2021.01.17.@ 06.01

Ezek a csillagjegyek nem várt pénzhez jutnak a következő hetekben

Szurkolunk, hogy köztük legyél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek nem várt pénzhez jutnak a következő hetekben

Bika

Egyébként is hatalmas spórolós vagy, így általában te vagy az, akitől a többiek kölcsön kérnek, ha nem jönnek ki a hó végén. Magadra sosem költesz, miközben másoktól nem kéred vissza a nekik adott összeget. A következő hetekben viszont szinte mindenki magától megtalál és az egyikük hálából meg is lep valamivel. Ezúttal jutalmazd meg magad és vegyél valami szépet!

Rák

Imádsz shoppingolni de a pandémia óta kétszer is meggondolod, hogy mire adsz ki extra pénzt. Hamarosan nem kell erre gondolnod, ugyanis egy szép kis summa landol a bankszámládon. Egy hirtelen megbízást kapsz, ami minimális energiát igényel, mégis szépen hoz majd a kasszádba.

Skorpió

Kicsit kehtikusan állsz a pénz kérdéshez: néha kb nulláig kiköltekezel, máskor egy forintot sem vagy hajlandó költeni, ameddig egy bizonyos biztonsági összeget nem érsz el tartalékban. Mázlid van, mert a képzeletbeli összeged többszörösére számíthatsz az egyik barátodnak köszönhetően. Megérdemled, mert rengeteget dolgoztál az elmúlt időszakban, hogy végérvényesen egyenesbe kerülj.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp közeljövő pénz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!