Ez a 4 legodaadóbb férfi csillagjegy

Mellettük igazi nőnek érezheted magad!

Ez a 4 legodaadóbb férfi csillagjegy

Nyilas

Igaz, hogy egy Nyilas pasi mellett nem lesz épp nyugis az élet, befigyelhetnek a drámák és a hullámvölgyek a kapcsolatotokba. Viszont az is biztos, hogy náluk nincs odaadóbb férfi! Ha egyszer szerelembe esnek, elköteleződnek egy életre! Mellettük önmagad lehetsz, ugyanis az összes hibáddal és félelmeddel együtt szeretnek és elfogadnak, és még a leghúzósabb mélypontokon is átsegítenek. Biztos lehetsz benne, hogy egy Nyilas pasi sosem hagy cserben!

Bak

A Bak a legcéltudatosabb és ez egyik legfegyelmezettebb csillagjegy, ő az, aki magabiztosan és egyenletesen menetel előre az életében, és amit csak a fejébe vesz, azt el is éri. És ha valakivel együtt van, akkor a szerelmét is viszi magával! Ha Bak pasid van, számíthatsz rá, hogy motiválni és támogatni fog mindenben, arra ösztönöz, hogy jobb legyél, fejlődj, tanulj az élet minden területén. Plusz mellette mindig biztonságban érezheted magad, bármilyen akadályról is legyen szó, azt együtt könnyedén legyűritek.

Szűz

A Szűz férfiak válogatósak és kritikusak, ezért extra nehezen köteleződnek el valaki mellett, viszont ha végre megtalálták az Igazit, odaadóak és hűségesek lesznek egy életre. Feltétel nélkül szeretnek, a legfontosabb számukra a szerelmük és a családjuk boldogsága és biztonsága, amiért mindent meg is tesznek. Emellett mindig figyelmesek, megértőek, érzelmileg is szupertámogatóak. Egyszóval ha Szűz pasid van, ő lehet a biztos pont, a biztos háttér az életedben!

Halak

Ha sikerült egy Halak srácot úgy igazán elbűvölnöd, nem pusztán egy hűséges társat kapsz, de valaki olyat is, aki mellett sokkal jobban megszereted magad. A visszajelzései nem üres bókok, a közelében tényleg megtanulod magad úgy látni és szeretni, ahogy ő maga. Igazi coach alkat, ha szerelmes, akinek legalább olyan fontos a te személyes fejlődésed, mint a saját előmenetele. Plusz romantikus, imád elhalmozni, és nem kell különleges alkalomnak lennie ahhoz, hogy cuki apróságokkal lepjen meg.

Még több

Horoszkóp