Milyen változásokat hoz a horoszkópban a Szaturnusz éve?

Nem lesz egyszerű 2021 sem, az biztos!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Milyen változásokat hoz a horoszkópban a Szaturnusz éve?

Fogadjunk, hogy te is vártad már, hogy véget érjen 2020, és végre kezdetét vegye egy teljesen új év! Ha abban bíztál, hogy 2021 óriási változásokat hoz, akkor nem fogsz csalódni, de azt előre le kell szögeznünk, ez az év sem lesz könnyű.

Engedd  el!

Mint minden évnek, 2021-nek is meg van az uralkodó bolygója, méghozzá a Szaturnusz, amire Nagy Tanítóként is szoktak hivatkozni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy olyan kihívások és problémák várnak mindenkire, amik rákényszerítenek a fejlődésre, változtatásra. De ne  ijedj meg, mert bár nem hullik a siker az öledbe, és mindenért alaposan meg kell dolgoznod majd, de ha jól veszed az akadályokat, 2021 életed legjobb éve is lehet. Ehhez az kell, hogy merj változtatni! Engedd el a régi szokásaidat, mindazt, ami nem működik az életedben, vagy ami nem tesz boldoggá. Persze egy jó nagy adag bátorságra és akaraterőre is szükséged lesz, de ha sikerül, szuper új elhetőségeket kapsz cserébe.

Helló, Vízöntő!

2020 decemberében a Szaturnusz a Vízöntő jegyébe lépett, és a következő két évét ott is tölti. A Vízöntő elképesztően intellektuális és igazi társasági csillagjegy, ami megmutatkozik 2021-ben is. Egyrészt úgy, hogy ez az év társadalmi szinten is a fejlődésé és a nagy változásoké lesz, a közösség erejének, barátságoknak, családoknak még nagyobb szerepe lesz. De ami még ennél is szuperebb hír, hogy robbanásszerű fejlődés várható a tudományokban is, legfőképpen az informatika, internet, környezetvédelem terén.

Szakítások, egymásra találások

Mivel a Szaturrnusz mindenkit a változtatásra ösztönöz, sok régi, elavult rendszer bomlik majd fel idén, ami igaz ártalmas barátságokra, rossz párkapcsolatokra, házasságokra. Szóval valahol ez a szakítások éve is lesz, DE mielőtt bepánikolnál, ez csak az amúgy sem működő viszonyokra vonatkozik. A mély szerelmek, biztos kapcsolatok pont, hogy fejlődni fognak, szóval legalább annyi nagy egymásra találás, eljegyzés, házasság is várható idén!

Címkék: 2021 asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp szaturnusz szaturnusz éve vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!