2021.01.28.@ 10.01

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

Náluk nem opció, hogy a földön is maradnak, ha valami padlóra küldi őket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

Halak

Elképesztő magaslatokban tudsz szárnyalni, viszont elég egyetlen hirtelen jött apróság, ami bezavar a rendszeredben, hogy kipukkanjon a hangulatod és hetekre, vagy akár hónapokra letargiába kerülj. Viszont pontosan tudod, hogyan működsz, és mivel mostanában egyre nagyobb hangsúlyt fektetsz a saját önfejlesztésedre, minden erőddel azon vagy, hogy ne nagyítsd fel a hirtelen jött problémákat, hanem a helyén kezeld őket. Ha ezt megtanulod rendezni magadban, a kudarcokat nem is kellemetlen élményként éled meg, hanem életed legfontosabb tanulságaiként.

Csináld így: Történt néhány olyan dolog, ami rányomta a bélyegét a hangulatodra? Lefekvéskor gondold át, mik voltak ezek a nap folyamán, és képzeld el, amint egy olló segítségével egyszerűen kimetszed őket. Most pörgesd át a napot újra, de már a negatív képek nélkül. Ugye, mennyivel jobb?

Oroszlán

Olyan elképesztő tempóban és energiával haladsz az életedben, hogy az emberek hajlamosak azt gondolni, minden siker az öledbe hullik. Ha tudnák azt, amit te… Rengeteg pofon és kudarc árán lépdelsz előre az életed sikerfokain, és azért ez a brutális tempó, mert nem állsz meg szomorkodni és befordulni, ha valami nem a te elképzeléseid szerint alakul.

Erre figyelj: Szuper, ha gyorsan átesel a rosszabb dolgokon, de ami tanulság egy-egy kellemetlenebb sztoriban, abból a saját érdekedben érdemes kiszippantani a tanulságot. Első nekifutásra fájó lesz, főleg az egód számára, de összességében csak nyerhetsz vele.

Kos

Kevés nálad mentálisan erősebb csillagjegy létezik, ráadásul olyan mély önismereted van, ami segít, hogy tisztán lásd minden erősséged. Ha van egy célod, addig mész, amíg el nem éred, és nem számít, hányszor koppansz közben, vagy milyen áldozatokat kell hoznod, kitartóan a végeredményen tartod a szemed, amíg el nem éred. És erről az énedről mindenki azt hiszi, hogy sebezhetetlen, holott valójában nagyon is érzékeny vagy, egyszerűen nem engeded meg magadnak, hogy felszínre törjenek, mert hajlamos vagy elfojtani magadban dolgokat.

Próbáld ki: Amikor olyan helyzetben vagy, ami nem neked kedvez, esetleg kifejezetten kellemetlen, vagy úgy érzed, személyes támadás ér, képzeld azt, hogy egy különleges, de mások számára láthatatlan burok vesz téged körül, ami minden rossztól megvéd.

Vízöntő

Te vagy az átkeretezés koronázatlan királynője, saját magad segítője, aki olyan ösztönösen értelmezi újra a vele történteket, amiért mások pszichológusoknak vagy coach-oknak fizetnek. Nem analizálod túl a dolgokat, viszont rengeteg energiát spórolsz azzal, hogy nem veszed személyes támadásnak azokat a helyzeteket sem, amiben más érdekei érvényesülnek, a sajátod viszont alul marad. Igazi csapatjátékos vagy, örömmel osztozol a rivaldafényen, így a győzelem és a siker érzéséből is mindig kijár neked.

Gondold újra: Annyira igyekszel elhelyezni magadban dolgokat, hogy szinte sosem engeded meg, hogy valami rosszul essen – még akkor sem, ha lenne rá okod. Próbáld ki, milyen az, ha megengeded, hogy a dolgok csak történjenek benned, a negatív élmények pedig átvonuljanak rajtad.

Címkék: bukás cél csillagjegy csillagjegyek ezotéria győztes halak horoszkóp kitartó kos kudarc oroszlán vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.