Ennek a 4 csillagjegynek nem okoznak problémát a gyors döntések

Bátrak, határozottak és az őrlődés nagyon nem az ő műfajuk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennek a 4 csillagjegynek nem okoznak problémát a gyors döntések

Oroszlán

Tipikusan azokból a helyzetekből szerzed az előnyödet, ami mások számára nehézség: nem félsz a csalódástól, mert a kudarcokat nem értelmezed olyan szigorúan, mint a legtöbb csillagjegy. Hosszas mérlegelés/tépelődés helyett belevágsz a dolgokba, mert tudod: a legrosszabb, ami veled történhet, hogy kerülőúton jutsz el a legszuperebb megoldásig.

Erre azért figyelj: Hajlamos vagy túl szigorú lenni azokhoz, akik nem a hozzád hasonló lendülettel kormányozzák az életüket. Rengeteg konfliktusod adódik abból, hogy magadhoz mérsz másokat, így a környezeted könnyen hiheti azt, hogy feléjük helyezed magad.

Vízöntő

Ami másnak félelmetes vihar, az számodra egy szeles nap az óceánon, aminek a hullámain örömmel szörfözöl egyet. Mivel a döntéseidbe – ösztönösen – sosem engeded be a félelmet, mindig jól jössz ki belőlük. De ha nem is jössz ki nyertesen egy-egy döntésből, akkor sem dől össze a világ. Ez a rugalmasság a te igazi erősséged, ettől éled meg igazán az életedet.

Amire azért figyelj: Bár inspiráló a lazaságod, azért jó, ha tudod, nem könnyű leutánozni mondjuk egy szorongó Ikreknek vagy egy folyton tépelődő Halaknak. Szimpla vállrándítás helyett próbáld meg az ő körülményes nyelvükön keresztül megértetni velük, valójában nincs mitől félniük.

Fotó: Getty Images

Szűz

Különleges képességed van ahhoz, hogy messziről elkerüljenek a dilemmák. Ez abból fakad, hogy alapvetően kicsit fekete-fehér a gondolkodásod. Nyugi, ezzel most nem azt írtuk, hogy beszűkült vagy, hanem hogy irigylésre méltóan és határozottan tudod, mit gondolj bizonyos dolgokról. Ezzel sok időt és még több erőt spórolsz meg magadnak, hogy aztán a dolgok megvalósításra koncentrálhass.

Erre azért figyelj: Annyira érzed, mit akarsz és mit nem, hogy sokszor csuklóból kizárod mások véleményét. Pedig a plusz észrevételek igenis jól jönnek, és anélkül leszel több, hogy kizökkentenének a saját világodból.

Kos

Természetednél fogva képtelen vagy lelassítani, minden oldalt alaposan megvizsgálva dönteni, hiszen hajt a lendületed, dolgoznak benned az ösztönök. Mindegy, hogy kicsi, nagy, azonnali vagy ráérős ügyekben kell döntést hoznod, nem szereted húzni sem az időt, sem pedig a saját vagy mások agyát.

Erre azért figyelj: Meg kell tanulnod súlyozni, nem ugorhatsz neki minden választásnak ugyanolyan forró fejjel. Szuper, hogy ekkora lendületed van, de hosszú távon nem ezzel spórolsz időt, hanem azzal, hogy a döntéseid előtt válaszolsz magadnak néhány kérdésre.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek döntés ezotéria gyors döntés horoszkóp jó döntés könnyű döntés kos oroszlán szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!