2021.01.08.@ 10.01

Milyen változásokat hoz a horoszkópban a Szaturnusz éve?

Nem lesz egyszerű 2021 sem, az biztos!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Milyen változásokat hoz a horoszkópban a Szaturnusz éve?

Fogadjunk, hogy te is vártad már, hogy véget érjen 2020, és végre kezdetét vegye egy teljesen új év! Ha abban bíztál, hogy 2021 óriási változásokat hoz, akkor nem fogsz csalódni, de azt előre le kell szögeznünk, ez az év sem lesz könnyű.

Engedd  el!

Mint minden évnek, 2021-nek is meg van az uralkodó bolygója, méghozzá a Szaturnusz, amire Nagy Tanítóként is szoktak hivatkozni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy olyan kihívások és problémák várnak mindenkire, amik rákényszerítenek a fejlődésre, változtatásra. De ne  ijedj meg, mert bár nem hullik a siker az öledbe, és mindenért alaposan meg kell dolgoznod majd, de ha jól veszed az akadályokat, 2021 életed legjobb éve is lehet. Ehhez az kell, hogy merj változtatni! Engedd el a régi szokásaidat, mindazt, ami nem működik az életedben, vagy ami nem tesz boldoggá. Persze egy jó nagy adag bátorságra és akaraterőre is szükséged lesz, de ha sikerül, szuper új elhetőségeket kapsz cserébe.

Helló, Vízöntő!

2020 decemberében a Szaturnusz a Vízöntő jegyébe lépett, és a következő két évét ott is tölti. A Vízöntő elképesztően intellektuális és igazi társasági csillagjegy, ami megmutatkozik 2021-ben is. Egyrészt úgy, hogy ez az év társadalmi szinten is a fejlődésé és a nagy változásoké lesz, a közösség erejének, barátságoknak, családoknak még nagyobb szerepe lesz. De ami még ennél is szuperebb hír, hogy robbanásszerű fejlődés várható a tudományokban is, legfőképpen az informatika, internet, környezetvédelem terén.

Szakítások, egymásra találások

Mivel a Szaturrnusz mindenkit a változtatásra ösztönöz, sok régi, elavult rendszer bomlik majd fel idén, ami igaz ártalmas barátságokra, rossz párkapcsolatokra, házasságokra. Szóval valahol ez a szakítások éve is lesz, DE mielőtt bepánikolnál, ez csak az amúgy sem működő viszonyokra vonatkozik. A mély szerelmek, biztos kapcsolatok pont, hogy fejlődni fognak, szóval legalább annyi nagy egymásra találás, eljegyzés, házasság is várható idén!

Címkék: 2021 asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp szaturnusz szaturnusz éve vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

A horoszkópod szerint ez lesz a legjobb hónapod 2021-ben

Összpontosítsd az összes pozitív energiád erre az időszakra.

A január nagy változást hoz ezeknek a csillagjegyeknek

Elég intenzíven indul számukra az év.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 8-án is!