4 csillagjegy, akinek különleges kapcsolata van az állatokkal

Néha már ijesztő, mennyire értenek az állatok nyelvén!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek különleges kapcsolata van az állatokkal

Kos

A Kosoknak valami elképesztő szuperképességük, hogy rendkívül jól értenek a kutyákhoz. Imádják a négylábú házikedvenceket, családtagként tekintenek rájuk, lényegében kutyusok nélkül el sem tudnák képzelni az életüket. Ugyanakkor nagyon tudatos állattartók, határozottak, energikusak, aktívak, inkább vezető típusok, ezért annyira jók a falkavezér szerepben. Ráadásul a nehezen kezelhető, problémás ebekkel is nagyon hamar megtalálják a közös hangot.

Rák

A Rákok szerelmesek a természetbe és az állatokba! Minden élőlényt tisztelnek és szeretnek, akkor érzik otthonosan és jól magukat, ha a természetben vannak, vagy minimum két-három kiskedvenc veszi őket körül. Vizes jegyek, így zsigerileg vonzódnak a vizi állatokhoz, de még jobban a madarakhoz! Az egzotikus, különleges madarak egyszerűen elvarázsolják őket.

Nyilas

A Nyilasok az állatokat és az embereket totálisan egyenrangúnak tekintik, és extra fontos számukra, hogy tiszteletben tartsák az állatok igényeit, élőhelyét és szabadságát. Épp ezért nem is szívesen tartanak kiskedvencet, viszont tényleg bármilyen állattal jól kijönnek, de mindennél jobban a lovakkal! Persze a jegyükből is adódik a vonzalom, a Nyilasok lóra születtek, szuperérzékük van hozzájuk!

Halak

A Halak még a légynek sem tudnának ártani, képesek akár egy apró hangyát vagy pókot is mindenáron megmenteni. Ők azok, akik minden kóbor cicát megetetnek és minden elcsatangolt kiskutyát hazavisznek. Igazi állatvédők és aktivisták, akik bármit megtesznek, hogy érvényesítsék az állatok jogait, megmentsék őket. Bár tényleg minden állatot imádnak, a kutyák az igazi lelki társaik.

Címkék: állatok asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.