2020.12.30.@ 08.12

Ilyen hatással lesz 2021 a karrieredre a csillagjegyed szerint

Erre számíthatsz a munkában jövőre!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen hatással lesz 2021 a karrieredre a csillagjegyed szerint

Kos

Nagyon erősen indul az éved, mert már január-februárban megcsíphetsz egy szuper lehetőséget, ami akár előléptetés is lehet. Az biztos, hogy magasabb fizuval jár. Nem lesz okod panaszra a későbbiekben sem, de azért egy-két továbbképzést vállalj be, hogy tuti biztos legyen a helyed.

Bika

2021-ben több nehézségbe is ütközöl, nem alakulnak épp olyan zökkenőmentesen a dolgaid, ahogyan azt te szereted és eltervezted. Viszont nem hagyod magad, minden akadályt jól veszel, minden problémát megoldasz, aminek év végére meg is lesz a jutalma!

Ikrek

Sajnos nem mindenkinek tetszik, hogy szárnyal a karriered, szerezhetsz magadnak néhány ellenséget, irigyet is. De ne törődj velük, csak halajd előre, koncentrálj a céljaidra, mert most tényleg mindent megvalósíthatsz, amit csak szeretnél.

Rák

Ha melót szeretnél váltani, ne év elejére és ne is év végére időzítsd! Nyáron viszont szuper lehetőségeid lesznek, még egy olyan pozíciót is megcsíphetsz, ami szakmailag és anyagilag is előrelépést jelent. Legyél magabiztos és hidd el, hogy sikerülni fog, mert tényleg képes vagy rá!

Oroszlán

Ha valaki, akkor te tényleg úgy állsz 2021-hez, hogy csakis jót hozhat! Ebben hiszel, és ez az optimizmus óriási energiával tölt fel, tele leszel ötletekkel, amiket meg is tudsz valósítani. Egyszerűen bevonzod a sikert és a klassz dolgokat!

Szűz

A munkád továbbra is kifogástalan, maximalista vagy és jól terhelhető, a szociális életed viszont még mindig nem az igazi, és nem is vagy épp csapatjátékos. Ha szeretnél előrelépni, feljebb kerülni a ranglétrán, ideje a kollégáidra is koncentrálnod, jövőre ugyanis nagyobb szükséged lesz a kapcsolataidra, mint eddig bármikor.

Mérleg

Az év első fele nem a karrierépítésről szól majd nálad, inkább takarékra kapcsolsz és a túlélésre játszol. Szeptemberben viszont új erőre kapsz, kedved lesz dolgozni, ötletelni, plusz melót vállalni. A főnököd és a munkatársaid rád sem ismernek majd.

Skorpió

Igazán sikeres és izgalmas év vár rád! Olyan projektekbe csöppenhetsz, amikről eddig álmondi sem mertél, és olyan lehetőségeket kapsz, amikről azt gondoltad, bizosan nem jöhetnek már össze. Tényleg minden csak azon múlik majd, te mekkora energiát teszel cserébe ezekbe.

Nyilas

Ez az év a saját vállalkozásodé lesz! Ha eddig dolgoztál rajta, most kezd megtérülni, ha pedig csak most vágnál bele, mindenképp sikeres lesz. Viszont ne hozz elhamarkodott döntéseket, hajlamos leszel elbízni magad, szóval inkább kérd ki a barátaid tanácsát is.

Bak

Néhány csalódás érhet év elején, a sikertelenség pedig teljesen padlóra küld. Viszont ne add fel, mert a szorgalmaddal és az elhivatottságoddal gyorsan kilábalhatsz a hullámvölgyből, sőt még jól is jöhetsz ki az egészből hosszútávon.

Vízöntő

2021 hivatalosan is a Vízöntők éve! Nem csak a magánéleted, hanem a karriered is sínre kerül. Új lehetőségek, több fizu, továbbképzések, szakmai díjak, elismerések. Ebben az évben tényleg minden összejön!

Halak

Az anyagi helyzeted egész évben extra változékony lesz. Nehezen indul a január és a február, de márciusban végre kicsit fellélegezhesz. Ha új dolgokba vágsz, hamarabb egyenesbe kerülsz, viszont ezekhez kérj nyugodtan segítséget, mert egyedül nem biztos, hogy mindenre találsz majd megoldást.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka pénz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!