2021.01.30.@ 08.01

Ez a 3 csillagjegy a legjobb emberismerő az összes jegy közül

Értsd: sosem nézik be, ha valakivel kapcsolatban felvillan a vészlámpájuk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy a legjobb emberismerő az összes jegy közül

Vízöntő

Az az ember vagy egy társaságban, akit mindenki szeret, viszont sosem töröd magad különösebben, hogy nonstop a középpontban legyél. Épp ezért tudsz remek megfigyelő lenni, és néhány egyértelmű jelből, anélkül, hogy mások befolyásolnának, belőni valakinek a szándékait, a motivációját, vagy hogy mennyire nagy kavarógép 10-es skálán. Ráadásul ezt a szuperképességed nem használod fel semmilyen intrikus célra, nem manipulálsz vele másokat, egyszerűen a saját életed teszi egyszerűvé az, ha pontosan tudod, mennyire bízhatsz meg valakiben vagy sem.

Ikrek

Az elemzés mestere vagy, és nem csak azért, mert eleve analitikus alkat vagy, hanem mert imádod, ha valami nem egyértelmű és dolgoznod kell a megoldáson. Bár a megérzéseid tűpontosak és messziről kiszúrod a hazugságot, a környezeted joggal érezhet szkeptikusnak és bizalmatlannak a társaság vagy munkahely új tagjaival kapcsolatban. Bátran hallgass a megérzéseidre, nem kell hosszú heteknek eltelnie, hogy valakit be tudj tenni a „vele inkább vigyázz” dobozba.

Mérleg

Ha egy társaságban „én megmondtam” helyzet alakul ki, általában te vagy az, aki elereszti az ikonikus félmondatot. Ha a megérzéseid súgnak valamit, nem szereted magadban tartani, viszont tekintve, hogy nem te vagy a banda szíve és lelke, gyakran teszik a polcra a jelzéseidet. Engedd el azt a törekvésed, hogy mindenki helyett döntéseket akarsz hozni, és tekints rá úgy, mint egy egyszemélyes ajándékra, ha a többiek nem kérnek belőle. A te életed egyértelműbbé teszi, és tanulj meg végre ennek is örülni.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp ikrek jó emberismerő kavarás megérzés mérleg szándék vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.