2020.12.24.@ 06.12

4 csillagjegy, aki idén karácsonykor szerelmesebb lesz, mint valaha

Számukra az idei karácsony nemcsak a szeretet, de egyben a szerelem ünnepe is lesz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki idén karácsonykor szerelmesebb lesz, mint valaha

Bika

A Vénusz a Bika 8. házában lesz az ünnepek alatt, ami a szerelmi és szexuális életedre is hatással lesz. Elképesztően szexinek fogod magad érezni ebben az időszakban, ez pedig természetesen másoknak is fel fog tűnni. Ha most kezdesz el ismerkedni, sokkal nagyobb rá az esélyed, hogy igazán mély kapcsolatot tudj kialakítani a kiszemeltetted. De szilveszter éjjelén azért ne felejts el pár percre kibújni az ágyból, hogy felköszönthesd szeretteidet!

Oroszlán

Az ünnepek alatt a Vénusz az Oroszlán 5. házában lesz, ami nem csak kreativitást és örömet hozhat magával, hanem egy új szerelmet is! Ha szingli vagy, akkor jó esély van rá, hogy december 15. és január 8. között a szerelmi életed a feje tetejére álljon – de csakis jó értelemben! De akkor sem kell lemondanod az izgalmakról, ha már van valakid: ebben az időszakban a Vénusz az Oroszlánok már meglévő párkapcsolatába is több romantikát fog csempészni.

Mérleg

A Mérlegek igazán különleges karácsonyi ajándékra számíthatnak. Közvetlenül az ünnep előtt a Jupiter és a Szaturnusz a Mérleg 5. házába tér, ami azt jelenti, hogy december 21-én fordulópont fog bekövetkezni a jegy szülötteinek szerelmi életében. Van, aki most fog rátalálni a nagy Ő-re, míg mások vad flörtölésbe kezdenek, de olyan Mérleg is lesz, akinek a szexuális élete válik majd egyre intenzívebbé. Ha tehát az ünnepek alatt megismersz valakit, ne félj belevágni a kalandba.

Nyilas

A Nyilasoknak egyébként sem szokott gondot okozni elcsavarni a kiszemeltjeik fejét, december közepétől január elejéig azonban a vonzerejük még magasabb fokozatra kapcsol majd– köszönhetően annak, hogy a Vénusz az ünnepek előtt belép a Nyilasba. Ráadásul december 29-én a telihold a Rákban lesz, ami intimitást és ha szerencsés vagy, sok szenvedélyes szexet hozhat az életedbe.

Címkék: bika ezotéria horoszkóp kapcsolat mérleg nyilas oroszlán párkapcsolat szerelem szerelmes lesz szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!