2021.01.03.@ 06.01

Ez a mantra hozza ki belőled a legtöbbet a horoszkópod szerint

Írd fel a határidőnaplódba vagy a hűtőre. A lényeg, hogy minden nap lásd és érezd az erejét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a mantra hozza ki belőled a legtöbbet a horoszkópod szerint

Kos

„Türelmes vagyok, mert tudom, hogy mindennek eljön a maga ideje, akkor, amikor készen állok rá.”

Mindig mindenben te akarsz lenni az első és elvárod, hogy azonnal megtörténjenek a dolgok. Ez a mondat viszont azonnal visszaránt a béke szigetére és segít megnyugodnod, ha az események nem olyan tempóban történnek, ahogy elvárnád. Igazi game-changer lesz számodra.

Bika

„Szeretem és magamhoz vonzom a változást, hiszen biztosan tudom, hogy a legjobbat hozom ki belőle.” 

Bírod a megszokott dolgokat és utálsz mindent, ami a komfort zónádon kívül esik. Pedig tényleg ott kezdődik az igazi fejlődés, amire viszont mindennél jobban vágysz. Ez a mantra segíteni fog neked abban, hogy ne félj az újdonságtól.

Ikrek

„Engedem, hogy lelassuljak és meghalljam a saját belső hangom. Befelé figyelek és bízom magamban.”  

Néha azt sem tudod, hol áll a fejed, állandóan pörögsz és attól függ az aktuális hangulatod, hogy éppen milyen lábbal keltél fel reggel. Az őrült tempóban azonban megfeledkezel saját magadról, ezért itt az ideje megnyomni a pause gombot, hogy visszatalálhass az igazi vágyaidhoz.

Rák

„Felvállalom a valódi személyiségemet, mert szerethető és értékes ember vagyok. Szeretem magam.”  

Folyamatosan külső megerősítéseket keresel és ezekre alapozod az önbecsülésed. Ezzel itt és most állj le és vállald fel bátran azt a csodás lényt, aki vagy. Ebben lesz segítségedre ez a mondat, ami tudatosítja benned, hogy a legfontosabb véleményvezére te magad vagy a saját életednek.

Oroszlán

„Elfogadom és örülök az egyedül töltött perceknek, mert így tudok igazán feltöltődni és visszatalálni önmagamhoz.”  

Dráma és mozgalmas mindennapok nélkül nem is érdemes létezni – legalábbis, ha téged kérdeznek, biztosan ez lenne a válasz. Merj lenyugodni és egyedül lenni. A barátaid ugyanúgy imádni fognak, ha nem zizegsz minden pillanatban a közelükben.

Szűz

„A tökéletlenség gyönyörű. Pont úgy vagyok jó, ahogy vagyok.”  

Nálad mindig rend van otthon és csak olyat adsz ki a kezed közül, ami 100%-os. A tökéletesség hajkurászása azonban teljesen felemészt és egy csomó izgalmas és fontos pillanatról lemaradsz. Legyél engedékenyebb magaddal, hogy teljesebben élhesd meg a jelent.

Mérleg

„Értékes a véleményem, amit szívesen osztok meg másokkal. Tökéletesen rendben van, ha valakivel mást gondolunk valamiről.”

Igazi konfliktuskerülő vagy, sokszor nem mondod el a véleményed, hogy ne bánts meg másokat vagy ne generálj feszkót. Ezt sajnos nagyon könnyű kihasználni és vannak is, akik gyengeségnek tekintik a nemes hozzáállásod. Minden nap őszintén mondogasd a személyes mantrád, hogy megtaláld a saját hangod.

Skorpió

„Szabad vagyok és biztonságban érzem magam. Bátran felvállalhatom az érzéseim.”  

A titkolózás nagymestereként minden érzelmedet alaposan elrejted és csak szökőévente egyszer nyílsz meg másoknak. Hiába ismételgeted magadnak, hogy nincs szükséged arra, hogy az érzelmeidről beszélj, sokszor érzed magad frusztráltnak és meg nem értettnek. Itt az ideje – legalább néhány ember előtt – megnyílni, hogy felszabadítsd a blokkolt energiáid.

Nyilas

 „Oké nemet mondani, mert a legfontosabb a testi-lelki egyensúlyom.”  

Állandóan túlvállalod magad és félsz, hogy nem éred el elég gyorsan a céljaid, csak fogy az időd. Ilyen hozzáállással viszont konstans stresszbe kényszeríted magad, amit törj meg végre és csak annyi melót vállalj be, amibe nem roppansz bele sem lelkileg sem testileg.

Bak

„Bízom másokban és örömmel veszem, ha közösen alkothatok velük.”  

Csak magadban és a saját erődben hiszel, ezért nem fogadsz el senkitől segítséget. Nem meglepő, hogy sokszor érzed magad kimerültnek és stresszesnek, mivel képtelenség ennyi feladattal megbirkózni. Szavazz bizalmat másoknak is és merj segítséget kérni. Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel jobban érzed majd magad utána.

Vízöntő

„Az egyediségem igazi ajándék, amivel képes vagyok jobbá tenni a világot.”  

Te is tudod és érzed, hogy különleges vagy, mégis akkor érzed ezt igazán, ha egy számodra fontos ember ezt visszaigazolja számodra. Szakadj le mások véleményéről és belülről építsd fel az önbizalmad. Ismételgesd szorgalmasan a mantrád minden nap, főleg akkor, amikor érzed, hogy már megint kezded elveszíteni az önmagadba vetett hited.

Halak

„Én alakítom a sorsom, mert végtelen erőmet az univerzumból merítem.” 

Hajlamos vagy áldozat-szerepbe bújni és mindenki mást okolni, ha rosszul alakulnak a dolgok. Ezt a mérgező hozzáállást gyorsan kiiktathatod, ha elfogadod a tényt, rossz dolgok jönnek-mennek, de nálad a döntés, hogyan reagálsz rájuk és mit hozol ki belőlük. Az pedig nem is kérdés, hogy benned van az erő, hogy mindenből győztesen kerülj ki, ha elhiszed magadról, hogy képes vagy rá.

Címkék: 2021 csillagjegy csillagjegyek ezotéria fejlődés horoszkóp inspiráció mantra

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!