4 csillagjegy, akinek titkon örökre az élete része marad az exe

A kérdés csak az, ez kinél mennyire zavar be a régi leengedett lufi…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek titkon örökre az élete része marad az exe

Skorpió

Praktikus vagy, határozott, pontosan tudod, mit akarsz, nagyon mélyen viszont van egy intenzíven érző, kifejezetten szentimentális éned is. Külön dobozban őrződ a számodra legfontosabb exhez köthető régi ajándékokat, kacatokat és apróságokat, és 2-3 alkalommal évente igenis rászánsz egy estét, hogy elmerülj bennük. Mivel mindig ura vagy a helyzetnek, pontosan tudod, mikor és milyen mélyre kell eltenned a múltad dobozkáját, és pont ezért teljesen ártalmatlan a dolog a jelenlegi kapcsolatodra nézve.

Halak

Te vagy az a valaki, aki, ha akarsz, nagyon boldog életet tudsz kialakítani egy komoly csalódás után is. Viszont álmaidban újra és újra előjönnek az exeddel közös pillanatok, vagy egyenesen azt éled meg, ahogy újra összejöttök. Nem tudnád vele újrakezdeni, de meg kell tanulnod azzal a ténnyel létezni, hogy a szíved egy része mindig szeretni fogja őt. Ez nem jelenti azt, hogy becsapod a jelenlegi partneredet, szóval ne nyomd el magadban, egyszerűen kezeld annak, ami. Egy szép emléknek, ami szépen csendben, de örökre meghatároz majd.

Szűz

Olyan típus vagy, aki egy egész életre választ magának párt, sőt nálad évtizedekig képes lángolni egy plátói szerelem is. Nem ragaszkodsz hozzá, hogy nonstop kapcsolatban legyél, egyedül is tökéletesen elvagy. Pláne akkor, ha olyan intenzív érzelmek fűznek egy konkrét személyhez a múltadból, ami nem igazán engedi, hogy a jelened építsd ezen a téren. Ideje feltenned a kérdést: vajon nem érdemelsz ennél sokkal többet magadtól?

Bak

Kevesen ismerik a nosztalgikus éned, pedig határozottan szeretsz elmerülni a múltban, sőt hajlamos vagy arra is az édes kis nosztalgiázás közben, hogy lecsippented a múlt kevésbé szép részeit, és csak a jó dolgokra koncentrálsz – különösen akkor, ha egy számodra fontos emberről van szó. Egy meghatározó ex nálad viszont nem több, mint egy kis jóleső időutazás, amiben nem elsősorban őt kapod vissza, hanem azt az életérzést és időszakot, amikor te magad is felhőtlenül boldog voltál. Ugye tudod, hogy most is megvan erre az esélyed?

Címkék: bak csillagjegy csillagjegyek ex ezotéria halak horoszkóp kapcsolat meghatároz párkapcsolat régi szerelem skorpió szerelem szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a szakma passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Ez a szakma passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Munkakeresés előtt állsz, esetleg új fejezetet nyitnál a karrieredben? Az álompozidat pedig egyáltalán nem olyan nehéz megtalálni, mint hinnéd: akár az is elég lehet, ha segítséget kérsz az égiektől...

Horoszkóp, Szeptember 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási boldogságot hoz a hét

Szórakozás, vidámság és öröm - az alábbi csillagjegyeknek erről fog szólni a hét.

Horoszkóp, Szeptember 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 15-én is!

Ennyi idősen ismered meg a lelki társad a csillagjegyed szerint

Úgy érzed, te talán sosem találod meg a Nagy Ő-t? Ahelyett, hogy feladnád, higgy abban, hogy mindennek eljön a maga ideje. A horoszkópodból pedig még azt is kiolvashatod, hányadik születésnapodon várhatod a sorsfordító randit.

Horoszkóp, Szeptember 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Szuper hete lesz ezeknek a csillagjegyeknek

Ha a következő jegyek valamelyikében születtél, bőven lesz okod az örömre a héten, a sors a tenyerén fog hordozni.

Ez vár rád a szerelemben ősszel a horoszkópod szerint

Ha vége a nyárnak, sokan új lapot nyitnak az életünkben, hiszen a bosszantónak tűnő őszi szelek nemcsak hideget hoznak el számunkra, hanem pozitív változásokat és fordulatokat is. A csillagok pedig már azt is tudják, mire számíthatsz ezekben a hónapokban!

Horoszkóp, Szeptember 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 13-án is!

3 csillagjegy, akinek idén a szeptember a szerencsehónapja

Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, szuper hírünk van: 2021-ben ez lesz a kedvenc hónapod!

3 csillagjegy, aki sokkal többre képes, mint gondolná

Az alábbi csillagjegyek szülöttei hajlamosak alábecsülni magukat, pedig ez nagy hiba - valójában bármire képesek.

3 csillagjegy, akinek szeptemberben megváltozik az élete

Talán már el is kezdted látni a változás előjeleit, hiszen az alábbi csillagjegyekhez tartozva neked is fordulatot hoz az életedbe a szeptember.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 10-én is!