki kibékíti a feleket és fenntartja az ünnepi hangulatot. Ha a karácsonyi asztalnál egy Rák is helyet foglal, a csendes, szeretetteljes légkör garantált lesz.

Skorpió

Ha van Skorpió a családodban, akkor nincs miért aggódnod! A jegy szülöttei ugyanis tökéletes házigazdák, ha kell az egész karácsonyi menüt maguk készítik el. Imádnak egész nap a konyhában sütni-főzni csak azért, hogy este egy tökéletes ünnepi menüt szolgálhassanak fel a családjuknak. Persze egyébként is szeretnek konyhatündérkedni, de azért ne felejtsd el megdicsérni majd a Skorpiók főztjét.

Címkék: csillagjegy horoszkóp karácsony lelkes rajongó ünnepek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.