4 csillagjegy-pár, akiket megerősített 2020

A veszélyzóna helyett ők a happy ending mezőnyben végeztek év végére.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy-pár, akiket megerősített 2020

Rák-Skorpió

Már az év elején is sok vita volt köztetek és egy ideig még az is felmerült, hogy szünetet tartsatok. Szerencsére azonban nyár közepére rájöttetek, hogy együtt mindent képesek vagytok legyőzni és olyan könnyedséggel vettétek a bezártságot és a kinti programok nullára csökkenését, hogy egy életre bebizonyosodott: ti ketten együtt megállíthatatlanok vagytok.

Nyilas-Halak

A párosotokból a Halak sokszor érzékenyen élte meg, amikor a Nyilas türelmetlenebbül reagált bizonyos helyzetekben, de hamar kiderült, hogy mindenért a bezártság tehető felelőssé. Sok kreatív ötlet és megértés kellett hozzá, de most már simán elvagytok otthon is közösen, ráadásul annyira bejött a kettesben eltöltött progizás, hogy a jövőben is meg akarjátok tartani magatoknak a szigorúan két fős randiesteket.

Bak-Mérleg

Már év elején egyértelmű volt számotokra, hogy ez a ti évetek lesz, mert mindketten arra használtátok a karantén speciális helyzetét, hogy valami új hobbit találjatok magatoknak. A külön eltöltött me-time pedig extra löketet és egy csomó új beszédtémát adott a kapcsolatotoknak. Ezek után már nem is meglepő, hogy a következő új hobbit már közösen szeretnétek tökélyre fejleszteni.

Oroszlán-Bika

Tavaly még a nagy beszélgetéseké volt a főszerep, ahol azon pörögtetek, van-e egyáltalán közös jövőtök. Idén ez a kérdés már tutira nem merül fel, mert bizonyítottatok egymásnak és magatoknak is, hogy még rengeteg izgalom és felfedezni való van a másikban. Nem akartok messzemenő következtetéseket levonni, egyszerűen élvezitek, hogy jól érzitek magatokat egymás társaságában – és ez pont így van jól.

Címkék: Bak-Mérleg csillagjegy-pár csillagjegyek ezotéria horoszkóp kapcsolat Nyilas-Halak Oroszlán-Bika Rák-Skorpió szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!