4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb jegy az összes közül, ezért az esetek legnagyobb részében a szívére hallgat. A szíve pedig szó szerint mindig azt súgja, hogy gondoskodnia kell másokról, még akkor is, ha a végén ő jön ki rosszul a dolgokból. Mivel az életét egy romantikus filmnek képzeli el, ezért mindent megtesz azért, hogy ő legyen a jóságos főszereplő, akinek az a feladata, hogy másokon segítsen, BÁRMI ÁRON.

Mérleg

Valószínűleg nem hat újdonságként az infó, hogy a Mérleg hihetetlenül empatikus, aki tényleg komolyan gondolja azt, hogy jobb adni, mint kapni. Nem véletlenül lesz ráadásul ügyvéd rengeteg Mérlegből, hiszen egyszerűen gyűlöli az igazságtalanságot, az a belső késztetés pedig, hogy a gyengébbeket meg kell védeni, soha nem múlik el nála. Az egyetlen hiba a rendszerben viszont az, hogy mivel sokszor maga elé helyezi mások problémáját, az ő személyes boldogsága háttérbe szorul.

Bak

A Bak az a csillagjegy, akire bármikor, bárhol, szó szerint bármilyen helyzetben számíthatsz. Ha hajnali 3-kor felhívod azzal, hogy rossz kedved van és egyedül érzed magad, ő azonnal kocsiba pattan, hogy ott legyen veled. Mivel hihetetlenül megbízható és felelősségteljes jegy, tőle bármikor kérhetsz tanácsot, mert biztos, hogy olyan dolgot fog kitalálni neked, ami számodra messze a legjobb.

Vízöntő

Bár a Vízöntő utálja, ha bármiben is lekorlátozzák egy kapcsolatban, ez nincs hatással arra, hogy az egyik legjólelkűbb jegy az összes közül. Ő az, aki képes feláldozni magát bármikor, ha egy közeli ismerőse rászorul a támogatásra, ezt pedig soha nem azért teszi, mert cserébe akarna valamit, egyszerűen így érzi helyesnek és természetesnek. A barátsága, szeretete és folyamatos önfeláldozása egy életre szól, amit sajnos néha ki is használnak.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp önzetlenség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.