2021.01.25.@ 11.01

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Bika

A Bikák családcentrikusak és imádják a gyerekeket, de nem csak a sajátjukkal értik meg magukat, bármelyik korosztállyal kijönnek az első perctől kezdve. Ösztönösen tudják, hogyan bánjanak a gyerekekkel, talán pont ezért a kicsik is vonzódnak hozzájuk, keresik a társaságukat. Igazi babasuttogók, a legnagyobb hisztit is lecsillapítják, türelmesek, szórakoztatóak, képesek ezredjére is elmagyarázni valamit nyugodtan, szívesen legóznak, babáznak, fogócskáznak, a nagyobbakkal társasoznak. Extra szuperképességük, hogy még a lázadó tinikkel is simán megtalálják a közös hangot!

Rák

A Rákok csak úgy sugározzák magukból a nyugalmat, biztonságot, törődést, ezért a gyerekek imádnak a közelükben lenni. De ők is akkor érzik jól magukat, ha rengeteg gyerek veszi őket körül, épp ezért nem csak nagy családra vágynak, hajlamosak ilyen munkát is választani maguknak: például szuper tanárok, óvónők, dadusok, vagy akár gyerekorvosok, babafotósok, babysitterek. Csodálják a kicsiket, és még a legnehezebb feladatokat, időszakokat sem élik meg teherként, sőt!

Ikrek

Az Ikreknek van egy örök gyermeki énje, épp ezért szuperül kijön felnőttként is a gyerekekkel. Imád játszani, és nem csak a kicsik miatt, tényleg élvezi a társasokat, szerepjátékokat, sportokat. Ő az, aki mellett sosem unatkozik senki, mindig kitalál valami izgalmas kalandot, programot, és még egy sima kartondobozból is pillanatok alatt izgi játszóteret tud varázsolni. A meséket is legtöbbször fejből mondja, de minimum mindegyik szereplőnek külön hangot kölcsönöz.

Címkék: asztrológia bika csillagjegy ezotéria gyerekek horoszkóp ikrek imádja a gyerekeket rák szülő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.