Ennek a 3 csillagjegynek nagyon különbözőek a női és férfi tagjai

Mintha nem is ugyanaz lenne a csillagjegyük!

Ennek a 3 csillagjegynek nagyon különbözőek a női és férfi tagjai

Mérleg

A Mérleg nők finomak, bájosak, kedvesek, nyugodtak, kicsit talán visszahúzódóak is. Extra érzékenyek, épp ezért nem bírják a konfliktust maguk körül, mindig a békére, harmóniára törekszenek, és még akkor is képesek kihátrálni egy vitából, ha biztosan tudják, hogy igazuk van,  csak, hogy béke legyen. Ezzel szemben a Mérleg pasik extrovertáltak, lazák, fesztelenek, és bár ők is nagyon érzékenyek, ezt a végsőkig titkolják. Ráadásul akkora az igazságérzetük, hogy a végsőkig elmennek egy veszekedésben, eszük ágában sincs engedni.

Skorpió

A Skorpiók közös tulajdonsága, hogy pontosan tudják, hogyan kell bánni az emberekkel ahhoz, hogy azt tegyék, amit ők szeretnének, emellett szenvedélyesek és borzasztóan féltékeny típusok. Markáns különbség a csajok és a pasik között viszont az, hogy a Skorpió férfiak őszinték és egyenesek, és bár szeretnek irányítani és birtokolni, ezt mindig nyíltan teszik. A Skorpió nők viszont egészen másképp érik el a céljaikat, ők inkább intrikusak, manipulatívak, a háttérből irányítják a szálakat.

Bak

Talán az összes jegy közül a Bakok között van a legnagyobb eltérés. A Bak férfiaknak totál rendben van az önbecsülése, nyugodtak, elégedettek, kiegyensúlyozottak, mindig két lábbal állnak a földön, és magabiztosan haladnak lépésről lépésre a céljaik felé. A Bak nők viszont bizonytalanok, kishitűek, sohasem elégedettek magukkal, épp ezért folyamatosan lesik a környezetük visszajelzéseit és próbálnak mindenkinek megfelelni. Pont ezért gyakran nehéz, elérhetetlen célt tűznek ki maguk elé, hogy bizonyítsanak másoknak, míg a pasik mindig csak annyit szeretnének elérni, amiről tudják, hogy biztosan képesek rá.

Még több

Horoszkóp