2020.12.29.@ 08.12

4 csillagjegy, akinek különleges kapcsolata van az állatokkal

Néha már ijesztő, mennyire értenek az állatok nyelvén!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek különleges kapcsolata van az állatokkal

Kos

A Kosoknak valami elképesztő szuperképességük, hogy rendkívül jól értenek a kutyákhoz. Imádják a négylábú házikedvenceket, családtagként tekintenek rájuk, lényegében kutyusok nélkül el sem tudnák képzelni az életüket. Ugyanakkor nagyon tudatos állattartók, határozottak, energikusak, aktívak, inkább vezető típusok, ezért annyira jók a falkavezér szerepben. Ráadásul a nehezen kezelhető, problémás ebekkel is nagyon hamar megtalálják a közös hangot.

Rák

A Rákok szerelmesek a természetbe és az állatokba! Minden élőlényt tisztelnek és szeretnek, akkor érzik otthonosan és jól magukat, ha a természetben vannak, vagy minimum két-három kiskedvenc veszi őket körül. Vizes jegyek, így zsigerileg vonzódnak a vizi állatokhoz, de még jobban a madarakhoz! Az egzotikus, különleges madarak egyszerűen elvarázsolják őket.

Nyilas

A Nyilasok az állatokat és az embereket totálisan egyenrangúnak tekintik, és extra fontos számukra, hogy tiszteletben tartsák az állatok igényeit, élőhelyét és szabadságát. Épp ezért nem is szívesen tartanak kiskedvencet, viszont tényleg bármilyen állattal jól kijönnek, de mindennél jobban a lovakkal! Persze a jegyükből is adódik a vonzalom, a Nyilasok lóra születtek, szuperérzékük van hozzájuk!

Halak

A Halak még a légynek sem tudnának ártani, képesek akár egy apró hangyát vagy pókot is mindenáron megmenteni. Ők azok, akik minden kóbor cicát megetetnek és minden elcsatangolt kiskutyát hazavisznek. Igazi állatvédők és aktivisták, akik bármit megtesznek, hogy érvényesítsék az állatok jogait, megmentsék őket. Bár tényleg minden állatot imádnak, a kutyák az igazi lelki társaik.

Címkék: állatok asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

A horoszkópod szerint ez lesz a legjobb hónapod 2021-ben

Összpontosítsd az összes pozitív energiád erre az időszakra.