2021.02.03.@ 00.02

Horoszkóp: Február 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 3-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Február 3., Szerda

Kos

Rengeteg elhatározásod van, de éppen egyikhez sincs elég erőd, és nem is áll össze a fejedben, hogyan lehetne kivitelezni. Várj ezzel most egy kicsit, nem sürget semmi, max. te saját magadat.

Bika

Az egyik barátnődnek olyan tanácsra van szüksége, amiben nem vagy tapasztalt, úgyhogy csak nagyon óvatosan alkoss véleményt, és azt is mondd meg neki, hogy mást is kérdezzen azért meg.

Ikrek

A barátodnak nem sikerül valami ma, úgyhogy rajtad a sor, hogy felvidítsd, jobbá varázsold a napját, vagyis legalább az estéjét. Ne avasd be, hogy mire készülsz, csak lepd meg valamivel, amit szeret.

Rák

Az egyik munkatársad elég erőteljesen kifejezi a véleményét veled kapcsolatban és ezzel nagyon megbánthat, mindenképpen jelezd neki, hogy sértő volt és a lelkedbe gázolt!

Oroszlán

Sokkal-sokkal több mozgásra lenne szükséged! Nem elég, hogy szeded a vitaminokat és figyelsz arra, hogy meg legyen a napi 8 óra alvás.  Ahhoz, hogy tényleg egészséges legyél, sprotolnod is kéne!

Szűz

Teljesen felvillanyoz egy szuper anyagi lehetőség, még akkor is, ha nem hosszú távú a dolog. Egy időre tényleg egyenesbe kerülhetsz és nem kell aggódnod a pénzügyek miatt, ha vállalod a rizikót és a picit több munkát.

Mérleg

Hiába minden erőfeszítésed, egyszerűen nem találod meg a közös hangot az egyik kollégáddal. Talán nem is kéne ennyire ráfeszülnöd a dologra, nem muszáj jóban lennetek, elég ha elvagytok egymás mellett.

Skorpió

Elég jó emberismerő vagy és rögtön észreveszed, ha manipulálni akar valaki a saját érdekében. Most is egy ilyen konfliktussal kell majd szembenézned, de próbáld minél békésebben a tudomására hozni, hogy átlátsz rajta.

Nyilas

Pörgős napod lesz, rengeteg teendővel, amiket nem annyira szeretsz, de legalább gyorsan eltelik a napod. Az este pedig sokkal izgalmasabb lesz, főleg, ha nem töltöd egyedül!

Bak

Nehéz eldöntened ki mond igazat? Ha mindenképp neked kell döntened, akkor hallgass a megérzéseidre, eddigi tapasztalataidra az érintettekkel kapcsolatban és akkor tuti az igazság mellett voksolsz.

Vízöntő

Ha tényleg elhatároztad, hogy nyárra ledobsz pár kilót, akkor ne most add fel a tervedet! Figyelj oda, mert eddig nagyon szépen haladtál, de ma könnyen meginoghatsz!

Halak

Nagy változás jön az életedben, amiről pontosan tudsz és persze tartasz is tőle. Kár előre stresszelned rajta, hiszen elkerülni nem tudod, akkor már inkább hozd ki a maximumot a helyzetből.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.