2021.01.12.@ 09.01

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Oroszlán

Számodra olyan természetes, hogy igazad van, mint ahogy reggel bevágsz egy jó erős kávét, este pedig megnézel 3 részt a kedvenc sorozatodból. A legtöbb energiád mégis azzal megy el, hogy vitatkozz másokkal, ha az elképzeléseid mégsem úgy jönnek be, ahogy azt te elképzelted. Vigyázz, a felettesednél ez könnyen úgy veheti ki magát, hogy nem vagy elég rugalmas. A kapcsolataid bedőlését talán kimagyarázhatod a saját lelkiismereted előtt, de egy munkahelyi kudarc már neked is sok. Vagyis nem, ha építően fogod fel és tanulsz belőle.

Próbáld meg így: Amikor azon vitatkoztok, melyikőtök elképzelése érvényesüljön, engedd el, hogy az egyik hozzád tartozik, a te fejedből pattant ki és bármennyivel is kevesebbnek tűnnél, ha a végeredmény szempontjából akadna jobb ötlet. Kevesebb egó, sokkal több érv – legyen ez a mottód 2021-ben!

Nyilas

Határozott elképzeléseid vannak arról, hogyan kéne történnie a dolgoknak, legyen szó párkapcsolatról, barátságról vagy munkáról. Mivel mindig tudod, mit akarsz, és automatikusan egy megengedő, végletekig türelmes társaságot gyűjtöttél magad köré, ezzel általában nincs is gond. A baj ott kezdődik, amikor egy ötleted mégsem jön be és ahelyett, hogy elvinnéd a balhét, vagy egyszerűen csak kimondanád, hogy oké, talán nem volt igazam, minden erőddel hibást keresel.

Próbáld meg így: Nem kell, hogy minden döntés súlya a te vállad nyomja. Engedd meg magadnak és a szerelmednek/barátaidnak/munkatársaidnak, hogy döntéseket hozzanak, esetleg hibázzanak, ha már a végsőkig toleránsak veled szemben. Ha néhány lépést hátrébb állsz, rengeteget tanulhatsz abból, mások hogyan hoznak döntéseket, hogyan korrigálnak menet közben és mit kezdenek a helyzettel, ha bebizonyosodik, mégsem volt igazuk.

Kos

Picit feketében és fehérben, jóban és rosszban gondolkodsz, a saját mesédben pedig természetesen te vagy a jó és a tévedhetetlen. De gondoltad volna, hogy az egyre csak fogyatkozó pártfogóid ezért az egy tulajdonságod miatt nem szeretnének annyit lógni veled? Hiába hatalmas a szíved és hiába vagy elszánt és kedves, ha arról van szó, hogy a te akaratod érvényesüljön, hirtelen nem ismersz viccet.

Próbáld meg így: Emeld ki a versengést a döntéseidből, és a kapcsolataid érdekében még akkor is mutass rugalmasságot, ha egyébként nem értesz egyet. Ezzel nem árulod el magad és azt, amiben hiszel, egyszerűen elkezded újra felépíteni azt a közösséget, ami nélkül érzelmileg elveszettnek érzed magad.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek elképzelés erő ezotéria hatalom horoszkóp kos makacs nyilas oroszlán tévedhetetlen változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

A horoszkópod szerint ez lesz a legjobb hónapod 2021-ben

Összpontosítsd az összes pozitív energiád erre az időszakra.

A január nagy változást hoz ezeknek a csillagjegyeknek

Elég intenzíven indul számukra az év.

Milyen változásokat hoz a horoszkópban a Szaturnusz éve?

Nem lesz egyszerű 2021 sem, az biztos!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 8-án is!