2021.01.05.@ 11.01

4 csillagjegy, akinek csak jó dolgot hoz ez a hét

Ha a listán vagy, neked tuti, hogy szuperül indul a 2021!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek csak jó dolgot hoz ez a hét

Kos

Az esetek 99%-ában mindent kézben tartasz, és szó szerint minden (IS) úgy van, ahogy te akarod. A tavalyi év viszont téged is durván megviselt, így az önbizalmad és a céltudatosságod már nem olyan, mint régen. Pont ezért jön a legjobbkor, hogy összefutsz egy régi ismerősöddel, aki az egekig boostolja a kedvedet és ezzel együtt a motivációdat is. Ezután már tényleg semmi nem állíthat meg a céljaid elérésében!

Rák

Épp, amikor eldöntöd, hogy pasimentes időszakot tartasz, hirtelen belép az életedbe egy srác, aki mindent felülír. Hirtelen már nem gondolod azt, hogy szinglinek lenni most sokkal jobb, ez a pasi ugyanis minden romantikus vágyadat megtestesíti. Végre megengeded magadnak, hogy igazán boldog legyél, ez pedig az életed összes területére jócskán ki fog hatni.

Oroszlán

Úgy érzed, a karriered zsákutcába jutott, de nem vagy benne biztos, hogy jó ötlet-e pont a jelenlegi helyzetben melót váltani. A jó hír, hogy a csillagok melletted állnak, és már a héten megkaphatod azt a bizonyos ajánlatot, ami helyrebillenti az életed munka fronton, és aminek hatására újra visszatér a motivációd!

Vízöntő

Fáradtnak és kedvetlennek érzed magad, ami a kemény 2020-as év után nem is csoda. A héten viszont történik valami, ami teljesen kizökkent a szürke mindennapokból, persze csak és kizárólag jó értelemben (ugye, hogy pont erre van most szükséged?). Ráadásul olyan extra pénzhez juthatsz a közeljövőben, amire egyáltalán nem számítottál, és ami maximálisan helyrehozza a lelki egyensúlyodat.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp január

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

Náluk nem opció, hogy a földön is maradnak, ha valami padlóra küldi őket.

Horoszkóp: Január 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 28-án is!

Ez a 4 legodaadóbb férfi csillagjegy

Mellettük igazi nőnek érezheted magad!

Horoszkóp: Január 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 27-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!