2020.12.31.@ 06.12

4 csillagjegy-pár, akiket megerősített 2020

A veszélyzóna helyett ők a happy ending mezőnyben végeztek év végére.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy-pár, akiket megerősített 2020

Rák-Skorpió

Már az év elején is sok vita volt köztetek és egy ideig még az is felmerült, hogy szünetet tartsatok. Szerencsére azonban nyár közepére rájöttetek, hogy együtt mindent képesek vagytok legyőzni és olyan könnyedséggel vettétek a bezártságot és a kinti programok nullára csökkenését, hogy egy életre bebizonyosodott: ti ketten együtt megállíthatatlanok vagytok.

Nyilas-Halak

A párosotokból a Halak sokszor érzékenyen élte meg, amikor a Nyilas türelmetlenebbül reagált bizonyos helyzetekben, de hamar kiderült, hogy mindenért a bezártság tehető felelőssé. Sok kreatív ötlet és megértés kellett hozzá, de most már simán elvagytok otthon is közösen, ráadásul annyira bejött a kettesben eltöltött progizás, hogy a jövőben is meg akarjátok tartani magatoknak a szigorúan két fős randiesteket.

Bak-Mérleg

Már év elején egyértelmű volt számotokra, hogy ez a ti évetek lesz, mert mindketten arra használtátok a karantén speciális helyzetét, hogy valami új hobbit találjatok magatoknak. A külön eltöltött me-time pedig extra löketet és egy csomó új beszédtémát adott a kapcsolatotoknak. Ezek után már nem is meglepő, hogy a következő új hobbit már közösen szeretnétek tökélyre fejleszteni.

Oroszlán-Bika

Tavaly még a nagy beszélgetéseké volt a főszerep, ahol azon pörögtetek, van-e egyáltalán közös jövőtök. Idén ez a kérdés már tutira nem merül fel, mert bizonyítottatok egymásnak és magatoknak is, hogy még rengeteg izgalom és felfedezni való van a másikban. Nem akartok messzemenő következtetéseket levonni, egyszerűen élvezitek, hogy jól érzitek magatokat egymás társaságában – és ez pont így van jól.

Címkék: Bak-Mérleg csillagjegy-pár csillagjegyek ezotéria horoszkóp kapcsolat Nyilas-Halak Oroszlán-Bika Rák-Skorpió szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

Náluk nem opció, hogy a földön is maradnak, ha valami padlóra küldi őket.

Horoszkóp: Január 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 28-án is!

Ez a 4 legodaadóbb férfi csillagjegy

Mellettük igazi nőnek érezheted magad!

Horoszkóp: Január 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 27-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!