2021.01.26.@ 08.01

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Ikrek

Amennyire nehezen indult az év, főleg érzelmi és párkapcsolati fronton, olyan szinten kerül pályára minden az év második hónapjában. A titok nagyon egyszerű: pontosan tudod, mire van szükséged a jövőben, és mire nincs, és ennek megfelelő döntéseket hozol. Elengedsz mindent, ami nem szolgál téged, ami visszatart érzelmileg, így egy olyan, évek óta hurcolt blokkot iktatsz ki az életedből, ami eddig mindenben visszatartott.

Erre figyelj: Ugye tudod, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod? Kérj segítséget a legjobb barátnődtől, egy szuper coach-tól, szerezz be új önsegítő könyvet, amit ezúttal olvass jegyzetelve, csekkolj be egy mindulness kurzusra, tanulj meg meditálni, és egyáltalán: tanulj meg nem csak a saját erődre támaszkodni. Hidd el, sokkal gyorsabban eléred a céljaidat.

Halak

Emlékszel még, milyen küzdelmesnek és bonyolultnak tűnt még néhány hónapja minden? Te viszont, aki gyakran nem találod a helyed és nem tudsz egyértelmű döntéseket hozni (melyik munkát, melyik pasit, melyik lehetőséget válaszd), végre azt érzed, a helyeden vagy. Ennek a hetekig tartó folyamatnak februárban érzed majd egyértelműen a pozitív hatását, viszont nem pusztán a karrieredben, hanem a személyiségfejlődésedben, az új kapcsolataidban is látod majd az eredményét.

Erre figyelj: Hajlamos vagy sorozatokba ásni magad, ez viszont lassíthatja mind a fejlődésed, mind pedig a sikerszériád kezdetét. Jegeld kicsit a régi szokásaidat, és engedd, hogy újak találjanak rád. Eddig háttérbe szorítottad a sportot? Nézd meg, mi történik a testeddel stresszkezelés szintjén, ha minden délután kocogsz 10-15 percet.

Mérleg

Hajlamos vagy azokra a dolgokra koncentrálni, amik kevésbé működnek jól az életedben. Állandó hadilábon állsz például a kiadásaiddal, a félretett pénzeddel, szinte elkönyvelted magadról, hogy egy két lábon járó pénzügyi csőd vagy. De amint „megfeledkezel” a gyengeségeidről, és nem adsz nekik több energiát, a csillagok abban a pillanatban segítenek szárnyalni az adott téren is.

Erre figyelj: Vezess sikerlistát, és minden hétvégén nézd át, milyen szuper dolgokat valósítottál meg. Az egészen apró sikerekért is jutalmazd meg magad: ha szokássá teszed, hogy nem elítéled magad, hanem saját magad legjobb barátja vagy, nem lesz előtted lehetetlen!

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria február halak horoszkóp ikrek mérleg pozitív változás siekrül siker változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.