2021.01.31.@ 09.01

3 csillagjegy, aki sokkal többre képes, mint amit elhisz magáról

Ők azok, akik általában hárommal osztják el, amit letettek az asztalra, és sokkal kevésbé ismerik el saját magukat, mint mások.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki sokkal többre képes, mint amit elhisz magáról

Ikrek

Mondták már, hogy túl kritikus vagy magadhoz? Ha nem, akkor jobb, ha tőlünk tudod, hajlamos vagy lenézni a teljesítményed, és másokat érdemtelenül feltenni a magas polcra. Pedig emberileg és szakmailag is szuper vagy, viszont egész életedben a véletlenek sorozatának fogod tekinteni a veled történt jó dolgokat, ha nem hiszel magadban igazán. Itt az ideje, hogy ezerrel elkezdj dolgozni az önbizalmadon, méghozzá az életed minden területén.

Kezdj neki így: Vezess sikernaplót, és írj le minden egészen apró dolgot, ami szerinted fontos, értékelendő, és magadnak köszönheted. Ne felejtsd el esténként átfutni, és tudatosítanani magadban, mennyire klassz vagy.

Mérleg

Számodra sokkal fontosabb a barátaid, a családod és a szerelme önbizalma, sikere, és te vagy önmagad számára az utolsó ember, aki kicsit is számít. Ezt az életet és hozzáállást már kipróbáltad, és pontosan tudod, mire számíthatsz. Most jöjjön az a rész, amiben sokkal nagyobb tiszteletet és szeretetet kapsz magadtól – benne vagy?

Kezdj neki így: Azelőtt, hogy kinyitnád fejben a saját jövődet és annak tervezését, el kell hinned, hogy méltó és elég vagy arra, hogy bejárd. Készíts menőség-listákat: gyűjtsd össze azt a 10 dolgot, amit a legjobban szeretsz magadban, majd írd fel azt a 10 dolgot, amit szerinted mások szeretnek benned, végül kérdezd meg a hozzád igazán közelállókat, miért látnak klassznak. Fontos, hogy ne érezd gáznak pancsolni egyet abban, mennyire jó vagy, ha valakinek, neked óriási szükséged van a megerősítésre.

Fotó: Getty Images

Szűz

Sokszor az az érzésed, hogy nem haladsz előre az életedben? Ez azért van, mert fejben lemondtál arról, hogy jó dolgok történjenek veled. Szerinted nem érdemled meg, és meg sem dolgoztál érte. De mi lenne, ha mától teljesen másképp tekintenél magadra és arra, amit megérdemelsz? Persze, hogy nem történik veled semmi rendkívüli, ha már fejben is kizárod ennek a lehetőségét.

Kezdj neki így: Vagy te, és van néhány elérhetetlen álom – hogy ne legyen ekkora a szakadék köztetek, kezdd el lebontani a céljaidhoz vezető utat, azokat pedig napi feladatokra. Tedd fel magadnak a kérdést tervezéskor: mit kell tenned azért, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Ha látod a felé vezető utat, egészen biztosan be fogod tudni járni.

Címkék: bármire képes csillagjegy horoszkóp ikrek képes valamire mérleg önbizalom szűz teljesítmény

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy fantasztikus hétre számíthat

Ez a 4 csillagjegy fantasztikus hétre számíthat

Március második hete igazi sikerhullám lesz számukra!

Horoszkóp: Március 8., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 8-án is!

4 csillagjegy, akinél nincs odaadóbb barát

Jól becsüld meg ezeket a csillagjegyeket!

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!