2021.02.05.@ 10.02

4 csillagjegy, akinek titkon örökre az élete része marad az exe

A kérdés csak az, ez kinél mennyire zavar be a régi leengedett lufi…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek titkon örökre az élete része marad az exe

Skorpió

Praktikus vagy, határozott, pontosan tudod, mit akarsz, nagyon mélyen viszont van egy intenzíven érző, kifejezetten szentimentális éned is. Külön dobozban őrződ a számodra legfontosabb exhez köthető régi ajándékokat, kacatokat és apróságokat, és 2-3 alkalommal évente igenis rászánsz egy estét, hogy elmerülj bennük. Mivel mindig ura vagy a helyzetnek, pontosan tudod, mikor és milyen mélyre kell eltenned a múltad dobozkáját, és pont ezért teljesen ártalmatlan a dolog a jelenlegi kapcsolatodra nézve.

Halak

Te vagy az a valaki, aki, ha akarsz, nagyon boldog életet tudsz kialakítani egy komoly csalódás után is. Viszont álmaidban újra és újra előjönnek az exeddel közös pillanatok, vagy egyenesen azt éled meg, ahogy újra összejöttök. Nem tudnád vele újrakezdeni, de meg kell tanulnod azzal a ténnyel létezni, hogy a szíved egy része mindig szeretni fogja őt. Ez nem jelenti azt, hogy becsapod a jelenlegi partneredet, szóval ne nyomd el magadban, egyszerűen kezeld annak, ami. Egy szép emléknek, ami szépen csendben, de örökre meghatároz majd.

Szűz

Olyan típus vagy, aki egy egész életre választ magának párt, sőt nálad évtizedekig képes lángolni egy plátói szerelem is. Nem ragaszkodsz hozzá, hogy nonstop kapcsolatban legyél, egyedül is tökéletesen elvagy. Pláne akkor, ha olyan intenzív érzelmek fűznek egy konkrét személyhez a múltadból, ami nem igazán engedi, hogy a jelened építsd ezen a téren. Ideje feltenned a kérdést: vajon nem érdemelsz ennél sokkal többet magadtól?

Bak

Kevesen ismerik a nosztalgikus éned, pedig határozottan szeretsz elmerülni a múltban, sőt hajlamos vagy arra is az édes kis nosztalgiázás közben, hogy lecsippented a múlt kevésbé szép részeit, és csak a jó dolgokra koncentrálsz – különösen akkor, ha egy számodra fontos emberről van szó. Egy meghatározó ex nálad viszont nem több, mint egy kis jóleső időutazás, amiben nem elsősorban őt kapod vissza, hanem azt az életérzést és időszakot, amikor te magad is felhőtlenül boldog voltál. Ugye tudod, hogy most is megvan erre az esélyed?

Címkék: bak csillagjegy csillagjegyek ex ezotéria halak horoszkóp kapcsolat meghatároz párkapcsolat régi szerelem skorpió szerelem szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!