2021.01.02.@ 06.01

Ezek a csillagjegyek brutálisan megerősödnek mentálisan 2021-ben 

2020 után minimum ennyi kijárt már, egyetértesz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek brutálisan megerősödnek mentálisan 2021-ben 

Ikrek

Sokan húznak vele, hogy nem lehet rajtad kiigazodni és sokszor olyan, mintha két személyiséged lenne, de különösebben nem szoktak meghatni ezek a beszólások. 2021-ben pedig egyenesen lepereg majd rólad minden kritika, ugyanis a 2020-as év rádöbbentett, hogy mi a legfontosabb számodra. Az új mindseted csak tovább erősödik az év közepe felé, aminek köszönhetően új barátokra fogsz szert tenni.

Rák

Annyiszor helyeztél másokat magad elé, hogy észre sem vetted, mennyi lehetőségről csúsztál le emiatt. Idén viszont rájössz, hogy így még azokért a sikerekért is mások zsebelik be a dicséretet, amiért egyébként neked járni. Végre felbosszantod magad annyira, hogy változtass a végletekig önzetlen hozzáállásodon és magadra is gondolj egy kicsit. Ezzel pedig sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel, mert megszűnik az állandó második helyezett érzésed.

Skorpió

Folyamatosan másoknak akarsz megfelelni és totálisan magad alá kerülsz, ha azt érzed, valaki kicsit elutasítóan viselkedik veled. Viszont 2021-ben, miután megtapasztalod, hogy ezzel visszaélhetnek mások, rájössz, hogy csak elfojtod a benned rejtőző lehetőségeket, ha állandóan mások visszaigazolását keresed, miközben egy embernek kell igazán megfelelned: saját magadnak. Az átkattanásodnak köszönhetően végre olyan pályára áll a karriered, amit valójában megérdemelsz.

Nyilas

Ha valamit a fejedbe veszel, senki sem tántoríthat el a célodtól, ami irigylésre méltó, az viszont már kevésbé, hogy közben teljesen megfeledkezel minden másról. Ezt elsősorban a hangulatod sínyli meg és a barátaid, akik nehezen viselik el, hogy állandóan feszkózol és nem lehet hozzád szólni. Az új évben szerencsére egy nagy lelkizős beszélgetésnek köszönhetően szépen apránként elfogadod, hogy nem az életed múlik azon, hogy mindig minden kihívást teljesíts és csak akkor lehetsz igazán boldog, ha a kis dolgokat is értékeled.

Halak

Neked aztán rendesen osztotta az élet a nehézségeket 2020-ban és már alig vártad, hogy a karácsonyi időszakban kicsit kifújhasd magad. A nagy pihi közben sikerült magadba szállnod és úgy döntöttél, hogy jövőre nem veszel mindent készpénznek, amit eléd hoz a sors, hanem aktívan alakítod majd a körülményeidet. A nagy elhatározásodat pedig a csillagok és támogatják és az új évben csak pislognak majd az emberek, hogy milyen határozottan tálalod az elképzeléseidet egy-egy váratlan szituban.
Címkék: 2021 csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak horoszkóp ikrek megerősödik nyilas pozitív változás rák skorpió új év változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!