2021.01.27.@ 10.01

Ez a 4 legodaadóbb férfi csillagjegy

Mellettük igazi nőnek érezheted magad!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 legodaadóbb férfi csillagjegy

Nyilas

Igaz, hogy egy Nyilas pasi mellett nem lesz épp nyugis az élet, befigyelhetnek a drámák és a hullámvölgyek a kapcsolatotokba. Viszont az is biztos, hogy náluk nincs odaadóbb férfi! Ha egyszer szerelembe esnek, elköteleződnek egy életre! Mellettük önmagad lehetsz, ugyanis az összes hibáddal és félelmeddel együtt szeretnek és elfogadnak, és még a leghúzósabb mélypontokon is átsegítenek. Biztos lehetsz benne, hogy egy Nyilas pasi sosem hagy cserben!

Bak

A Bak a legcéltudatosabb és ez egyik legfegyelmezettebb csillagjegy, ő az, aki magabiztosan és egyenletesen menetel előre az életében, és amit csak a fejébe vesz, azt el is éri. És ha valakivel együtt van, akkor a szerelmét is viszi magával! Ha Bak pasid van, számíthatsz rá, hogy motiválni és támogatni fog mindenben, arra ösztönöz, hogy jobb legyél, fejlődj, tanulj az élet minden területén. Plusz mellette mindig biztonságban érezheted magad, bármilyen akadályról is legyen szó, azt együtt könnyedén legyűritek.

Szűz

A Szűz férfiak válogatósak és kritikusak, ezért extra nehezen köteleződnek el valaki mellett, viszont ha végre megtalálták az Igazit, odaadóak és hűségesek lesznek egy életre. Feltétel nélkül szeretnek, a legfontosabb számukra a szerelmük és a családjuk boldogsága és biztonsága, amiért mindent meg is tesznek. Emellett mindig figyelmesek, megértőek, érzelmileg is szupertámogatóak. Egyszóval ha Szűz pasid van, ő lehet a biztos pont, a biztos háttér az életedben!

Halak

Ha sikerült egy Halak srácot úgy igazán elbűvölnöd, nem pusztán egy hűséges társat kapsz, de valaki olyat is, aki mellett sokkal jobban megszereted magad. A visszajelzései nem üres bókok, a közelében tényleg megtanulod magad úgy látni és szeretni, ahogy ő maga. Igazi coach alkat, ha szerelmes, akinek legalább olyan fontos a te személyes fejlődésed, mint a saját előmenetele. Plusz romantikus, imád elhalmozni, és nem kell különleges alkalomnak lennie ahhoz, hogy cuki apróságokkal lepjen meg.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria férfi horoszkóp jellemzés odaadó párkapcsolat pasi szerelem tulajdonság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.

Horoszkóp: Február 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

A legjobb karriertipp, amit a csillagjegyed alapján kaphatsz

Hatalmas változást hozhat melófronton, ha ezekre odafigyelsz!

Horoszkóp: Február 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 17-én is!