Ezek a csillagjegyek brutálisan megerősödnek mentálisan 2021-ben 

2020 után minimum ennyi kijárt már, egyetértesz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek brutálisan megerősödnek mentálisan 2021-ben 

Ikrek

Sokan húznak vele, hogy nem lehet rajtad kiigazodni és sokszor olyan, mintha két személyiséged lenne, de különösebben nem szoktak meghatni ezek a beszólások. 2021-ben pedig egyenesen lepereg majd rólad minden kritika, ugyanis a 2020-as év rádöbbentett, hogy mi a legfontosabb számodra. Az új mindseted csak tovább erősödik az év közepe felé, aminek köszönhetően új barátokra fogsz szert tenni.

Rák

Annyiszor helyeztél másokat magad elé, hogy észre sem vetted, mennyi lehetőségről csúsztál le emiatt. Idén viszont rájössz, hogy így még azokért a sikerekért is mások zsebelik be a dicséretet, amiért egyébként neked járni. Végre felbosszantod magad annyira, hogy változtass a végletekig önzetlen hozzáállásodon és magadra is gondolj egy kicsit. Ezzel pedig sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel, mert megszűnik az állandó második helyezett érzésed.

Skorpió

Folyamatosan másoknak akarsz megfelelni és totálisan magad alá kerülsz, ha azt érzed, valaki kicsit elutasítóan viselkedik veled. Viszont 2021-ben, miután megtapasztalod, hogy ezzel visszaélhetnek mások, rájössz, hogy csak elfojtod a benned rejtőző lehetőségeket, ha állandóan mások visszaigazolását keresed, miközben egy embernek kell igazán megfelelned: saját magadnak. Az átkattanásodnak köszönhetően végre olyan pályára áll a karriered, amit valójában megérdemelsz.

Nyilas

Ha valamit a fejedbe veszel, senki sem tántoríthat el a célodtól, ami irigylésre méltó, az viszont már kevésbé, hogy közben teljesen megfeledkezel minden másról. Ezt elsősorban a hangulatod sínyli meg és a barátaid, akik nehezen viselik el, hogy állandóan feszkózol és nem lehet hozzád szólni. Az új évben szerencsére egy nagy lelkizős beszélgetésnek köszönhetően szépen apránként elfogadod, hogy nem az életed múlik azon, hogy mindig minden kihívást teljesíts és csak akkor lehetsz igazán boldog, ha a kis dolgokat is értékeled.

Halak

Neked aztán rendesen osztotta az élet a nehézségeket 2020-ban és már alig vártad, hogy a karácsonyi időszakban kicsit kifújhasd magad. A nagy pihi közben sikerült magadba szállnod és úgy döntöttél, hogy jövőre nem veszel mindent készpénznek, amit eléd hoz a sors, hanem aktívan alakítod majd a körülményeidet. A nagy elhatározásodat pedig a csillagok és támogatják és az új évben csak pislognak majd az emberek, hogy milyen határozottan tálalod az elképzeléseidet egy-egy váratlan szituban.
Címkék: 2021 csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak horoszkóp ikrek megerősödik nyilas pozitív változás rák skorpió új év változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!