2021.01.15.@ 13.01

3 csillagjegy, akinek idén végre sikerül betartania az újévi fogadalmát

2021 meghozza a sikert!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek idén végre sikerül betartania az újévi fogadalmát

Kos

Szenvedélyes vagy, hirtelen és nagyon gyakran döntesz az érzelmeid alapján. Ha épp ezért idén azt fogadtad meg, hogy igyekszel megfontoltabb, összeszedettebb, racionálisabb lenni, akkor jó úton jársz! 2021 rá fog kényszeríteni, hogy lelassíts, mérlegelj, a vitás helyzeteidet, konfliktusaidat is jobban át tudd gondolni. Ez jó hatással lehet a szakmai- és a magánéletedre is! Sőt, a csillagok abban is támogatnak, ha végre szeretnél leszokni a folyamatos késésről

Szűz

Megígérted magadnak, hogy idén elbúcsúzol a munkamániás énedtől? Nos, jó hírünk van! Ebben az évben rengeteg lehetőséged lesz megismerni új embereket, barátságokat kötni, új sportokat, hobbikat kipróbálni, amik miatt könnyebben engeded majd el a túlórákat és az extra melókat. Ráadásul, ha nyitott vagy rá, egy olyan srác is beléphet az életedbe, aki fenekestül felforgatja a szerelmi életedet, és tuti nem gondolsz majd mellette a munkahelyedre!

Nyilas

Te ugye azt fogadtad meg, hogy január 1-jétől totális életmódváltásba kezdesz! Ez szinte minden évben az újévi fogadalmaid között van, de 2021 más lesz, mert most tényleg sikerülni fog. Nyilasként nem vagy túl kitartó, hamar elunod magad vagy a könnyebb ellenállás felé sodródsz, de az is igaz rád, hogy ha egyszer komolyan elhatározod magad, semmi sem állíthat meg. És most erről van szó, plusz a körülmények is maximálisan téged támogatnak.

Címkék: 2021 asztrológia csillagjegy diéta edzés ezotéria fogadalom horoszkóp karrier újévi fogadalom zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!