3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Oroszlán

Számodra olyan természetes, hogy igazad van, mint ahogy reggel bevágsz egy jó erős kávét, este pedig megnézel 3 részt a kedvenc sorozatodból. A legtöbb energiád mégis azzal megy el, hogy vitatkozz másokkal, ha az elképzeléseid mégsem úgy jönnek be, ahogy azt te elképzelted. Vigyázz, a felettesednél ez könnyen úgy veheti ki magát, hogy nem vagy elég rugalmas. A kapcsolataid bedőlését talán kimagyarázhatod a saját lelkiismereted előtt, de egy munkahelyi kudarc már neked is sok. Vagyis nem, ha építően fogod fel és tanulsz belőle.

Próbáld meg így: Amikor azon vitatkoztok, melyikőtök elképzelése érvényesüljön, engedd el, hogy az egyik hozzád tartozik, a te fejedből pattant ki és bármennyivel is kevesebbnek tűnnél, ha a végeredmény szempontjából akadna jobb ötlet. Kevesebb egó, sokkal több érv – legyen ez a mottód 2021-ben!

Nyilas

Határozott elképzeléseid vannak arról, hogyan kéne történnie a dolgoknak, legyen szó párkapcsolatról, barátságról vagy munkáról. Mivel mindig tudod, mit akarsz, és automatikusan egy megengedő, végletekig türelmes társaságot gyűjtöttél magad köré, ezzel általában nincs is gond. A baj ott kezdődik, amikor egy ötleted mégsem jön be és ahelyett, hogy elvinnéd a balhét, vagy egyszerűen csak kimondanád, hogy oké, talán nem volt igazam, minden erőddel hibást keresel.

Próbáld meg így: Nem kell, hogy minden döntés súlya a te vállad nyomja. Engedd meg magadnak és a szerelmednek/barátaidnak/munkatársaidnak, hogy döntéseket hozzanak, esetleg hibázzanak, ha már a végsőkig toleránsak veled szemben. Ha néhány lépést hátrébb állsz, rengeteget tanulhatsz abból, mások hogyan hoznak döntéseket, hogyan korrigálnak menet közben és mit kezdenek a helyzettel, ha bebizonyosodik, mégsem volt igazuk.

Kos

Picit feketében és fehérben, jóban és rosszban gondolkodsz, a saját mesédben pedig természetesen te vagy a jó és a tévedhetetlen. De gondoltad volna, hogy az egyre csak fogyatkozó pártfogóid ezért az egy tulajdonságod miatt nem szeretnének annyit lógni veled? Hiába hatalmas a szíved és hiába vagy elszánt és kedves, ha arról van szó, hogy a te akaratod érvényesüljön, hirtelen nem ismersz viccet.

Próbáld meg így: Emeld ki a versengést a döntéseidből, és a kapcsolataid érdekében még akkor is mutass rugalmasságot, ha egyébként nem értesz egyet. Ezzel nem árulod el magad és azt, amiben hiszel, egyszerűen elkezded újra felépíteni azt a közösséget, ami nélkül érzelmileg elveszettnek érzed magad.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek elképzelés erő ezotéria hatalom horoszkóp kos makacs nyilas oroszlán tévedhetetlen változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!