2021.01.14.@ 14.01

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb jegy az összes közül, ezért az esetek legnagyobb részében a szívére hallgat. A szíve pedig szó szerint mindig azt súgja, hogy gondoskodnia kell másokról, még akkor is, ha a végén ő jön ki rosszul a dolgokból. Mivel az életét egy romantikus filmnek képzeli el, ezért mindent megtesz azért, hogy ő legyen a jóságos főszereplő, akinek az a feladata, hogy másokon segítsen, BÁRMI ÁRON.

Mérleg

Valószínűleg nem hat újdonságként az infó, hogy a Mérleg hihetetlenül empatikus, aki tényleg komolyan gondolja azt, hogy jobb adni, mint kapni. Nem véletlenül lesz ráadásul ügyvéd rengeteg Mérlegből, hiszen egyszerűen gyűlöli az igazságtalanságot, az a belső késztetés pedig, hogy a gyengébbeket meg kell védeni, soha nem múlik el nála. Az egyetlen hiba a rendszerben viszont az, hogy mivel sokszor maga elé helyezi mások problémáját, az ő személyes boldogsága háttérbe szorul.

Bak

A Bak az a csillagjegy, akire bármikor, bárhol, szó szerint bármilyen helyzetben számíthatsz. Ha hajnali 3-kor felhívod azzal, hogy rossz kedved van és egyedül érzed magad, ő azonnal kocsiba pattan, hogy ott legyen veled. Mivel hihetetlenül megbízható és felelősségteljes jegy, tőle bármikor kérhetsz tanácsot, mert biztos, hogy olyan dolgot fog kitalálni neked, ami számodra messze a legjobb.

Vízöntő

Bár a Vízöntő utálja, ha bármiben is lekorlátozzák egy kapcsolatban, ez nincs hatással arra, hogy az egyik legjólelkűbb jegy az összes közül. Ő az, aki képes feláldozni magát bármikor, ha egy közeli ismerőse rászorul a támogatásra, ezt pedig soha nem azért teszi, mert cserébe akarna valamit, egyszerűen így érzi helyesnek és természetesnek. A barátsága, szeretete és folyamatos önfeláldozása egy életre szól, amit sajnos néha ki is használnak.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp önzetlenség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.