Ez a 3 csillagjegy a legnagyobb karácsony-rajongó

Nem csak imádják a karácsonyt, de mindent megtesznek azért is, hogy az ünnep tökéletes legyen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy a legnagyobb karácsony-rajongó

Kos

A Kosok imádják a családi ünnepeket, imádnak a családjukkal lenni, nem kérdés hát, hogy a karácsony az egyik kedvenc ünnepük. Ha kell az ünnepek alatt többszáz kilométer is utaznak, csak azért, hogy a szeretteikkel együtt lehessenek. Számukra a nagy karácsonyi összejövetelek egyáltalán nem terhesek, sőt. Akkor élvezik igazán, ha sok ember veszi őket körül. A Kosok hajlamosak már októberben elővenni az ünnepi dekorációt, és abban is biztosak lehetünk, hogy szentestén az ő otthonuk fog a legszebben ragyogni.

Rák

A Rákok is nagyon élvezik a családjuk körében töltött időt, az ünnepek alatt az egész új évre feltöltekeznek energiával. Ha pedig az ünnepi vacsora során két családtag összeszólalkozik, akkor szinte biztos, hogy a Rák lesz az, aki kibékíti a feleket és fenntartja az ünnepi hangulatot. Ha a karácsonyi asztalnál egy Rák is helyet foglal, a csendes, szeretetteljes légkör garantált lesz.

Skorpió

Ha van Skorpió a családodban, akkor nincs miért aggódnod! A jegy szülöttei ugyanis tökéletes házigazdák, ha kell az egész karácsonyi menüt maguk készítik el. Imádnak egész nap a konyhában sütni-főzni csak azért, hogy este egy tökéletes ünnepi menüt szolgálhassanak fel a családjuknak. Persze egyébként is szeretnek konyhatündérkedni, de azért ne felejtsd el megdicsérni majd a Skorpiók főztjét.

Címkék: csillagjegy horoszkóp karácsony lelkes rajongó ünnepek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!