4 csillagjegy, aki idén karácsonykor szerelmesebb lesz, mint valaha

Számukra az idei karácsony nemcsak a szeretet, de egyben a szerelem ünnepe is lesz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki idén karácsonykor szerelmesebb lesz, mint valaha

Bika

A Vénusz a Bika 8. házában lesz az ünnepek alatt, ami a szerelmi és szexuális életedre is hatással lesz. Elképesztően szexinek fogod magad érezni ebben az időszakban, ez pedig természetesen másoknak is fel fog tűnni. Ha most kezdesz el ismerkedni, sokkal nagyobb rá az esélyed, hogy igazán mély kapcsolatot tudj kialakítani a kiszemeltetted. De szilveszter éjjelén azért ne felejts el pár percre kibújni az ágyból, hogy felköszönthesd szeretteidet!

Oroszlán

Az ünnepek alatt a Vénusz az Oroszlán 5. házában lesz, ami nem csak kreativitást és örömet hozhat magával, hanem egy új szerelmet is! Ha szingli vagy, akkor jó esély van rá, hogy december 15. és január 8. között a szerelmi életed a feje tetejére álljon – de csakis jó értelemben! De akkor sem kell lemondanod az izgalmakról, ha már van valakid: ebben az időszakban a Vénusz az Oroszlánok már meglévő párkapcsolatába is több romantikát fog csempészni.

Mérleg

A Mérlegek igazán különleges karácsonyi ajándékra számíthatnak. Közvetlenül az ünnep előtt a Jupiter és a Szaturnusz a Mérleg 5. házába tér, ami azt jelenti, hogy december 21-én fordulópont fog bekövetkezni a jegy szülötteinek szerelmi életében. Van, aki most fog rátalálni a nagy Ő-re, míg mások vad flörtölésbe kezdenek, de olyan Mérleg is lesz, akinek a szexuális élete válik majd egyre intenzívebbé. Ha tehát az ünnepek alatt megismersz valakit, ne félj belevágni a kalandba.

Nyilas

A Nyilasoknak egyébként sem szokott gondot okozni elcsavarni a kiszemeltjeik fejét, december közepétől január elejéig azonban a vonzerejük még magasabb fokozatra kapcsol majd– köszönhetően annak, hogy a Vénusz az ünnepek előtt belép a Nyilasba. Ráadásul december 29-én a telihold a Rákban lesz, ami intimitást és ha szerencsés vagy, sok szenvedélyes szexet hozhat az életedbe.

Címkék: bika ezotéria horoszkóp kapcsolat mérleg nyilas oroszlán párkapcsolat szerelem szerelmes lesz szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!